Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metinek (Lajtowy Serwer) ~wejdź może warto!

Gość Sielu

758 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Serwerze?

• Tak
      692
    • Nie (Dlaczego)
      66
  2. 2. Beta serwera rozpocznie się w ten Piątek! O której godzinie ma wystartować?

• od 17:30
      283
    • od 18:30
      62
    • od 20:00
      129

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I piwo dla Ciebie! ^^ Dzięki ziomuś ;)

Co do serwera polecam go, oraz zapraszam o 17:30 na betę!   :)

Nie ma za co. Pić nie piję, ale to co mam w avku, chętnie ;)

ZAPRASZAMY NA BETE!

Opublikowano

Z prezentacji widze że serwer jest wykurwisty, widac technik zna sie na rzeczy, WKONCU JAKIS TRUDNY DUNGEON NA 8 OSOB <3, mam nadzieje że postacie w PvP jak i w expie sa zbalansowane. BM dobre pvp, ciezszy exp - rozumiesz.. ;-)   Sponsorem jest True - bardzo duzy plus, gosciu nie leci w chuja - wiem co się stało z Emperiusem a ty dalej go utrzymujesz, ale wiedz o tym ze wkoncu bedziesz musial go zamknac bo gra na nim marne 50 osob ;/

Kolejny + dla True - jest on sponsorem serwerów cieszących się duza iloscia online, nie wiem skad on ma tyle hajsu xD

Boli mnie fakt duzej ilosci GMów, pewnie odrazu bedzie korupcja na serwerze, niektorzy gracze beda mieli "przywileje". Albo po cichutku jakis itemek/bloss ;-)

JEDYNY - to że serwer startuje na tydzien ;c

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Z prezentacji widze że serwer jest wykurwisty, widac technik zna sie na rzeczy, WKONCU JAKIS TRUDNY DUNGEON NA 8 OSOB <3, mam nadzieje że postacie w PvP jak i w expie sa zbalansowane. BM dobre pvp, ciezszy exp - rozumiesz.. ;-)   Sponsorem jest True - bardzo duzy plus, gosciu nie leci w chuja - wiem co się stało z Emperiusem a ty dalej go utrzymujesz, ale wiedz o tym ze wkoncu bedziesz musial go zamknac bo gra na nim marne 50 osob ;/

Kolejny + dla True - jest on sponsorem serwerów cieszących się duza iloscia online, nie wiem skad on ma tyle hajsu xD

Boli mnie fakt duzej ilosci GMów, pewnie odrazu bedzie korupcja na serwerze, niektorzy gracze beda mieli "przywileje". Albo po cichutku jakis itemek/bloss ;-)

Możesz wytłumaczyć co się stało z Emperiusem ?? bo troszkę tam jeszcze pykam i właściwie nie wiem skąd tak mała frekwencja skoro na starcie było 600+ ludzi

A co do tego serwera, najważniejsze jest zaangażowanie :) a Widać na tym serwerze Administracji Go nie brakuje.

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

Z tym ze startuje za tydzień w piątek to bardziej + ;)

Kiedy będzie forum serwera?

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Srupcja... Kilka stron wcześniej było pisane, że żaden GM nie ma komend na itemy.

[GA][GM][TMG] nikt dosłownie nikt poza mną nie może użyć innych komend niż: 

inv-krycie się

dc/wywalanie gracza 

go/warp - teleportacja

transfer-teleport gracza do gm

omd- omdlenie

Dodatkowo mają 200 szybkości poruszania się i marmur ogra który szybko się porusza.

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Dlaczego nie mogę pobrać?

A w jakim sensie ?

Zatrzymuje Ci sie w jakimś momencie, czy o co innego chodzi ?

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Ta jeszcze będę sobie zaśmiecał kompa...

Miało być nawet na 10hostingach a tymczasem jest jeden i nie działa na najpopularniejszej przeglądarce ;)    - firefox

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Prosimy o chwilę cierpliwości,z Sielem pracujemy nad małym problemikiem,jak zwyklę z resztą przed odpalaniem coś musi się ....No wlasnie :)

Ale spokojnie już pracujemy nad tym dlatego prosimy o brak spamu,mamy nadzieję że z problemem uporamy się przed 17:30 i betka wystartuje w terminie :)

Strone oczywiście uruchomie od razu jak problem zostanie "naprawiony" :)

Pozdrawiam

I przepraszam za niedogodności...

True

Opublikowano
a możesz powiedzieć kiedyś udostępnicie plik do uruchamiania clienta?

Spamujesz tym postem chyba 5 raz... Napisali Ci że jak wszystko ogarną to wstawią plik.. Jezu nie tylko ty nie masz tego pliku nie bój sie nigdy wcześniej od Ciebie gry nie zacznie. :) Zresztą to beta a wy sie sracie jak przed startem....

Opublikowano

a możesz powiedzieć kiedyś udostępnicie plik do uruchamiania clienta? 

Od razu jak uporamy się z błędem.

Opóźnienie jest też spowodowane brakiem obecności naszego człowieka Arsoba.

Rozmawiałem z nim chwile temu przez telefon i wszelkie opóźnienie z betą jest spowodowane przez niego (Tak kazał napisać)....

Lecz z Sielem ciągle pracujemy nad błędem,plik jest już upnięty,lecz udostepnimy go dopiero gdy takowy "bład" naprawimy ...

Przepraszam jeszcze raz wszystkich za te opóźnienie,lecz to beta i nikt nie spodziewał się potoku zdarzeń takiego :>

Pozdrawiam

True

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...