Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metinek (Lajtowy Serwer) ~wejdź może warto!

Gość Sielu

758 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Serwerze?

• Tak
      692
    • Nie (Dlaczego)
      66
  2. 2. Beta serwera rozpocznie się w ten Piątek! O której godzinie ma wystartować?

• od 17:30
      283
    • od 18:30
      62
    • od 20:00
      129

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej Serwer Dnia _> HAHAHA 

Kazdar. Pzdr

Twoje serwery cwaniaczku nie sa lepsze i hejtowac mozesz tylko inne serwery bo sam porzadnego nie jestes w stanie zrobic poniewaz robisz prezke a to co jest w prezce nie przelicza sie na serwer 

Serwer wyglada ciekawe mozliwe ze wejde luknac na starcie jak sie bedzie sprawowal ;] 

Pozdrawiam Kajetan.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to start jutro. Zasysam klienta. Grałem na Deila i było sporo osób lecz tu będzie na starcie myślę około 2000 + online :P Serwer bardzo dobrze zareklamowany ;) Polecam i zapraszam ponieważ widać że nudzić się nie będziemy. 

Klient z bety będzie działał na official przez patcher ? 

Opublikowano

Jutro startujemy za tydzien wszyscy full eq i koniec gry , serwer na tydzien . Pozdro.

@ co do pvp to sie zabic nie da nikogo jak ktos ma absy , wojny będą bez sensu

Jutro startujemy za tydzien wszyscy full eq i koniec gry , serwer na tydzien . Pozdro.

Opublikowano

Opublikowano

Wedlug mnie to administracja nie potrzebnie zaczeła konbinowac z tym pvp i teraz kazdemu cos nie pasuje a jak wiadomo wszystkim nie da sie dogodzić . Podobnie sytuacja wyglada z expem , tez zaczeli konbinowac , zmieniac byle by kazdemu dogochodzic a i tak beda ludzie nie zadowoleni. Powinno zostac tak jak bylo i tyle w temacie , jedynie co mozna byloby zmienic to absy w kolczykach i tarczach na daną klasę bo są wygórowane i na prawde sporo dodają , zmniejszyc % tych absów i nic po za tym .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wyglada to zajebiscie tylko jest 1 male ale. A mianowicie czy to nie bedzie kolejny serwer ktory sie zajebiscie zapowiada a na starcie bedzie 200 osob jak dobrze pojdzie .. ;/ albo przez pierwszy tydzien no z 600+ a potem po 2 dniach tak sie ludzie wykrusza ze zostanie tylko 100 ;/ ja osobiscie jestem za tym aby bylo wszystko ok bo nie ma gdzie grac .. a z 2 strony na nic sie nie nastawiam bo im wiecej sie czlowiek "jara" serwerem i nakreca tym wieksza wychodzi z tego chuja za przeproszeniem tak wiec czekam na start i polecam podejsc do gry na luzie bo nie 1 i ostatni raz mamy przyjemnosc z taka sytuacja ;) No ale cóz oby chociaz ten serwer miał z górki.

Pozdrawiam HmmChybaWoj. <3:)

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Wyglada to zajebiscie tylko jest 1 male ale. A mianowicie czy to nie bedzie kolejny serwer ktory sie zajebiscie zapowiada a na starcie bedzie 200 osob jak dobrze pojdzie .. ;/ albo przez pierwszy tydzien no z 600+ a potem po 2 dniach tak sie ludzie wykrusza ze zostanie tylko 100 ;/ ja osobiscie jestem za tym aby bylo wszystko ok bo nie ma gdzie grac .. a z 2 strony na nic sie nie nastawiam bo im wiecej sie czlowiek "jara" serwerem i nakreca tym wieksza wychodzi z tego chuja za przeproszeniem tak wiec czekam na start i polecam podejsc do gry na luzie bo nie 1 i ostatni raz mamy przyjemnosc z taka sytuacja ;) No ale cóz oby chociaz ten serwer miał z górki.

Pozdrawiam HmmChybaWoj. <3:)

MOIM zdaniem mają bardzo dobrą reklame i napewno bedzie 1k + na starcie :) Także wbijaj i się przekonaj. 

Opublikowano

MOIM zdaniem mają bardzo dobrą reklame i napewno bedzie 1k + na starcie :) Także wbijaj i się przekonaj. 

Na serwerze na pewno zawitam ;) brakowalo takiego malego odswiezenia. Bez petow kostiumow itd ... po to sie expi i ulepsza itemy aby bylo widac pieknie przygotowane zbrojki a nie te same kostiumy ktore sa na wszystkich serwerach .. 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

och ach to się lekko ździwisz ;) kapcie Ci spadną :>

klasy i abs dopiero teraz będą zmieniane.

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Kiedy oficjalny start serwera ??

4uc581.jpg

Opublikowano

To są właśnie uroki Easy. Serwer do zabawy na tydzień, dwa. I dlatego ja nie przepadam za takimi serwerami, ale są tacy co lubią właśnie takie serwery. Bardziej ten serwer widziałbym jako Medium niż Easy. Dużo pracy zostało włożone, a szkoda żeby taki serwer wygasł po miesiącu.

A co do startu jestem prawie pewny, że do jutra się nie wyrobią. Chyba, że będą ostro zapierniczać  xD.

Opublikowano

Mówicie że wszystko ok , a wogóle byliscie na serwerze ? , widzieliscie jak wygląda pvp ? , full na magi + full abs , i po 2k sie bije , pvp trwa wieecznie i nikt niekogo nie może zabić , nie mówiąc o wojnach bo to to już wogóle ;d

Opublikowano

Mówicie że wszystko ok , a wogóle byliscie na serwerze ? , widzieliscie jak wygląda pvp ? , full na magi + full abs , i po 2k sie bije , pvp trwa wieecznie i nikt niekogo nie może zabić , nie mówiąc o wojnach bo to to już wogóle ;d

To akurat jest na plus. Co każdy ma się na skilla składać? 

Opublikowano

Zapewniam Cię że dmg itd będzie inne :) niż było na becie otwartej.

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Czy Profesji na pewno nie będzie dało się zmienić? bo to będzie +

Co z 6/7 bon bo nie doczytałem tego???

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Kiedy będzie forum? Jaki jest oficjalny ts serwera? O której mniej więcej zamierzacie jutro wystartować ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...