Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metinek (Lajtowy Serwer) ~wejdź może warto!

Gość Sielu

758 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Serwerze?

• Tak
      692
    • Nie (Dlaczego)
      66
  2. 2. Beta serwera rozpocznie się w ten Piątek! O której godzinie ma wystartować?

• od 17:30
      283
    • od 18:30
      62
    • od 20:00
      129

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Kto ci każe na maxymalnym lvl pvp testować?

przecież trzeba sprawdzić czy bony w tych lepszych zbrojach i broniach dobrze działają... 

Proponuje zrobić forum, aby tam wypisywać all propozycje i bugi, bo tutaj do piątku to będzie 100 stron. 

Opublikowano

Coś wiadomo o której ONLINE dzisiaj będzie ?

Sielu poszedl pozno spac bo naprawial bledy w nocy a wiec trzeba czekac az sie wyspi i ogarnie serwer ;p

Opublikowano

Wyśpi się Sielu to będzie online, on też ma prawo odpocząć a nie zapieprzać 20h . Dajcie mu odpocząć.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

jesli chcesz powrocic do starego klimatu metina to przywroc stare m1 :)

Nie nie nie..

Wlasnie te nowe m1 nadają fajny klimat.

Nie zmieniajcie tego.

Ludzie.. jak patrze jak sie spinacie to mi sie srać chce.

Po to jest beta aby wyszly wszystkie buugi.

Nie wiem po co piszecie " RZAL ULEPRZACZE SOM POTSZEBNE" skoro Sielu już kilka razy napisał że to będzie zmienione...

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Sielu poszedl pozno spac bo naprawial bledy w nocy a wiec trzeba czekac az sie wyspi i ogarnie serwer ;p

Każdy serwer wymaga wyrzeczeń więc takie argumenty są zbędne bo miał sporo czasu by dobrze przygotować serwer do startu bety, Pozdrawiam

Opublikowano

Damy rade, przepraszam. Jest jeden błąd który powoduje że ch nie są stabilne. Wcześniej proces działał jakieś 20 minut , teraz jest lepiej ale ciągle staram się to naprawić.

Zaraz wszystko wam dodam, jeżeli chodzi o średnie sklep itp. Sklepu nie ma bo zmieniłem ulepszacze.

Już się zabieram do roboty!

@ jeżeli chodzi o średnie, to starałem się wyeliminować bug pewien bug. Zaraz się pojawią.

Opublikowano

No. będzie ciekawie... ;) Kiedy oficjalny start?

W piątek.

Na serwie jest anty exp ?

Jest w ekwipunku opcja: Zablokuj PD

Opublikowano

Weezy będzie nagrywać na tym serwie ?

Zapewne będzie latał na hackach i nie będzie karany , też dostanie jak zawsze eq z navi , 

Na serwerze nie zagram gdy on będzie wyrabiać to co zawsze.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Co do testowania DMG, oraz PVP, jak na moje administracja powinna wziąć Sobie 8 osób z TS'em, oraz ogarnięciem, spiąć poślady i zrobić coś w stylu "każdy z każdym". To znaczy każdy na swojej postaci miałby full eq ( bez bonusów. Dlaczego - dlatego, że na magie jak miewam, będzie +- 60 % może więcej, tak samo jak abs na bronie 60% więc dmg jest bez różnicy. - Pozdro dla tego kto to zrozumiał.. xD). Każdy z każdym brałby pvp, a administracja zrobiła by DMG skilli podobny, jednakże aby wzięła pod uwagę to, że przykładowo BM ma ochronke, Heller ma leczenie, body może nawalać z hitów, równie szybko co dagger, natomiast mental ma silne, przez co nie upada, a dzięki czemu nie da się go "zbloczyć". Wszystko to musi być wzięte pod uwagę.

Dlaczego tak, a nie inaczej ? - Dlatego, że testujący tutaj mam na myśli wszystkich beta testerów, każdy będzie chciał i zgłaszał administracji, co dla niego jest najlepsze.. Przez co administracja będzie miała duży spam i problem co z tym zrobić.

Pozdrawiam.

Myślę, iż powyższa wypowiedź jest zrozumiała, jeżeli nie to przepraszam, ale jeszcze śpię żywcem :D

Opublikowano

Zapewne będzie latał na hackach i nie będzie karany , też dostanie jak zawsze eq z navi , 

HAHAHA

Nie wiedziałem że dostaje navi xD

---------------

Ostatnio na hackach gralem jak mialem 100 widzow na YT xD

---------------------------

Pozdro 600 dla Ciebie :D

----------------------

Za duzo ssow sie naogladales jak mi gumis navi dawal xD

----------------------

Niech Ci mamusia bajeczke na dobranoc opowie bo widzę że wierzysz nadal w smoki :3

Opublikowano

Nikt nie będzie tak traktowany. Spokojnie. Żadnego eq nie będzie.

Co do testowania DMG, oraz PVP, jak na moje administracja powinna wziąć Sobie 8 osób z TS'em, oraz ogarnięciem, spiąć poślady i zrobić coś w stylu "każdy z każdym". To znaczy każdy na swojej postaci miałby full eq ( bez bonusów. Dlaczego - dlatego, że na magie jak miewam, będzie +- 60 % może więcej, tak samo jak abs na bronie 60% więc dmg jest bez różnicy. - Pozdro dla tego kto to zrozumiał.. xD). Każdy z każdym brałby pvp, a administracja zrobiła by DMG skilli podobny, jednakże aby wzięła pod uwagę to, że przykładowo BM ma ochronke, Heller ma leczenie, body może nawalać z hitów, równie szybko co dagger, natomiast mental ma silne, przez co nie upada, a dzięki czemu nie da się go "zbloczyć". Wszystko to musi być wzięte pod uwagę.

Dlaczego tak, a nie inaczej ? - Dlatego, że testujący tutaj mam na myśli wszystkich beta testerów, każdy będzie chciał i zgłaszał administracji, co dla niego jest najlepsze.. Przez co administracja będzie miała duży spam i problem co z tym zrobić.

Pozdrawiam.

Myślę, iż powyższa wypowiedź jest zrozumiała, jeżeli nie to przepraszam, ale jeszcze śpię żywcem :D

Zrobię tak bo to bardzo dobry pomysł z tym pvp.

Aktualnie jest lekki rozpierdziel że tak to nazwę. Bo jest sporo błędów i nie daje rady wszystkiego na raz naprawić.

Teraz staram się ogarnąć dmg/drop z metków/boosów itp.

Opublikowano

Ze szkaty orka dropi kamień duchowy, zmien to na cos bardziej wartosciowego,albo zwiększ cene kamienia zeby było cos warty. Z metina duchowego, twardości nie drapią metale. Moze dodaj 20 % na drop jakiegoś ulepsasza np na kd +5. Z tarczy sokoła niech sie robi tarcze z dwoma absami na woja i sure i tak samo np ze smoczej na szmana i ninje. 

bs nie działa

od noza smoka na 145 dalej nie da się ulepszac 

wolf.gif

Opublikowano

Aktualny Bug:

Jak zapisuje konto nr. 1 wyskakuje nieprawidłowa nazwa konta lub hasło a jak zapisałem drugi raz to samo konto (nie wpisywałem innego hasła) to mogłem się zalogować wtf?

Opublikowano

Aktualnie jest przerwa. 

Miejmy nadzieje że uda sie naprawić channele.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...