Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metinek (Lajtowy Serwer) ~wejdź może warto!

Gość Sielu

758 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Serwerze?

• Tak
      692
    • Nie (Dlaczego)
      66
  2. 2. Beta serwera rozpocznie się w ten Piątek! O której godzinie ma wystartować?

• od 17:30
      283
    • od 18:30
      62
    • od 20:00
      129

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja bym zwiększył exp bo jest naprawdę wolny a gdy się jeszcze nie bedzie mialo full eq to już wgl... Masakra jest na mapie od 100 tam chyba najwolniej leci od 125 exp to masakra... Na 126 leci już 0.15% za spot a na 129 to istny cud ale leci naprawdę 0.01% za spot i to dosyć duży.  Jest to lajtowy serwer jak wy to nazywacie ale weług mnie exp jest jak na medium/hard. W grocie też nie jest łatwo uciagnąc full ziny. ;c

Zmieniłbym bossa na mapie do 130 bo jest potworny odpycha nie da sie go zbugowac nwm...

Resp metinów jest mały jest tylko kilka metinów na całej mapie a ulepki z niego to tylko 2 sztuki ;/

Moby na mapie potrafią wyciągnąć po 6k ... Nie da się uciagnąć spota...

Opublikowano

Zapraszam do oglądania [#0] z serwera Metinek.

Zapraszam również do gildii Retribution zgrana fajna paczka wszystko powiedziane w filmie :)

Zapraszam do odsłuchu !

https://www.youtube.com/watch?v=tSZjDNAIPLI&feature=youtu.be

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego narzekacie na exp, przecież do officjala wszystko moze sie jeszcze zmienic.

Chyba nikt nie chce wbić max lvl w 2 dni?

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Kolejna Reklama zorganizowana przez tego złego sponsora TRÓŁEGO:

lo3h6q.jpg

Oficjalny TS Serwera: TsGames.pl

Zapraszamy :)

Pozdrawiam

[HA]True!

Opublikowano

Up.

Reklama u kamera pfff 50zł miech a nic nie daje

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

Wezze , widziałem on przesiaduje z wami na ts3 , zapewne już dostałe eq z navi.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Up.

Reklama u kamera pfff 50zł miech a nic nie daje

Akurat trochę więcej, ale widzę że niektórzy wiedzą lepiej od mnie :>

Wezze , widziałem on przesiaduje z wami na ts3 , zapewne już dostałe eq z navi.

No oczywiście,jeszcze mu hasła do bazy gratis dałem żeby sam już ten navi mógł sobie robić,a nie prosić nas ...

Oczywiście kolejny gracz pod teoria "Nic nie wiem ale się wypowiem"-Znane na MPC od wieku wieków...

Opublikowano

tak i będzie cię bił... Nie wiem po co takie gadanie. Administracja jest bardzo ogarnięta. A wezzy to taki sam gracz jak Ty czy Ja

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

tak i będzie cię bił... Nie wiem po co takie gadanie. Administracja jest bardzo ogarnięta. A wezzy to taki sam gracz jak Ty czy Ja

Jedyna róznica że nagrywam filmy.

Na żadnym serwerze nie miałem navi procz na Neg*** gdzie Nixo się włamał i dał mi pare itemków :D

Zapraszam do oglądania 0'rówki oraz do gildii !

https://www.youtube.com/watch?v=tSZjDNAIPLI&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

Opublikowano

Jedyna róznica że nagrywam filmy.

Na żadnym serwerze nie miałem navi procz na Neg*** gdzie Nixo się włamał i dał mi pare itemków :D

Zapraszam do oglądania 0'rówki oraz do gildii !

https://www.youtube.com/watch?v=tSZjDNAIPLI&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

Po co ci typki do gildi jak was juz 5 czy 6? Najlepsza paczka to 5 osoób + buff bez zbednych słabych punktów  , masówki pykane są szybciutko  , widzę nigdy ogarniętej gildi to ty żeś nie miał , bez urazy typie ale z tego co prezentujesz. Bez odbioru.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

WeezY to zawsze taki był ^^ Darujcie mu. Na każdym serwerze stara się o tego YouTubera, aby wziąć wyżebrać te pare SM na PD'ka i żeby być w topce przez 2 godziny, a jak go ktoś minie to mówi, że admini ujowi albo, że bugi etc etc.

A co wam da ta reklama Weezy'ego? 10 osób więcej? Ba, 10 osób z jego gildii :) ONLY.

Zauważyłem, że WeezY jest ''Madridistas'', boże człowieku nazywasz się madridistą, a pewnie ani jednego meczu nie widziałeś Realu pomijając, tych które leciały z LM czy z PK.

Dobra nie zniżając poziomu etc etc

@Serwer

Serwer jest mega *_* Jakie zainteresowanie :O WOW !

Pokłony, pokłony i jeszcze raz pokłony. Najlepszy serwer mam nadzieję, będę stał za wami murem.

Powodzenia!

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

Opublikowano

Po sprawdzeniu progów lvl na mapach co 10 lvl. Wychodzę z założenia że exp leci bardzo szybko i w 3-5 dni można wbić spokojnie max lvl jakim jest 200 ;)

Na każdej mapie są różne mobki na mapie np 100lvl są małpy na 100 potem 115 a potem na 125 exp na tych 125 leci ze spota około 2 procent na 129lvl i tak na każdej mapie jest.

Level 199 do 200 wbija się w około 5-15min kwestia spotu! Więc nie płaczcie ze na 129 idzie po 0.01% za spota bo tak nie jest.

Oczywiście bugi: Aura i Berek teraz się włączają zajebiście bez czekania nawet gdy padniesz || Na mapie 180lvl Mobki na wyższy lvl są zasilne na solo trzeba buffa lub expic WP :)

Nadal nie działają Skille Konne.

Opublikowano

Reklama u kamera to dla mnie taki trochę paradoks. Na to stronę wchodzą tylko i wyłącznie cheaterzy pobiorą sobie nielegalne oprogramowanie po czym wejdą na ten serwer... Co do samego projektu to jestem pod wrażeniem, że takie duże zainteresowanie aż sam podążę za tłumem :) Mógłby mi ktoś określić obecną sytuację? Teraz jest beta tak? A officjalny start kiedy ? :D

Opublikowano

Reklama u kamera to dla mnie taki trochę paradoks. Na to stronę wchodzą tylko i wyłącznie cheaterzy pobiorą sobie nielegalne oprogramowanie po czym wejdą na ten serwer... Co do samego projektu to jestem pod wrażeniem, że takie duże zainteresowanie aż sam podążę za tłumem :) Mógłby mi ktoś określić obecną sytuację? Teraz jest beta tak? A officjalny start kiedy ? :D

w piątek o ile nic nie przeszkodzi

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

WeezY to zawsze taki był ^^ Darujcie mu. Na każdym serwerze stara się o tego YouTubera, aby wziąć wyżebrać te pare SM na PD'ka i żeby być w topce przez 2 godziny, a jak go ktoś minie to mówi, że admini ujowi albo, że bugi etc etc.

A co wam da ta reklama Weezy'ego? 10 osób więcej? Ba, 10 osób z jego gildii :) ONLY.

Zauważyłem, że WeezY jest ''Madridistas'', boże człowieku nazywasz się madridistą, a pewnie ani jednego meczu nie widziałeś Realu pomijając, tych które leciały z LM czy z PK.

@Serwer

Pokłony, pokłony i jeszcze raz pokłony. Najlepszy serwer mam nadzieję, będę stał za wami murem.

Powodzenia!

To jest ich sprawa , Wezzy jest bardzo kontrowersyjnym youtuberem bo nie ukrywa tego, że bierze pieniądze lub Sm ;) Wszystkie wasze żale i spam są tu zbędne bo ma większą rzesze widzów niż hejterów :) I przestańcie wypowiadać się na jego temat pod każdą prezentacją . Jest to tylko wielka zazdrość, że ktoś coś zrobił a nie siedział bezczynnie na dupie ;) Na próbuje mu teraz lizać dupy , po prostu stwierdzam fakty , nawet gdyby dostał eq z navi czy te pdki to i tak nie wasza sprawa ^^ Dziękuje .

Opublikowano

Dokładnie. Wezzy sam rozdupi ten serwerem swoim imunitetem na serwerze.

True jak zawsze pewny siebie a skończy się jak zawsze porażką jak poprzednie projekty gdzie niby serwer roku a tu dupa.

A tutaj jest dużo osób przekupionych i mające multikonta jak sam właściciel Sielu. Który pytał się mnie czemu ch game mu wywala. Przyjdzie do większego problemu to sobie nie poradzi.

A serwer niby dopracowany a takie problemy.

Reklama u kamera a on w prezencie doda serwer do kamer moda :).

Wszystko wyjdzie w praniu.

Edit

Co z tego że wezzy dostaje SM ?

Bo jak mu dasz trochę to potem chce całą rękę.

A jeszcze wspomnicie moje słowa. :)

Opublikowano

Po co ci typki do gildi jak was juz 5 czy 6? Najlepsza paczka to 5 osoób + buff bez zbednych słabych punktów  , masówki pykane są szybciutko  , widzę nigdy ogarniętej gildi to ty żeś nie miał , bez urazy typie ale z tego co prezentujesz. Bez odbioru.

Chcemy mieć 20 osobowa gildie gdzie w tej chwili jest Nas 10 czyt osoby które znają się z innych serwerów i razem tworzyliśmy gildie.

@Serwer

Powodzenia!

Ja się staram ? Dzieciaku nie rozmieszaj mnie bo raz liżesz mi dupę , potem ciszniesz znowu liżesz dupe.

Jesteś ograniczony umysłowo czy psychicznie ?

Nagrywam na każdym serwerze True bo z nim współpracuje :)

Ile osób przyciągnie moja reklama ?

No wiesz.. sama zapowiedź ktora wbilem 1.7k wysw 400 lapek

Sprawdź wyświetlenia , aktywność na fb , aktywnosc lapek :)

Dziękuje jesteś spalony - btw jak tam twoja pseudo gildia ?

Znowu bedziesz płakał jak ostatnio ?

Nawet nie odpisuj na tego posta :)

To jest ich sprawa , Wezzy jest bardzo kontrowersyjnym youtuberem bo nie ukrywa tego, że bierze pieniądze lub Sm ;) Wszystkie wasze żale i spam są tu zbędne bo ma większą rzesze widzów niż hejterów :) I przestańcie wypowiadać się na jego temat pod każdą prezentacją . Jest to tylko wielka zazdrość, że ktoś coś zrobił a nie siedział bezczynnie na dupie ;) Na próbuje mu teraz lizać dupy , po prostu stwierdzam fakty , nawet gdyby dostał eq z navi czy te pdki to i tak nie wasza sprawa ^^ Dziękuje .

Na każdym projekcie True dostaje SM

Od dreikona aż tutaj po Metinka :)

True jak zawsze pewny siebie a skończy się jak zawsze porażką jak poprzednie projekty gdzie niby serwer roku a tu dupa.

A tutaj jest dużo osób przekupionych i mające multikonta jak sam właściciel Sielu. Który pytał się mnie czemu ch game mu wywala. Przyjdzie do większego problemu to sobie nie poradzi.

Edit

Dobrze wiedzieć.

Wspołpracuję z True od dawna i niech on sam się wypowie @True990

Jak to na prawdę jest :)

Opublikowano

Chopy i dziołchy wpadomy z takom pompom że ino będzie trza zbierać.

Serwer polecam jak najbardziej myślę, że na starcie będzie lajtowo +1000k

Opublikowano

Kuźwa a co ma powiedzieć ?

Pochwalić ? Poklepac po plecach ?

Nie chodzi o współpracę z true chodzi o cb jak ty postepujesz i czasami odpier*alasz.

Przykład :

500sm- 30zl

Chcesz 500 Sm za odcinek z serwera

Codziennie lub co drugi dzień nagrasz.

I każdy potem wie jak ty rozprowadzasz to po swojej gildi.(serwerze)

To są duże ilości.

Nie raz wyzywales ludzi lub grałeś niby na tzw taskerze(expbot) i administracja nic z tym nie robiła.bo jakby zrobiła to rozpoczynasz hejt.

Najlepiej brać pln bo wtedy wiadomo że nie wydasz na sm tylko na lepszy sprzęt itp.

Edit. Wątpię żeby było 1k online jak tu każdego sprawdzić co poleca pisze z multi konta

Opublikowano

Wykac nie przesadzaj ze są to multi konta ale fakt z tym weezty ze true chyba wam sie nie przyzna do tego ze da mu navi . Szczerze to mam w dupie ich navi bo wejde tam tylko zeby relaksowac sie pvp . Serwer zapowiada sie ciekawie zeby tylko tego nie zepsuli

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Edit

Powiem tak,na temat wezzego nie chce mi się nawet odpowiadać bo wejdę w dyskusje trwająca rok,a i tak będziesz miał swoje zdanie i tego niezmienie.

Natomiast co do mojej osoby,pewny siebie powiadasz?Pewny swoich zabezpieczeń i swoich rzeczy jakie oferuje,i tutaj nic się nie zmienia jako moje stanowisko sponsora.Serwera jako tako jestem pewien jak widać skoro organizuje nie małą reklamę w ciemno w porównaniu do innych projektów gdzie dawałem dosyć standardową :)

Dupa z moich serwerów?Może Dupa=Technik, nazywajmy rzeczy po imieniu w projektach które po prostu nie wypalały bo podstawowych kwestii gdy czegoś na MPC nie było,nie potrafili zrobić....

Proste?Proste ;)

Zapraszam na Serwer i zachęcam do przybycia na oficjalny start,ludzi na pewno nie zabraknie :)

Opublikowano

Wykac nie przesadzaj ze są to multi konta ale fakt z tym weezty ze true chyba wam sie nie przyzna do tego ze da mu navi . Szczerze to mam w dupie ich navi bo wejde tam tylko zeby relaksowac sie pvp . Serwer zapowiada sie ciekawie zeby tylko tego nie zepsuli

"BOŻE WIDZISZ I NIE GRZMISZ"

KTO NORMALNY SPONSOROWAŁBY SERWER, WYPIER*ALAŁ KASE NA REKLAME, NA MASZYNE I NA INNE DUPERELE I SPIER*OLIL SERWER ROZDAWANIEM NAVI?

Weźcie sie tumany palnijcie czasami w łeb albo spytajcie mamy zanim coś napiszecie.

Bo nie wierze w niektóre komentarze.

Przydałyby się jakieś informację od Siela :P

Albo przynajmniej forum serwera ;)

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...