Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metinek (Lajtowy Serwer) ~wejdź może warto!

Gość Sielu

758 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Serwerze?

• Tak
      692
    • Nie (Dlaczego)
      66
  2. 2. Beta serwera rozpocznie się w ten Piątek! O której godzinie ma wystartować?

• od 17:30
      283
    • od 18:30
      62
    • od 20:00
      129

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten serwer to będzie bomba. Nie mogę się doczekać. Licze na Ciebie !!!! 

Nie za dużo GM'ów, 2,3 by Ci nie wystarczyło ? Zazwyczaj jak jest tak dużo osób w teamie są potem problemy z rozdawaniem eq z różnymi przywilejami i coś czuje ze tak własnie będzie ;x

wolf.gif

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chodząc na same dangeony idzie wydropić na eq?

Tak :) Można i to ładne eq!

Ten serwer to będzie bomba. Nie mogę się doczekać. Licze na Ciebie !!!! 

Nie za dużo GM'ów, 2,3 by Ci nie wystarczyło ? Zazwyczaj jak jest tak dużo osób w teamie są potem problemy z rozdawaniem eq z różnymi przywilejami i coś czuje ze tak własnie będzie ;x

Witaj, nie nie będzie tak :) Już pisałem jaki dostęp ma [GA][GM] itp. Oni mają dostęp tylko do kilku komend. Nie mogą dać nawet sobie żadnego przedmiotu.

Jedyny pełen dostęp mam Ja.

Opublikowano

Tak :) Można i to ładne eq!

Witaj, nie nie będzie tak :) Już pisałem jaki dostęp ma [GA][GM] itp. Oni mają dostęp tylko do kilku komend. Nie mogą dać nawet sobie żadnego przedmiotu.

Jedyny pełen dostęp mam Ja.

a bedzie jakies rozdawanie itemów xD? jako event na otwarcie :D? albo jako 1 event mozesz dac takie cos (sry za błeNdy xD)

mini event na start. co 2-3 min na mapce m1,m2 etc. what ewa (gdzie kolwiek całkowity los) pojawia sie losowa skrzynia elitarnego bosa :D przez np 1h

bb68.png

Opublikowano

a bedzie jakies rozdawanie itemów xD? jako event na otwarcie :D? albo jako 1 event mozesz dac takie cos (sry za błeNdy xD)

mini event na start. co 2-3 min na mapce m1,m2 etc. what ewa (gdzie kolwiek całkowity los) pojawia sie losowa skrzynia elitarnego bosa :D przez np 1h

Będą nagrody :) Spokojnie o wszystkim pomyślałem jeżeli chodzi o Eventy! 

Opublikowano

Będą nagrody :) Spokojnie o wszystkim pomyślałem jeżeli chodzi o Eventy! 

a znasz okreslisz czestotliwosc eventów xD? tzn ile bedzie w meisiacu itp? czy to raczej "jak sie bedzie nam podobało to zrobimy"?

bb68.png

Opublikowano

Nie dodawajcie:

1. Żadnych zmian statusu ani z dropa ani w sklepie tym bardziej nie w is za 30 zł :)

2. Eq wypadające ze szkatułek ani z bossów nic chyba ze stalki bronie 65 i 75 i potem bd warte co nic i to bd tylko śmieci.

3. Rób wszystko jak uważasz to jest moja opinia :)

Pozdrawiam zagram:) Server zajeBONGO!

@Edit

Wbijać na fejsbuka jeszcze parę osób i konkurs za który bd sm na sam start zaje*iście nie?

No to wbijąc :D

Opublikowano

a znasz okreslisz czestotliwosc eventów xD? tzn ile bedzie w meisiacu itp? czy to raczej "jak sie bedzie nam podobało to zrobimy"?

Nie będzie tak że robimy kiedy nam się podoba. Serwer ma być dla graczy nie dla nas..

Myślę jak się serwer rozwinie to 3 eventy w ciągu tygodnia to będzie norma. Z tym że sobota/niedziela raz ox raz raty na 2 dni :)

Opublikowano

Nie będzie tak że robimy kiedy nam się podoba. Serwer ma być dla graczy nie dla nas..

Myślę jak się serwer rozwinie to 3 eventy w ciągu tygodnia to będzie norma. Z tym że sobota/niedziela raz ox raz raty na 2 dni :)

Na becie będzie jakiś zwiększony exp, żeby dungeony przetestować ?

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Na becie będzie jakiś zwiększony exp, żeby dungeony przetestować ?

Będzie ok 5x zwiększony lecz po 2/3 dniach. Chce aby gracze przetestowali wstępnie czy exp nie jest zbyt wolny i czy potwory nie są zbyt silne. Wszystko będę jak najszybciej poprawiał.

Dungeony, przepustki itp itp będą u npc tak samo ulepszacze. Za 1 yang a na start będzie 200 bryłek. 

Opublikowano

A co dokładnie będzie z tą  15 osób, która bd w osobnej grupie jak to będzie przebiegać :) ?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

A co dokładnie będzie z tą  15 osób, która bd w osobnej grupie jak to będzie przebiegać :) ?

Dokładnie to zwerbuję te osoby w dzień startu bety ze względu na małą ilość osób aktywnych teraz. Lecz osoby które mi już wcześniej pisały, mam już dodane ;)

Przebiegać to będzie tak że ja będę z wami na ts i będziemy uzgadniali co robi np grupa 5 osobowa a co robi druga. Np dungeony. :)

Wtedy będę miał pewność że powiecie mi na 100% jak było czy nigdzie nie ma błędu lub innej rzeczy. 

Opublikowano

@Piotsz Bardzo dobry pomysł z tymi nieskończonymi dodaniami/zmiankami/5 bonusem. Moim zdanie powinno to się znaleźć na tym serwerze jest to oryginalny pomysł oraz nie będzie zaśmiecał eq. Dobrym pomysłem też jest dodanie biologa pod jakieś klawisz, lepsze rozwiązanie niż zwojem[questem]. Czy biżuterie/buty/hełm od 1lvl też da się ulepszać? W prezentacji nie widzę też nic o kd. Jak to z nimi jest?[Do +ile? i jaka szansa jest na wejście kd?] W Punktach Odwagi nie widzę nowych bossów. Czy one też będą uwzględniane? Serwer polecam, a szczerze mówiąc marzył mi się taki serwer easy :3

PS. - Przepraszam, że się tak rozpisałem :)

4455415860.png

lenovo

2.4GHz / 710M / 4GB / 1TB

Opublikowano

Właśnie jak z KD?

Mam nadzieję ze będzie jeszcze jakaś reklama, yutube itp. Liczę na dużą  ilość graczy, bo serwer zapowiada się chyba najlepiej z tych które wystartowały w tym roku.

Pozdrawiam :>

wolf.gif

Opublikowano

@Pitosz Bardzo dobry pomysł z tymi nieskończonymi dodaniami/zmiankami/5 bonusem. Moim zdanie powinno to się znaleźć na tym serwerze jest to oryginalny pomysł oraz nie będzie zaśmiecał eq. Dobrym pomysłem też jest dodanie biologa pod jakieś klawisz, lepsze rozwiązanie niż zwojem[questem]. Czy biżuterie/buty/hełm od 1lvl też da się ulepszać? W prezentacji nie widzę też nic o kd. Jak to z nimi jest?[Do +ile? i jaka szansa jest na wejście kd?] W Punktach Odwagi nie widzę nowych bossów. Czy one też będą uwzględniane? Serwer polecam, a szczerze mówiąc marzył mi się taki serwer easy :3

PS. - Przepraszam, że się tak rozpisałem :)

Jeżeli chodzi o zmianki to funkcja ta działa inaczej, sprawdzałem wstępnie w source i nie jest tak jak np z pelerynką. 

Biżuterii się nie da ze względu iż są tylko 3 sety zwykłej :) Można kupić u npc.

Co do kd, na ulepszenie jest 95% ulepszamy u kowala. Potrzeba ulepszacz + yang. Maksymalnie do +5 i jest  100% że wejdzie i nie spali kd np w broni.

Boosy co do punktów odwagi to takie same boosy jak poprzedniki za które dostajemy owe punkty, tylko zmieniona tekstura etc :) Zaraz pokażę ss z 1 elit  boosem.

@ Dziękuje wam że nas wspieracie!!! Za sygnaturki Także dziękuje że dodajecie do swoich kont.

np taki elit boos.

Beztytuup_enqrqwq.png

Opublikowano

Wszystko spoko , ale sewer bardzo łatwy daje 2/3 tyg i wszyscy beda mieli full lvl , full eq

No jeżeli wszyscy będą mieli full lvl full eq to pewnie zwiększa lvl do 250 i wtedy ciu cięzej będzie :)

wolf.gif

Opublikowano

Wszystko spoko , ale sewer bardzo łatwy daje 2/3 tyg i wszyscy beda mieli full lvl , full eq

Dlatego trzeba będzie go rozwijać ;) tylko w inteligentny sposób. A nie od razu 250lv i taki sam stopień expienia.

Opublikowano

Tak jak Sielu rozmawialiśmy - postaram się pomóc przy becie jeżeli będę miał trochę czasu. Wg mnie startuje server roku ! Nie mogę się doczekać. Ogromny wkład z Twojej strony i zaangażowanie, już widzę, że świetnie przełoży się to na rozgrywkę na serverze.

Najważniejsze: nie zwracaj uwagi na płaczków, którzy mało co się nie powieszą i nie popłaczą matce, że tak długo trzeba czekać na betę jak i start.  Ten server będzie jak mazurek na Wielkanoc( im dłużej leży tym lepszy [:D] ) Czekamy z niecierpliwością a słabi, jak nie mają zamiaru poczekać niech spieprzają już teraz bo myślę, że Sielu nie znajdzie miejsca na takie kocmołuchy na serverze !

sygna2.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSielu Bardziej chodziło mi o te nowe bossy, czyli smok, minotaur, azrael. Czy one będą uwzględnione w PO, a jeśli tak to w jakim przedziale punktowym.

4455415860.png

lenovo

2.4GHz / 710M / 4GB / 1TB

Opublikowano

Sorka, że pytam ale nie doczytałem kiedy offical start ??? 

Powie ktoś bo serwerek świetny tylko nwm czy czekać ;) na niego 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...