Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metinek (Lajtowy Serwer) ~wejdź może warto!

Gość Sielu

758 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Serwerze?

• Tak
      692
    • Nie (Dlaczego)
      66
  2. 2. Beta serwera rozpocznie się w ten Piątek! O której godzinie ma wystartować?

• od 17:30
      283
    • od 18:30
      62
    • od 20:00
      129

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem nie zbędne będzie przedłużenie bety o kilka dni aby poprawić wszystkie aspekty do poziomu naprawdę bardzo zadowalającego. :]

Reklama w sygnie.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Edit. Wątpię żeby było 1k online jak tu każdego sprawdzić co poleca pisze z multi konta

1179 postów pochodzi z multi kont, a do tego większość tych multi kont mają po 100+ postów napisane  xD.

Opublikowano

Akurat trochę więcej, ale widzę że niektórzy wiedzą lepiej od mnie :>

No oczywiście,jeszcze mu hasła do bazy gratis dałem żeby sam już ten navi mógł sobie robić,a nie prosić nas ...

Oczywiście kolejny gracz pod teoria "Nic nie wiem ale się wypowiem"-Znane na MPC od wieku wieków...

PS. Mam nadzieję, ze harnasiek (SMGO) nie będzie miał żadnych udziałów w serwerze? Zbanujcie go od razu, zakaz gry dla skurwiela, aby nie zrobił tego co zrobił na Dei**.

ZjaranaPanda

Opublikowano

Ehhh.. Te bony to chyba wgl nie działają... Przy full absach i roskach na magie BM mi bije po 10k ze skilla... a nie wspomnę już o mentalu, który ma dmg z dupy. Tak samo kolega ma full absy na archera a ja mu bije po 10-15k. Coś jest nie halo ;x 

Opublikowano

Beta jest ON jeszcze ?

--PW od Siela beta jest ale przerwa jest, potrwa do 3/4 wiec długo bo wszystko ustawiam. 

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

reklama u małej myszy? serio? nikt tego zera nie ogląda.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

to tak....

zwiększ troche eksp, mozesz zmiejszyc ilosć ulepszaczy o 1 na epikach, bo jak ulepszałem stal i trute do epików to zeszło mi pół plecaka ulepów, w zamian zmniejsz szanse na up'a za pomoca metalu, gdyz na całe epic eq zuzylem cos koło 200 metali, a powinno zejsc z 300-350

Opublikowano

Zwiększ exp, zwiększ exp... W 3 dni chcecie max lvl wbić? A później będzie płacz, że nie ma co robić na serwerze. 

reklama u małej myszy? serio? nikt tego zera nie ogląda.

Niee, nikt nie ogląda, tylko 1 080 wyświetleń, no ale przecież nikt nie ogląda gościa co ma 11 tys + subskrypcji. 

Opublikowano

Administracja musi się przypatrzeć PVP bo na dzień dobry jest widoczne ze klasy są nie równe , niektóre postacie maja faktycznie zawyżone DMG mental czy BM i nie wiem ale roska 15 na magie to chyba nic nie działa, albo dać 20% albo obniżyć  dmg każdej postaci i wycofać roske .

Opublikowano

Chyba pomyliłaś serwery ._.

tak to czemu mam konta z eq sprzed 3 miesięcy itp i w dniu kiedy niby startował były już 250 po 5k przegranych?

di-6I2CV711.jpg
Opublikowano

tak to czemu mam konta z eq sprzed 3 miesięcy itp i w dniu kiedy niby startował były już 250 po 5k przegranych?

na bank mylisz serwery. 

te te ale bez przesady że bm dużo bije 11k sfera z krytem w porównaniu do wojowników to jest nic. +  większość jeszcze ma wody które były na początku i z wodą monk bm bije max 7k sferą . Wiem że healer na pewno jest do poprawy .

choć w sumie nw bo jak pytam się czy biją z wodą to piszą że nie mają ;p wtedy wychodziło by że te 7k to max to nazywacie dużo?;p

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Jak ten serwer startuje w piątek ..

xD  xD  xD

Widać że ktoś chce tu na siłe nabić posty :x

Jedyym problem jest to że Sielu ma perma na mpc xD

Jak ktoś szuka gildii w shinsoo to zapraszam pw  :ninja: 

Więcej info tu :

https://www.youtube.com/watch?v=tSZjDNAIPLI&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

Opublikowano

Jak ten serwer startuje w piątek ..

xD  xD  xD

Widać że ktoś chce tu na siłe nabić posty :x

Jedyym problem jest to że Sielu ma perma na mpc xD

Jak ktoś szuka gildii w shinsoo to zapraszam pw  :ninja: 

Więcej info tu :

https://www.youtube.com/watch?v=tSZjDNAIPLI&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

Wezzy Przyjacielu znowu tylko zapowiedz i gildia? czy jakaś seria?

Czy na serwerze bd możliwość płacenia PejsefKart? oraz PejPalem?

54010287442563618639.png

Opublikowano

Info do Sielu:

Wywal Wodę Mong z Serwera ( Tą na magię ) Aby nikt jej nie miał i każdemu znikła

W Zbrojce dodaj 3% na magie, tak aby w sumie z roską było 78% i BM będzie ustawiony nic więcej mu zmieniać nie trzeba

Zmniejsz leczenie helerowi, aby leczył maxymalnie 6k hp i zwiększ mu atak, aby pvp z helerem nie wyglądało tak, że Ty Go gonisz a ten się leczy.

Zwiększ max ilość HP z około 40 na około 60k i będzie cacy :)

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

Otóż mam kilka pytan te lizaki i pierscienie pvp tylko z isu czy tez bedzie mozna je wydropic? Bo bardzo duzo pomagaja w pvp , praktycznie bez niego nie da sie nic ugrac . Po 2 heler własnie sie leczy i ciezko go ubic a tak na prawde nas łaskoczy , woda z magia musi zniknac bo bm nie ma szans praktycznie z nikim , jak jest full abs , równie jak z dropami ulepszaczy i iloscia metinów bo trzeba na prawde sporo tych ulepszaczy 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...