Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metinek (Lajtowy Serwer) ~wejdź może warto!

Gość Sielu

758 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Serwerze?

• Tak
      692
    • Nie (Dlaczego)
      66
  2. 2. Beta serwera rozpocznie się w ten Piątek! O której godzinie ma wystartować?

• od 17:30
      283
    • od 18:30
      62
    • od 20:00
      129

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak mówiłem serwer reklamuje się na innych forach. Na astili gram i często u nich przebywam na forum i patrzę a tu : Tak ma wyglądać wasza reklama ? Że Administracja musi reklamować na innych forach. Za pewne Administracja Astili tego tak nie zostawi. Serwer fajny , ale zaś administracja do dupy :(

oiyfz.jpg[/img]

Ty już lepiej wypiździaj z tej prezentacji bo siejesz ferment a gówno wiesz.

Nic tylko spinasz w tym temacie i wszystko wiesz najlepiej ;]

@ Czy start na pewno odbędzie się w piątek ?

Czarno to widzę bo lista bugów i poprawek jest długa

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty już lepiej wypiździaj z tej prezentacji bo siejesz ferment a gówno wiesz.

Nic tylko spinasz w tym temacie i wszystko wiesz najlepiej ;]

@ Czy start na pewno odbędzie się w piątek ?

Czarno to widzę bo lista bugów i poprawek jest długa

A co tak się spieszysz? Po SM czy jak?

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Jak sie zarejestrowac na bete jak strona nie dziala?

Beta otwarta została zakończona przed czasem na polecenie Siela :)

Zostało 15-20 osób na zamkniętej becie i testują do końca abyśmy wyrobili się na ten piątek z startem :)

Dlatego rejestracja tymczasowo jest Offnieta przez mnie...

Opublikowano

Beta otwarta została zakończona przed czasem na polecenie Siela :)

Zostało 15-20 osób na zamkniętej becie i testują do końca abyśmy wyrobili się na ten piątek z startem :)

Dlatego rejestracja tymczasowo jest Offnieta przez mnie...

Ok, dziekuję za odpowiedź true :)

Opublikowano

No i beta została zamknięta do piątku... (przynajmniej tak mówił któryś z adminów na czacie)

Powód?

"Zamykamy bo nie wyrobimy się z wszystkim do piątku"

Mi się trochę chce płakać z tego powodu, że nie mogę dalej testować "oficjalnego grania od 1 lvla bez sklepu Bety" (zatrzymałem się na 84 po 105 minutach... :F)

Co do tej sprawy myślę, że to rozsądna decyzja o zatrzymaniu bety i wykończeniu żeby nie było POTEM hejtów na officialu.

Serwer mi się bardzo podoba no i teraz nie wiem jak ja wytrzymam w spokoju te 2 dni do startu :(

Podsumowując w mojej skali:

* Serwer (9/10) - jak go wykończą i zobaczę to w piątek chętnie bym wam tu wlepił takie 10/10

* Exp (8/10) - wcale nie jest taki eZ jak mówią. Testowałem bez tego sklepu Beta i powiem wam 40 minut = 70 lvl a potem już zaczyna się piekło :)

* Drop - (8/10) naprawdę ciekawy, podoba mi się to że na szkacie widać co z niej dropi itp. ALE mam wielkie zastrzeżenie do dropu Stalek/Truty. Nie ma DT tylko jest WW a jest one o wiele cięższe i nie da rady tam ogarnąć je z zbroją na 61 lvl tylko wybonowaną. Prawdopodobnie przyjdzie tutaj z pomocą IS (pierścienie expa dające 30% śr. obrażeń itp.) Tak więc przez to stalka będzie naprawde wielkim utrudnieniem na początku. Komu sie fartnie i dropnie stal/truta ten praktycznie ma gwarancje topki przez dobre kilka dni :) (przy opieprzaniu się w expie)

Z kolei z metinów na Lesie od 60 lvla nie wiem czemu ale na 32157121321 metinów na 75/80/85 lvl które ubiłem ani 1 stalka (z czego wieeele razy padałem bo nie jest tak Easy z eq na 33lvl - mówie tu o Ebonitowym oraz zbrojce i FMSie 40% sr z KD +4 potwora)

Metka na 90 LVL widziałem kilka razy i nie dawałem rady go ubić , (1-2 mi się udało z tym eq i dropła 1 stal)

* System ulepszania (10/10) no tutaj nic dodać nic ująć :) , w sam raz. Im wyższy level broni/zbroi tym ciężej dropnąć ulepki.

* PVP i Klasy/Profesje (6/10) tutaj mocno obniżyłem ponieważ jest kilka problemów z PVP. Archer jest za bardzo wykokszony i nie do zabicia, z kolei Daggerem nikt tu prawie nikogo nie ubił. (co jest dziwne) Healer jest wporzo bo na równo z Mentalem w PVP. Body także jest OK lecz jego wygrana z healerem z kolei jest równa 10% przy tak samo zbonowanym EQ. Szaman Smok z kolei ma za małe DMG skilli i nie warto nim grać z myślą o dobrej zabawie w PVP (pada praktycznie na 1 serie od każdej klasy).

* Questy (8/10) Jest ich dużo i całkiem ciekawe. Niestety już na 1 misji u biologa często pali "Oko Orka", a to boli jak chodzisz 10 razy tam i spowrotem :P Pozatym jest OK

@up 3 , trochę się spóźniłem bo się rozpisałem :)

NU94p9A.gif

Opublikowano

jezeli ktos zrobil full na strzaly + tarcza 40 odp to archer z bliska z lizakiem pvp bije po 5k ognista przy 40khp 

na 200lvlu jest 100% na blok ciosow chyba nie musze tlumaczyc co to oznacza 

5sc6.jpg

Opublikowano

Dlaczego pisze mi że "Twoje konto jest zablokowane"?

Bo teraz trwa zamknieta beta dla osob wybranych, reszta kont jest zablokowana.

Opublikowano

bedzie moze klient do pobrania jutro na officiala ? 
czy healler ma takie same szanse w pvp jak np. bm/body i reszta czy nie bedzie oplacalo sie nim grac ?

Opublikowano

Czyżby był to serwer roku? ;d kiedy sie konczy beta?

Raczej Serwer Dnia _> HAHAHA 

Kazdar. Pzdr

Kazduś.... 

Opublikowano

Sielu/True proponuję wam przedłużyć betę do soboty a nawet do niedzieli, żeby wszystko lepiej spasować naprawdę tyle ludzie czekali, że 1/2 dni ich nie zbawi a ucieszy ich poprawnie zrobione wszystkie rzeczy. :)

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Co jeszcze niby jest zbugowane? 

... Czy ktoś pisze, że coś jest zbugowane ?

Chodzi mi o dopasowanie lepiej expa/dropu/ ogarnięcie ponownie wszystkich aspektów tak na 110% :).

Było już ustawiane/zmieniane wiele rzeczy a w te 2 dni z tymi kilkunastoma osobami mogą wyłapać i poprawić wiele niedoróbek naprawdę .;]

Reklama w sygnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...