Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metinek (Lajtowy Serwer) ~wejdź może warto!

Gość Sielu

758 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Serwerze?

• Tak
      692
    • Nie (Dlaczego)
      66
  2. 2. Beta serwera rozpocznie się w ten Piątek! O której godzinie ma wystartować?

• od 17:30
      283
    • od 18:30
      62
    • od 20:00
      129

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Otóż mam kilka pytan te lizaki i pierscienie pvp tylko z isu czy tez bedzie mozna je wydropic? Bo bardzo duzo pomagaja w pvp , praktycznie bez niego nie da sie nic ugrac . Po 2 heler własnie sie leczy i ciezko go ubic a tak na prawde nas łaskoczy , woda z magia musi zniknac bo bm nie ma szans praktycznie z nikim , jak jest full abs , równie jak z dropami ulepszaczy i iloscia metinów bo trzeba na prawde sporo tych ulepszaczy 

Bm jest dobry nie zaleznie od tego ile jest absow.. jak sie umie grac to sie pokona kazdego ;)

wsrhs.jpg
Opublikowano

Bm jest dobry nie zaleznie od tego ile jest absow.. jak sie umie grac to sie pokona kazdego ;)

Jestes moim idolem typie , twoje tzn "umie się grać" polega własnie na dobraniu absów  , więc jak jest bardzo duzo % na magie to twoja umiejetnoc gry nic nie zdziałają na przeciw archerowi lub dobremu mentalowi , oczywiscie z perspektywy BM. Ktos wczesniej pisal ze bd 78 % max na magie to wtedy rzecz jasna BM bedzie w uprzywilejowanej sytuacji ale zważywszy na to że zanim on ubije metka lub wyexpi dany lvl to zasługuje na troszke łatwiejsze pvp.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

latwiejsze pvp? i co bedzie skladal kazdego na 2 skile? ... przeeestan.. ;d w koncu niech nie bedzie tak ze bm bedzie najlepsza niezawodna postacia pod pvp.. :)

P.S jak chcesz grac bm'em to musisz sie pomęczyc... cos za cos... a wiadomo ze nie bedziesz byl metka tak szybko jak bodziak czy wp :)

wsrhs.jpg
Opublikowano

True załatw jakieś forum. 

Zwiększ odrobinę exp na mapie 100lvl. 

I zwiększ wejscie kd chociaz o 10 % 

I zmniejsz cene tego kamienia duchowego 

wolf.gif

Opublikowano

bug na bugu, na stronce nic prawie nie działa, forum nie ma. Aż mi się nie chce wierzyć, że dacie rade do piątku :x 

Bug na bugu ?! Co mają robić na stronie jak jest środa a start w piątek ;d?True zrobi stronę jutro i forum  i wszystko elegancko ;) 

Sielu ten pierścien pvp i lizak są zbugowane bo z nimi biłem jakieś 14k bez kryta a bez nich jakieś 20k bez kryta :)Test na tym samym przeciwniku ;)

Opublikowano

Zrób tez tak zeby skile od razu się regenerowały. 

Zwiększ dmg skili healera

Mam nadzieje ze ulepszacze będa dropic dobrze bo juz od +4 są wymagane. Na wyzsze lvl to normalnie po 12 i 35% 

wolf.gif

Opublikowano

Tak jak mówiłem serwer reklamuje się na innych forach. Na astili gram i często u nich przebywam na forum i patrzę a tu : Tak ma wyglądać wasza reklama ? Że Administracja musi reklamować na innych forach. Za pewne Administracja Astili tego tak nie zostawi. Serwer fajny , ale zaś administracja do dupy :(

oiyfz.jpg[/img]

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

Tak jak mówiłem serwer reklamuje się na innych forach. Na astili gram i często u nich przebywam na forum i patrzę a tu : Tak ma wyglądać wasza reklama ? Że Administracja musi reklamować na innych forach. Za pewne Administracja Astili tego tak nie zostawi. Serwer fajny , ale zaś administracja do dupy :(

oiyfz.jpg[/img]

Więc tak.. po czym stwierdzasz że to Administracja ? :)

Może poprostu jakiś psychofan serwera zaczął to reklamować w ten sposób ?

Lub poprostu True wykupił teklame tam gdzie nie trzeba ;)

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

oiyfz.jpg[/img]

Więc tak.. po czym stwierdzasz że to Administracja ? :)

Może poprostu jakiś psychofan serwera zaczął to reklamować w ten sposób ?

Lub poprostu True wykupił teklame tam gdzie nie trzeba ;)

Akurat z takową reklamą niemamy nic związanego i tempimy takowe metody reklamy wstawiając na konkurencyjne fora serwerów...

Prosimy także graczy aby nie reklamowali naszego serwera na żadnych forach innych serwerach,od zawsze byłem temu przeciwny,i nie tolerowowałem tej mody :)

Pozdrawiam

[HA]True

Opublikowano

Jak to będzie z marmurami na serwerze. Można będzie zakupić u NPC czy raczej postawiliście na tradycyjną metodę? Bo bym zagrał archerem lecz tylko w tedy gdy będą marmurki u NPC :)

Edit: musiałem przeoczyć to w prezentacji, już wszystko wiem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...