Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metinek (Lajtowy Serwer) ~wejdź może warto!

Gość Sielu

758 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Serwerze?

• Tak
      692
    • Nie (Dlaczego)
      66
  2. 2. Beta serwera rozpocznie się w ten Piątek! O której godzinie ma wystartować?

• od 17:30
      283
    • od 18:30
      62
    • od 20:00
      129

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ulepszacze są u npc, u handlarki BETA-SKLEP.

Dzisiaj będziemy jeszcze poprawiać ch tak w nocy, natomiast jutro zabieram się pełną parą za zrobienie tego co mi wypisaliście.

Może dodaj jakiś bon na metki ?

Kiedy ten dmg ?

Reaal ;x

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

264rsav.png

Jeżeli ma być tyle ulepszaczy na oficialu to ja dziękuje bardzo.. Dużo osób odstraszy. Jeszcze nigdzie nie widziałem tyle ulepek... Item na +9 nie dość, że po 15 rzeczy to 30 albo 25% szansy na ulepszenie. A metek z dupy hp, bije się go 10 minut a dropi z 1 ulepka. 

Opublikowano

264rsav.png

Jeżeli ma być tyle ulepszaczy na oficialu to ja dziękuje bardzo.. Dużo osób odstraszy. Jeszcze nigdzie nie widziałem tyle ulepek... Item na +9 nie dość, że po 15 rzeczy to 30 albo 25% szansy na ulepszenie. A metek z dupy hp, bije się go 10 minut a dropi z 1 ulepka. 

Spokojnie już mówiłem, jutro o tej samej godzinie będzie całkiem inny serwer jeżeli chodzi o rozgrywkę.

Mam ok 60 linijek błędów i propozycji które muszę wprowadzić.

Ulepszacze nisko `lv zostaną usunięte. Exp poprawiony, potwory także/metki wszystko! Dlatego potrzebni są gracze na becie. :)

Opublikowano

Spokojnie już mówiłem, jutro o tej samej godzinie będzie całkiem inny serwer jeżeli chodzi o rozgrywkę.

Mam ok 60 linijek błędów i propozycji które muszę wprowadzić.

Ulepszacze nisko `lv zostaną usunięte. Exp poprawiony, potwory także/metki wszystko! Dlatego potrzebni są gracze na becie. :)

Dodaj jakiś bonus na metki, gdzieś był na serwerze silny przeciwko metinom i daj max 10% i będzie dobrze. 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Niech bronie na 30 lvl będą na +9

Nie lepiej dac bony od razu zeby wchodziły na maxa? 

ogółem jest dobrze ;D

wolf.gif

Opublikowano

Przerwa bety od 1 do 2h. Celem jest ustawienie wszystkiego tak aby było dobrze :)

Usunę ulepszacze zmienię yang etc etc.. 

@Up będą. Co do bonów to na maxa będą wchodziły do expa.

Opublikowano

Działa już beta ?

Jeszcze nie. Staram się wszystko dodać tak aby o niczym nie zapomnieć.

Lepiej idźcie spać, dzisiaj wstaniecie a zmiany będą widoczne gołym Okiem :)

@3h pracy.. Ale nic, praktycznie cały system ulepszeń jest nowy. Brak dropu ulepszaczy (śmieci) Ogólnie jest ich ok 15.

Zwiększony exp na niektórych mapach, ograniczenia lv groty/lasu od 60/70. Zmniejszone dmg mobów/metinów. I poprawiony drop.

Resztę dodam potem, teraz już padam i muszę się przespać. 

@waluta zmniejszona o 25x

Bonusy wchodzą maksymalnie.

kilka fixów dzisiaj jak wstanę będzie łatka. 

Opublikowano

Problem pojawił się z fms'em, ribem i broniami 30. Nie ma w nich bonu "srednie obrażenia" :D

91.jpg

Opublikowano

Zaszalałeś z ty zmniejszeniem yang, moze trochę za mocno, ale za to będzi siędobrze handel rozwijał. Co z beta shopami ? brykki dmg i te sprawy ? 

Za kilka dni, trzeba wziąć kilka ludzi zeby na tym samym lvl z tym samym eq zaczęli testować postacie :)

Mam nadzieje ze tez nie będzie tak ze wszyscy wbiją max lvl po 2,3 dniach. Mozna zrobic tak ze np od 190 zrobic juz trudniejszy exp.

wolf.gif

Opublikowano

Co ze sklepami bety?

Kiedy pojawią się tam ulepszacze?

Wczoraj były normalnie.

Cały czas padają channele i 'jest błąd podczas łączenia'

wolf.gif

Opublikowano

Wczoraj były normalnie.

Cały czas padają channele i 'jest błąd podczas łączenia'

Wczoraj były, ale dzisiaj już te sklepy nie działają.

Wczoraj serwer był lepszy niż dzisiaj i działało więcej rzeczy niż teraz..

Opublikowano

"Podany przez Ciebie adres jest zablokowany" - WTF?

Nie mogę założyć konta na żadny adres e-mail. Co jest grane ?:>

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

"Podany przez Ciebie adres jest zablokowany" - WTF?

Nie mogę założyć konta na żadny adres e-mail. Co jest grane ?:>

Słyszałem ze tylko email na wp działa

Opublikowano

Słyszałem ze tylko email na wp działa

Hehe to jeżeli tak to ja podziękuję za serwer :)

Mam wszelakie konta na gmailu, do tej pory na żadnym serwerze nie było problemu z rejestracją aż do teraz.

Dzięki za dyskryminację  :O

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

mieli w nocy poprawić channele i nadal wywala. Teraz ogólnie serwer OFF :X a co do pvp, jeżeli mamy testować pvp, to zróbcie, żeby można było szybko wbić ten maksymalny lvl

Opublikowano

Ludzie, błędy są, bo to tylko beta. Expa nie zwiększą bo co to bd, za testowanie? Sielu wczoraj cały dzień siedział i coś robił, ale też jest człowiekiem i musi odpocząć.

Opublikowano
Ludzie, błędy są, bo to tylko beta. Expa nie zwiększą bo co to bd, za testowanie? Sielu wczoraj cały dzień siedział i coś robił, ale też jest człowiekiem i musi odpocząć.

To po co nam mówi, żeby testować pvp, skoro tego maksymalnego się nie wbije do piątku? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...