Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metinek (Lajtowy Serwer) ~wejdź może warto!

Gość Sielu

758 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Serwerze?

• Tak
      692
    • Nie (Dlaczego)
      66
  2. 2. Beta serwera rozpocznie się w ten Piątek! O której godzinie ma wystartować?

• od 17:30
      283
    • od 18:30
      62
    • od 20:00
      129

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zmieniają chyba game aby sprawdzic czy naprawi on sprawe z logami

Tak dokładnie. Teraz jeszcze przez ten 1h będzie zwykłe. Potem jak padną wgram nowe.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakie bony działają na mapy 100/130/160?

Diabły/nieumarłe. 

Opublikowano

czy jest możliwość dostania jeszcze 200 lvla w celu testowania? 

Tez się tego pytałam, ale ci którzy są na ts tylko dostają lvl -.-

wolf.gif

Opublikowano

1. Zwiększ exp

2. Zwiększ dmg

3. Dodaj bronie 75 i stalki do shopu

Trzeba w końcu przetestować denguony tak ?

Tak wszystko się pojawi. Zmieniam game, trochę to zajmie.

Tez się tego pytałam, ale ci którzy są na ts tylko dostają lvl -.-

Wszyscy dostaną, bedzie quest lecz pierw oni testują czy nie jest zbyt ciężko na mapach. Bo jak by każdy dostał lv to by nie było jak tego przetestować.

Przepraszam za problemy z ch, lecz to głębsza sprawa. 

Opublikowano

a tak z ciekawości. Powiesz jaka jest przyczyna wywalania channeli? Może to ktoś specjalnie robi.. Wczoraj np. z kumplem jednemu typowi ksuliśmy metka a on groził kickami, rozwaliliśmy mu metka to akurat ten channel co mu ksuliśmy metka, to padł. 

Opublikowano

a tak z ciekawości. Powiesz jaka jest przyczyna wywalania channeli? Może to ktoś specjalnie robi.. Wczoraj np. z kumplem jednemu typowi ksuliśmy metka a on groził kickami, rozwaliliśmy mu metka to akurat ten channel co mu ksuliśmy metka, to padł. 

Nie tak nie jest na 100%. Dlatego że game pada ciągle o tym samym czasie. Misja czas ~1,30 i proces pada.

Opublikowano

proponuję, abyś zapytał kogoś jak to naprawić, bo skoro to skomplikowane może się okazać, że do piątku tego nie zdążysz zrobić ale to tylko moja sugestia

sygna2.png

Opublikowano

proponuję, abyś zapytał kogoś jak to naprawić, bo skoro to skomplikowane może się okazać, że do piątku tego nie zdążysz zrobić ale to tylko moja sugestia

Ciągle gada z kimś i próbuje naprawić ale nikt nie wie co jest ;)

Opublikowano

Już przygotowuję nowe game pod serwer.

Opublikowano

Serwer bardzo rozbudowany, mam nadzieje, że nie będzie bug za bugiem jak na na Res****d.pl ;). Na tak rozbudowanych serwerach niestety ciężko wykryć wszystkie bugi. Mam nadzieje, że nie będzie żadnych poważnych bugów po starcie serwera.

Opublikowano

Serwer bardzo rozbudowany, mam nadzieje, że nie będzie bug za bugiem jak na na Res****d.pl ;). Na tak rozbudowanych serwerach niestety ciężko wykryć wszystkie bugi. Mam nadzieje, że nie będzie żadnych poważnych bugów po starcie serwera.

Aktualny problem i najważniejszy to CH.

Co do bugów to wiem ja je wszystkie naprawić, tylko nie mogę gdy ch padają. 

Staram się aby to jak najszybciej naprawić, też tu dziękuje osobą które mi zechciały pomóc w naprawie. 

Opublikowano

co dodajesz obecnie na serwer?

Naprawia chanele które padają co półtorej godziny.

empty

Opublikowano

Game zostanie zmienione ok 21:30. Muszę ustawić pod parametry serwera exp itp.

Wstępnie to zrobiłem lecz muszę zmienić kilka pakietów.  

Opublikowano

Widać że administracja się stara :) Podziwiam ten zapał  , miejmy nadzieje ze wam sie to zwróci w graczach i pieniądzach z Is . :)  

( Krypto reklama, pierwszy odcinek z bety server'a . )  

https://www.youtube.com/watch?v=cl2iqkefPOM

Opublikowano

Game zostanie zmienione ok 21:30. Muszę ustawić pod parametry serwera exp itp.

Wstępnie to zrobiłem lecz muszę zmienić kilka pakietów.  

Mógłbyś dodać jutro kolejny sklep beta, gdzie będą stalki, truty oraz miecze 65, a także itemki do epików? BS zostanie naprawiony? Czasem buguje się chat, gdy ktoś piszę z innego królestwa. 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Mógłbyś dodać jutro kolejny sklep beta, gdzie będą stalki, truty oraz miecze 65, a także itemki do epików? BS zostanie naprawiony? Czasem buguje się chat, gdy ktoś piszę z innego królestw

Mówił że będzie dziś dawał lv i eq jak się wyrobi z chanelami :)

Opublikowano

Mógłbyś dodać jutro kolejny sklep beta, gdzie będą stalki, truty oraz miecze 65, a także itemki do epików? BS zostanie naprawiony? Czasem buguje się chat, gdy ktoś piszę z innego królestwa. 

Tak dodam, ale aktualnie konfiguruje inne game bo serwer nadal jest na starym i ten problem musi zostać naprawiony max do jutra wieczorem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...