Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metinek (Lajtowy Serwer) ~wejdź może warto!

Gość Sielu

758 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Serwerze?

• Tak
      692
    • Nie (Dlaczego)
      66
  2. 2. Beta serwera rozpocznie się w ten Piątek! O której godzinie ma wystartować?

• od 17:30
      283
    • od 18:30
      62
    • od 20:00
      129

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I jeszcze jedno. Mam prośbe - nie dodawaj tych wód Sam Bo itp. po prostu je usuń i zwiększ po prostu wartości rosek. Bo tych wód jest dużo i zaśmiecają eq. A co do rosek to daj, aby kupowało się je odrazu po 200 szt. i o maxymalnych wartościach

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I jeszcze jedno. Mam prośbe - nie dodawaj tych wód Sam Bo itp. po prostu je usuń i zwiększ po prostu wartości rosek. Bo tych wód jest dużo i zaśmiecają eq. A co do rosek to daj, aby kupowało się je odrazu po 200 szt. i o maxymalnych wartościach

ja jestem za 200 sztuk jak najbardziej ale nie maksymalne :D chociaż te 2 minuty dłużej żeby się pomęczyć :D

sygna2.png

Opublikowano

@Up : Czy wy jesteście ślepi czy nie przeczytaliście zapowiedzi? Rosy są do wydropienia z metinów na maxymalny czas i maxymalne wartości w ilościach nawet do 20.

Client będzie dzisiaj przed 22? Chciałbym na jutro mieć już wszystko gotowe ;]

empty

Opublikowano

Rosek się nie kupuje ;)

2662114216934981012447.png

Opublikowano

@Up : Czy wy jesteście ślepi czy nie przeczytaliście zapowiedzi? Rosy są do wydropienia z metinów na maxymalny czas i maxymalne wartości w ilościach nawet do 20.

Klient już się wrzuca. Ma trochę więcej bo dodałem kilka elementów. (normalnie prędkość ślimaka)

@Jeszcze jutro przez patchera trzeba będzie pobrać exe. Bo klient nie ma zmienionych portów etc. 

Opublikowano

faktycznie, zapomniałem o tym ;) nie musisz od razu od ślepych jechać

p.s inteligencje smoka itp. będą lecieć pojedyńczo czy też mega ułatwienie i po 20 ? mam nadzieję, że nie .

sygna2.png

Opublikowano

p.s inteligencje smoka itp. będą lecieć pojedyńczo czy też mega ułatwienie i po 20 ? mam nadzieję, że nie .

Dziwna wypowiedź... i dziwne nadzieje... skoro na samym początku a nawet w temacie było napisane, że serwer jest "LAJTOWY" to chyba nikt nie myśli i nie spodziewa się Mediuma?? Będzie to serwer typowo easy... zapewne z elementami UROZMAICAJĄCYMI grę. W związku z czym tu nie będzie "Mega ułatwień" będzie "LAJTOWO" zrozumcie to wreszcie. Chcecie mieć trudno to w tym samym czasie startuje jeszcze Hard, dobrze pamiętam ??

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

Aż tak łatwo to nie :P po 4/5 sztuk z tym że trwają 10 minut. Zależy jaki stopień i poziom. Usunę też wody a bonusy z nich dodam do ros żeby nie zaśmiecać eq 50 dopalaczami :P

Klient pewnie sie już wrzucił, nie wiem bo nie ma mnie w domu aktualnie. Jak wrócę dam link.

Opublikowano

Super, robi wrazenie niezly z ciebie grafik :) a skille jak i truty DT oraz stalki ? ;)

Hehe, nie powiedzialłbym xD

Umiejętnośći po wybraniu profesji ze zwoju na 5 poziom dostajemy wszystkie na g1, potem czytamy kamol ktory jest u npc. 1 kamol = 1 skill P. Z tym że jest 50% na przeczytanie go. Truty nie tylko z dt z kilku boosów. Stalki można zdobyć w wielu miejscach w zapowiedzi są na ss pokazane :D

Opublikowano

Apropo tego kamola. Jak droga jest jedna sztuka? Na którym lvl'u będzie nas stać na kupno jego.

Cena została zmniejszona. Będzie stać przy odrobinie szczęścia nawet na 30 poziomie. 

O której wrócisz do domu? Bo chcemy clienta :D

Będę wracał coś ok 23:20. Dzisiaj i tak czeka mnie "nocka" bo muszę zrobić formata i uporządkować pliki które wgramy już bezpośrednio na serwer.

Opublikowano

Cena została zmniejszona. Będzie stać przy odrobinie szczęścia nawet na 30 poziomie. 

Będę wracał coś ok 23:20. Dzisiaj i tak czeka mnie "nocka" bo muszę zrobić formata i uporządkować pliki które wgramy już bezpośrednio na serwer.

Do 01:00 się wyrobisz?

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

Pobieram i za 10 minut pojawi się skan w edicie ;]

Skan tylko taki, z powodu wagi archiwa.

09531221175556279251.png

empty

Opublikowano

Pobieram i za 10 minut pojawi się skan w edicie ;]

To dzięki wielkie!

Co do reszty plików: Bo w kliencie brakuje patchera jutro przed startem pojawi sie download patchera o ile będzie pod niego hosting. 

Opublikowano

Sielu Małe pytanie. Byłaby możliwość założenia konta i postaci ciut wcześniej?? Troszkę nie chcę, żeby mi ktoś zajął nicki. A wieczorkiem lecę na Juwenalia do Białegostoku ^^ Trzeba czasem odpocząć od pracy... 

Za pytanie nikt jeszcze w mordę nie dał jak to mówią :P

Opublikowano

Sielu Małe pytanie. Byłaby możliwość założenia konta i postaci ciut wcześniej?? Troszkę nie chcę, żeby mi ktoś zajął nicki. A wieczorkiem lecę na Juwenalia do Białegostoku ^^ Trzeba czasem odpocząć od pracy... 

Za pytanie nikt jeszcze w mordę nie dał jak to mówią :P

Teraz nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie. Za kilka minut zaczniemy konfigurację co do serwera.

Opublikowano

Rozumiem. Napiszę do Ciebie na PW jutro przed wyjazdem. Czyli pewnie około 15-16. Ewentualnie wejdę do Was na TS-a. Mam nadzieję, że uda się Nam coś zadziałać :)

Opublikowano

Rozumiem. Napiszę do Ciebie na PW jutro przed wyjazdem. Czyli pewnie około 15-16. Ewentualnie wejdę do Was na TS-a. Mam nadzieję, że uda się Nam coś zadziałać :)

Ktos ci zajmie nick w te, czy wewte.. płakać raczej nie będziesz.

Patrząc tak na to, każdy kto boi sie ze ktos mu zajmie nick, ma napisac do Siela zeby troche przed startem mu go zaklepal?

No jaj sobie nie robmy ;p

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Ktos ci zajmie nick w te, czy wewte.. płakać raczej nie będziesz.

Patrząc tak na to, każdy kto boi sie ze ktos mu zajmie nick, ma napisac do Siela zeby troche przed startem mu go zaklepal?

No jaj sobie nie robmy ;p

Możesz mi powiedzieć jaki był cel Twojego posta?? Grzecznie zapytałem, czy istnieje taka możliwość, masz z tym jakiś problem? Bo nie rozumiem...

Nie lubię kiedy ktoś mi pisze, że ja ukradłem "komuś" nick... Gram na jednym nicku od ponad 7-8 lat i nie bardzo lubię słyszeć, że gdzieś coś ktoś...

To zależy od Siela nie od Ciebie, tym bardziej że kumpel ma mi zająć nicki, chciałem sprawdzić stosunek HA do graczy. Uważam, że Sielu zachował się tak jak zachować się powinien :)

I nie wiem czy zauważyłeś, że żaden mój post nie jest napisany w formie "jajcarskiej", a jeśli chcesz się pośmiać to zapraszam na obrady sejmu RP :)

Opublikowano

Kiedy Ts będzie udostepniony, bo na razie widze, że jakieś hasełko jest.?

Ts jest jak coś można wbijać jestem:

tsgames.pl

*metinek.eu*

Opublikowano

Ts jest jak coś można wbijać jestem:

tsgames.pl

*metinek.eu*

Jest hasło założone. 

@Edit : nvm. tsgames.pl działa i nie ma hasła ;]

empty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...