Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metinek (Lajtowy Serwer) ~wejdź może warto!

Gość Sielu

758 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Serwerze?

• Tak
      692
    • Nie (Dlaczego)
      66
  2. 2. Beta serwera rozpocznie się w ten Piątek! O której godzinie ma wystartować?

• od 17:30
      283
    • od 18:30
      62
    • od 20:00
      129

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziś pierwszy raz wbiłem na server. Mapy są zaj*biste, bardzo starannie wykonane, taki inny metin jak gdyby wszystko jest dopasowane mimo bugów i wgrywania tego na sucho bez graczy. Drop z metinów i z bossów jest dobry, fajnie ze piszę co może dropnąć. Exp jest dopasowany nie jest za wolny ani za szybki. Miód malina!

@Co do bugów to spotkałem się z takim czymś że nie działa 1 skill do bicia z konia a mianowicie Cięcie z Siodła skill jest odrazu na P a te 2 pozostałe już nie i nie wiem czy trzeba go od nowa wbijać czy po prostu tak ma być. Albo dodajcie do NPC książki do trenowania tych skili albo do dropu jakiś tam %.

Powodzenia i dobranoc. Można mnie spotkać w grze pod nickiem: Reaper

Opublikowano

Tak więc:

Serwer jest na prawdę godny polecenia! 

• Mapy oryginalne

• Moby oryginalne

• Bossy oryginalne

• Ulepszanie oryginalne

• Miasta oryginalne

• Ulepszacze oryginalne

Serwer miód malina. Wiadomo jest to beta, więc razem z Administracją My jako gracze staramy się pomóc wszystko naprawić. 50% jest już za nami, lecz został najważniejszy problem a mianowicie padające CH. Sielu ciągle z tym walczy i miejmy nadzieję, że wszystko będzie jak należy.

SERWER: 10/10!

Polecam Piotr Frączewski.

9YbAX2Z.png

Opublikowano

-planujecie dodać zwój zmiany profesji?

-fajnie byłoby opisać skąd wziąć przedmioty potrzebne, aby wejść do niektórych dungeonów

-kiedy startujecie z officialem ?

Opublikowano

-planujecie dodać zwój zmiany profesji?

-fajnie byłoby opisać skąd wziąć przedmioty potrzebne, aby wejść do niektórych dungeonów

-kiedy startujecie z officialem ?

1) Chyba w isie bedzie

3) Piatek

Opublikowano

Wszedłem dzisiaj na betę (zazwyczaj tego nie robię). I to co zobaczyłem... Nie da się tego opisać słowami, po prostu miazga! Mam nadzieję, że serwer wypali i szybko się graczom nie znudzi. Jedyne co może rozwalić ten serwer to bugi, nudy na serwerze po jakimś czasie gry oraz administracja, mam nadzieje, że tak nie będzie.

Opublikowano

To server już wystarował?

Podajcie mi strone servera :)

Teraz jest beta.

Start serwera jest 30 maja w piątek ;p

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Proszę was, zmieńcie ten łuk na 190/195 lv. bo wygląda jak pół dupy zza krzaka  <_<. Dodajcie też do klienta możliwość zmiany czcionki na tą większą oraz zmiana dnia na noc / nocy na dzień. 

Opublikowano

1) Chyba w isie bedzie

3) Piatek

Czytaj uważnie , nie będzie zwoju zmiany ktoś zaczyna grać wp to gra do końca wp

Chcesz grać bm to robisz bm itd

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

nie polecam exp i yang  bardzo słaby  ( serwera ) JPRDL !!!!!  ( tacy ciemni jesteście czy  udajecie takich )

jak ci nie pasuje to idź pograj sobie na 4funie , nic pożytecznego nie wniosłeś do tego tematu 

kiedy będzie dodany level żeby sprawdzić wyższe dungi ? 

Opublikowano

nie polecam exp i yang  bardzo słaby  ( serwera ) JPRDL !!!!!  ( tacy ciemni jesteście czy  udajecie takich )

oumu53.jpg

Zanim skomentujesz zapoznaj się z treścią prezentacji dołączonej do tematu bądź skonsultuj się z autorem tematu lub administratorem gdyż każdy komentarz niewłaściwie dostosowany zagraża twojej opini publicznej.

Use the brain!

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Popieram kolegę gdzieś wyżej ;D

Zmieńcie ten ostatni łuk ^^ bo aż archerem się odechciewa grać ;)

+ Dodajcie kostiumy ale niech nie dodają żadnych bonusów.

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Popieram kolegę gdzieś wyżej ;D

Zmieńcie ten ostatni łuk ^^ bo aż archerem się odechciewa grać ;)

+ Dodajcie kostiumy ale niech nie dodają żadnych bonusów.

Jeżeli ktoś podeśle jakiś dobry model to zmienię :) Aktualnie nie znalazłem żadnego który by był dobry.

O godzinie 18:00 będzie zmieniony system ulepszania, potem naprawię bugi z dropem i będzie łatka do pobrania. 

Opublikowano

Jeżeli ktoś podeśle jakiś dobry model to zmienię :) Aktualnie nie znalazłem żadnego który by był dobry.

O godzinie 18:00 będzie zmieniony system ulepszania, potem naprawię bugi z dropem i będzie łatka do pobrania. 

Może być inny łuk, nawet ten z PL'a, tylko nie ten badziew  xD. A najlepiej jak ten łuczek na 170/175 lv. będzie na 190/195 lv. a na 170/175 lv. znaleźć coś innego  :P. Bo ten łuk co jest teraz wygląda jak z WoW'a / LoL'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...