Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metinek (Lajtowy Serwer) ~wejdź może warto!

Gość Sielu

758 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Serwerze?

• Tak
      692
    • Nie (Dlaczego)
      66
  2. 2. Beta serwera rozpocznie się w ten Piątek! O której godzinie ma wystartować?

• od 17:30
      283
    • od 18:30
      62
    • od 20:00
      129

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest już priv o nazwie Metinek -.-

Możesz tu wrzucić jakiegoś linka do tego serwera? Nie potrafię znaleźć.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak właśnie będzie, wszystko trzeba sprawdzić więc pierwsze 2/3 dni będzie wszystko normalnie. Potem dostaniecie każda postać 10k dmg i regeneracja 100% pż bez klikania co sekundę.

O_O to nie widziałem naprawdę. 

A poco te 10k dmg ? Klasy maja byc rowne  wiec trzeba bedzie testowac .

Opublikowano

A poco te 10k dmg ? Klasy maja byc rowne  wiec trzeba bedzie testowac .

To głównie żeby sprawdzić czy nie ma bugu expa. Tylko do tego, z takim dmg wbijecie max myślę w 2 dni.

Tak wszystko będzie normalnie i własnie trzeba będzie położyć nacisk na wyrównanie pvp.

Opublikowano

nie padło pytanie dotyczące SwitchBota. Czy będzie on legalny na serverze ? Ludzie i tak będą go używać więc jestem za zalegalizowaniem(:D) go.

sygna2.png

Opublikowano

nie padło pytanie dotyczące SwitchBota. Czy będzie on legalny na serverze ? Ludzie i tak będą go używać więc jestem za zalegalizowaniem( :D) go.

Bs jest dodany w kliencie. Używać go może każdy bez żadnego problemu :)

Opublikowano

Bs jest dodany w kliencie. Używać go może każdy bez żadnego problemu :)

wiem, że jest ale nie ukrywam, że nigdy nie lubie tych wbudowanych bo nie działa często tak, jak potrzeba a w dodatku jest 1slotowy.

sygna2.png

Opublikowano

wiem, że jest ale nie ukrywam, że nigdy nie lubie tych wbudowanych bo nie działa często tak, jak potrzeba a w dodatku jest 1slotowy.

Ale to chyba logiczne, że jak jest bs wbudowany w cliencie to jeden kij czy uzywasz tego bs'a z clienta czy jakiegoś innego

Opublikowano

Ale to chyba logiczne, że jak jest bs wbudowany w cliencie to jeden kij czy uzywasz tego bs'a z clienta czy jakiegoś innego

powiem Ci, że grałem na serverach "debili", bs był również wbudowany, a zakazywali używania własnego, dlatego pytam, a do tego służy to forum :)

sygna2.png

Opublikowano

powiem Ci, że grałem na serverach "debili", bs był również wbudowany, a zakazywali używania własnego, dlatego pytam, a do tego służy to forum :)

Tu takiego czegoś nie spotkasz co do Bs. Można używać jeżeli dacie rade podpiąć do klienta (każdego)

Opublikowano

Może po prostu daj, że gdy wchodzi się do dungeonu daje Ci od razu ileś tak ataku i potem znika ?

Wszystko zaplanuje co do tego jutro. Bo jutro właśnie będę robił konfiguracje na betę.

Opublikowano

Sielu mam propozycje. Na stronie głownej daj licznik graczy online ( nie podkrecony) i zrób kalendarz eventow edytowany co miesiąc

Opublikowano

Będą OX co tydzień w weekend czy trochę rzadziej? Co sądzicie o evencie na Dzień Dziecka (typu zwiększony exp itd. ) ? 

Co do eventów pisałem ale napisze jeszcze raz. Ox będzie zawsze w sobotę i niedziele. Potem np na drugi tydzień mogą pojawić się raty +

Beztytuup_enqnqhx.png

Aktualnie mam tyle opcji na okazje. Na forum będziecie pisali jakie sa okazje + propozycje na czym ma polegać taki event. Np dropiemy coś tam i oddajemy lub inaczej :)

Opublikowano

A co do YouTuberow, to możesz ty albo True pogadać z Tream. On spoko nagrywa i ma dobra oglądalność

True wszystko załatwi, ma swoich wybrańców :)

Co do nagrywania za sm to będzie tak jak pisałem. Osoba nagrywa udostępnia i po 3 dniach wysyła mi link + nick. Ja sprawdzam ile było wyświetleń i osoba ta otrzymuje ilość sm zależną oczywiście od wyświetleń.

Nie będą to kosmiczne ilości żeby nie psuć rozgrywki, ale zawsze to coś :)

Opublikowano

Szykuje się ponad 800 osób na starcie.Już się nie mogę doczekać(jestem nie cierpliwy).Lecz poczekam,wiem że warto :)

Opublikowano

Szykuje się ponad 800 osób na starcie.Już się nie mogę doczekać(jestem nie cierpliwy).Lecz poczekam,wiem że warto :)

Więcej będzie niż 800. Bo tak na prawed 800 osob na start to jest mało. Wydaje mi się, żę na tym serwerze na start zagości okolo 1.5k typa. O ile True postara się z reklamą tak jak na innych swoich serwerach

Opublikowano

Więcej będzie niż 800. Bo tak na prawed 800 osob na start to jest mało. Wydaje mi się, żę na tym serwerze na start zagości okolo 1.5k typa. O ile True postara się z reklamą tak jak na innych swoich serwerach

No to już w ogóle mnie urzekłeś <3

Pd i rękawice będą zdejmowane ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...