Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metinek (Lajtowy Serwer) ~wejdź może warto!

Gość Sielu

758 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Serwerze?

• Tak
      692
    • Nie (Dlaczego)
      66
  2. 2. Beta serwera rozpocznie się w ten Piątek! O której godzinie ma wystartować?

• od 17:30
      283
    • od 18:30
      62
    • od 20:00
      129

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powie ktoś bo serwerek świetny tylko nwm czy czekać ;) na niego 

nie.

24 maja 17;30 prawdopodobnie ŚLEPOTO

bb68.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up On się pytał kiedy jest oficjalny start serwera, a nie kiedy beta, ale i tak masz błąd nie 24, a 23 maja. Pozdrawiam

Start prawdopodobnie 30 Maja.

4455415860.png

lenovo

2.4GHz / 710M / 4GB / 1TB

Opublikowano

nie.

24 maja 17;30 prawdopodobnie ŚLEPOTO

Hmm to troche późno wolałbym piąteczek ;d

Opublikowano

@up On się pytał kiedy jest oficjalny start serwera, a nie kiedy beta, ale i tak masz błąd nie 24, a 23 maja. Pozdrawiam

pozdro miss click., tp bedzie open beta C: tak jak pisali u gory.... wiec grac bedzie mzona :D

@PUTANIE, czy po zakonczeniu bety usuna sie przedmioty xD?

bb68.png

Opublikowano

Powie ktoś bo serwerek świetny tylko nwm czy czekać ;) na niego 

Start odbędzie się 30 maja o tej samej godzinie co beta.

Pozdrawiam. daj nam szansę a postaramy się nie zawieść! 

@1361622928-U485574.pngSielu Bardziej chodziło mi o te nowe bossy, czyli smok, minotaur, azrael. Czy one będą uwzględnione w PO, a jeśli tak to w jakim przedziale punktowym.

Jeżeli będzie taka propozycja i ktoś ją doda na forum + co ma się dostawać za te punkty to możliwe że będzie za lepsze boosy :)

Opublikowano

Teraz tylko czekać do bety, poustawiać tak aby wszystkim pasowałoby tzn tym, którzy będą grać obyśmy (osoby,które będą testować ) zrobiły to jak najlepiej. :)

Czekam na filmiki z Yt. :)

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Start odbędzie się 30 maja o tej samej godzinie co beta.

Pozdrawiam. daj nam szansę a postaramy się nie zawieść! 

Jeżeli będzie taka propozycja i ktoś ją doda na forum + co ma się dostawać za te punkty to możliwe że będzie za lepsze boosy :)

Dziękuję oczywiście zagram pozdro . ;) czekam

Opublikowano

@gucio6 To oczywiste, że przedmioty oraz postacie będą usunięte po Beta testach serwera.

a to chuj, myslalem ze bede bohaty ;d

bb68.png

Opublikowano

Generalnie wszystko pięknie ładnie, ale 7 osób w team nie licząc technika i sponsora, to dużo trochę no nie ?

Mam nadzieje, że administracja nie może grać prywatnymi postaciami ?

Opublikowano

Serwer WOW

Prezka WOW

Zjeżdżam do końca patrzę a tam, 9 osób w Teamie ?!  lol

To napiszcie od razu, który z was będzie sprzedawał itemy na lewo ? Tyle was tam jest, więc NIE WIERZĘ by żaden z was nie robił przekrętów  xD

Opublikowano

Serwer WOW

Prezka WOW

Zjeżdżam do końca patrzę a tam, 9 osób w Teamie ?!  lol

To napiszcie od razu, który z was będzie sprzedawał itemy na lewo ? Tyle was tam jest, więc NIE WIERZĘ by żaden z was nie robił przekrętów  xD

Tak to jest jak ktoś jest leniem i ciężko mu spojrzeć te dwie czy trzy strony wstecz... było pisane kilka razy, że TYLKO Sielu ma dostęp do wszystkiego, a reszta tylko marmur, który szybko biega, +200 speeda i jakieś tam komendy, które uniemożliwiają dawanie jakiegokolwiek itemka. Na poprzedniej stronie pisał to Sielu ...

Opublikowano

Jest to najdłuższa prezka jaką widziałem. Bardzo dobrze opisana i sporo nowości typu nowe mapy. Myśle że wpadnę.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Szkoda że serwer startuje trochę późno bo aktualnie to na prawdę "bida" serwerowa , po porosu nie ma na czym zagrać. A co do serwera zapowiada się bardzo obiecująco zobaczymy jak to będzie na pewno będzie trzeba wbić na Betę

Opublikowano

Generalnie wszystko pięknie ładnie, ale 7 osób w team nie licząc technika i sponsora, to dużo trochę no nie ?

Mam nadzieje, że administracja nie może grać prywatnymi postaciami ?

Tak masz rację dużo ale kolega wyjaśnił. Nie mają oni komend nikt poza mną. Więc nic nie zrobią.

Co do gry na serwerze jako zwykłe postacie GM. Szczerze powiem że nie wiem czy będą grali, ale to chyba nic złego jeżeli będą co? Przecież ja im nic nie dam jak każdemu innemu graczowi..

To co będą dostawać za posadę jak będą się dobrze sprawować będzie napisane na forum w ogłoszeniach. Na tym serwerze ma nie być przekrętów!

Opublikowano

Witam ! Obserwuję ten temat od dawna i zdążyłem zauważyć tylko tye, że Sielu chce stworzyć jak najlepszy serwer, który będzie dopięty na ostatni guzik. Tak żeby każdemu dobrze się grało. Mało kiedy można zobaczyć takie zainteresowanie i pomoc ze strony administracji, która wszystko olewa. Więć każdy kto 'płacze', że serwer za późno startuje, albo coś, niech idze na inny który będzie miał milon bugów i lipną administracje.

Tak masz rację dużo ale kolega wyjaśnił. Nie mają oni komend nikt poza mną. Więc nic nie zrobią.

Co do gry na serwerze jako zwykłe postacie GM. Szczerze powiem że nie wiem czy będą grali, ale to chyba nic złego jeżeli będą co? Przecież ja im nic nie dam jak każdemu innemu graczowi..

To co będą dostawać za posadę jak będą się dobrze sprawować będzie napisane na forum w ogłoszeniach. Na tym serwerze ma nie być przekrętów!

Lepiej zabroń [GM] grania prywatnymi postaciai, bo na każdym serwerze na którym tak było zawsze były jakieś problemy. Nie koniecznie musi być to jakieś dodawanie punktów na wojnach, albo inne. Ale ludzie będą uważali, że własnie takie rzeczy maja miejsce i po prostu zrezygnyją z tego serwera

Opublikowano

Ja uważam, że temat negocjowania daty startu bety czas zakończyć bo przecież i tak jeszcze tylko 2 dni i open beta.

Sielu, pisałeś coś o 200 bryłkach za 1 yang na becie, a co z ulepkami na epiki? Będą w npc czy normalnie w dropie? Jestem za tym drugim, przecież drop też trzeba sprawdzić.

Opublikowano

Witam ! Obserwuję ten temat od dawna i zdążyłem zauważyć tylko tye, że Sielu chce stworzyć jak najlepszy serwer, który będzie dopięty na ostatni guzik. Tak żeby każdemu dobrze się grało. Mało kiedy można zobaczyć takie zainteresowanie i pomoc ze strony administracji, która wszystko olewa. Więć każdy kto 'płacze', że serwer za późno startuje, albo coś, niech idze na inny który będzie miał milon bugów i lipną administracje.

Lepiej zabroń [GM] grania prywatnymi postaciai, bo na każdym serwerze na którym tak było zawsze były jakieś problemy. Nie koniecznie musi być to jakieś dodawanie punktów na wojnach, albo inne. Ale ludzie będą uważali, że własnie takie rzeczy maja miejsce i po prostu zrezygnyją z tego serwera

skad wiesz ze ten serwer nie ma miliona bugów ?  , akurat był robiony od podstaw więc ma 2 miliony :)

Opublikowano

O nie nie właśnie tak nie będzie :)

Wcześniej także pisałem że traktuje Każdego gracza tak samo. Nie ważne czy to mój znajomy czy nie. Jest on "Graczem"

Jeżeli będą problemy/złamie regulamin jeden z nich to konto zostanie zbanowane lub usunięte. 

Uważam też że każdy ma drugą szanse. Wiec każdy gracz będzie mógł ją otrzymać lecz potem będzie pod specjalnym nadzorem.

@dodam że przecież nie dam rady nikogo sprawdzić, każdy może założyć inne konto i ja nawet nie będę wiedział kto na nim gra.

Opublikowano

skad wiesz ze ten serwer nie ma miliona bugów ?  , akurat był robiony od podstaw więc ma 2 miliony :)

Właśnie od tego jest beta żeby wszystko poprawić jak najszybciej!

Opublikowano

Chodziło mi o to, że administracja zajmuje się wszystkim i starają się, aby nie było żadnych bugów

Opublikowano

Ja uważam, że temat negocjowania daty startu bety czas zakończyć bo przecież i tak jeszcze tylko 2 dni i open beta.

Sielu, pisałeś coś o 200 bryłkach za 1 yang na becie, a co z ulepkami na epiki? Będą w npc czy normalnie w dropie? Jestem za tym drugim, przecież drop też trzeba sprawdzić.

Tak właśnie będzie, wszystko trzeba sprawdzić więc pierwsze 2/3 dni będzie wszystko normalnie. Potem dostaniecie każda postać 10k dmg i regeneracja 100% pż bez klikania co sekundę.

jest już priv o nazwie Metinek -.-

O_O to nie widziałem naprawdę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...