Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metinek (Lajtowy Serwer) ~wejdź może warto!

Gość Sielu

758 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Serwerze?

• Tak
      692
    • Nie (Dlaczego)
      66
  2. 2. Beta serwera rozpocznie się w ten Piątek! O której godzinie ma wystartować?

• od 17:30
      283
    • od 18:30
      62
    • od 20:00
      129

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie ostatnio nie mogę się opanować, bo staram się robię wszystko co mogę aby to wystartowało bez błędów a i tak jest źle dla niektórych i to ja "zjebałem". (jak to niektórzy piszą)

Odpowiedź co do broni to oczywiście ze szkat boosów :)

Znaczy to już nie o to chodzi, ale wszyscy liczyli na betę wtorek tak jak gdzieś pisałeś, a tutaj pod koniec tygodnia.

Wbiję i tak pewnie, bo widzę nie ma nic innego na rynku. 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znaczy to już nie o to chodzi, ale wszyscy liczyli na betę wtorek tak jak gdzieś pisałeś, a tutaj pod koniec tygodnia.

Wbiję i tak pewnie, bo widzę nie ma nic innego na rynku. 

I właśnie takie coś mnie dobija. Bo ktoś pierw pisze takie coś żeby odgonić graczy a w rezultacie i tak wejdzie na serwer.

Nic do nikogo nie mam, byłem dzisiaj zdenerwowany i tyle. Mam swoje powody, lecz myślę że osoba która kogoś nie zna nie powinna takich rzeczy pisać.

Opublikowano

I właśnie takie coś mnie dobija. Bo ktoś pierw pisze takie coś żeby odgonić graczy a w rezultacie i tak wejdzie na serwer.

Nic do nikogo nie mam, byłem dzisiaj zdenerwowany i tyle. Mam swoje powody, lecz myślę że osoba która kogoś nie zna nie powinna takich rzeczy pisać.

No widzisz, też byłem trochę wkurzony bo liczyłem, że beta będzie we wtorek, bo rozumiem, że rozgłoś itp.

No ale trochę czekać na start oficjalny trzeba czekać. Wbijam na każdy serwer easy, żeby zobaczyć czy się nadaję ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

No widzisz, też byłem trochę wkurzony bo liczyłem, że beta będzie we wtorek, bo rozumiem, że rozgłoś itp.

No ale trochę czekać na start oficjalny trzeba czekać. Wbijam na każdy serwer easy, żeby zobaczyć czy się nadaję ;)

Rozmowy moga trwać wieki.

A prawda jest taka, jeżeli wchodzisz do jednej zapowiedzi/prezentacji to wypowiadaj się o serwerze a nie:

30 Startują 3 serwery, i zostanie tu 50 graczy. To po co ktoś tu wchodzi wgl? Żeby zdenerwować zespół który chce wydać nowy projekt? nie rozumiem...

Opublikowano

Ale ty pierdolisz kocopoły.

Pieprzysz o jakieś turimie, czy chuj wie czym, jakby to jakaś konkurencja miała być a to jakiś kolejny marny serwerek który zgaśnie jak świeczka po hucznej zapowiedzi, prosze Cie.

Tu masz chociaż pewność, że wszystko będzie do końca dopracowane, po co Wam ma puszczać bete skoro nie skończył wszystkiego? Logiczne to jest raczej, co nie?

Szkoda fakt, ze beta dopiero w piątek no ale cóż, poczekamy zobaczymy :)

Twój opis pasuje do niektórych twoich serwerów , połowa postów jest o tym aby beta była wcześniej także polecam poczytać wyżej ,nie bd się tu wypowiadał ;) Róbcie jak uważacie ! 

Opublikowano

Bez sensu zawsze się musicie czegoś doczepić.. Na takie cudo to nic tylko czekać a nie, a w miedzy czasie pograć se w normalną gre typu GTA 4 np? Tyle tych gier jest że  naprawdę bez sensu, ja np od zawsze będe fanem starych  crpg typu Icewind Dale. Ja tam wole by było all skończone niż żeby nie. (w miedzy czasie nasza ekipa się już szykuje :D)

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Twój opis pasuje do niektórych twoich serwerów , połowa postów jest o tym aby beta była wcześniej także polecam poczytać wyżej ,nie bd się tu wypowiadał ;) Róbcie jak uważacie ! 

Ale osoby trzecie akurat chuja mają do gadania co do bety, to jest zależne od administratora kiedy ją wyda nie wy bedziecie o tym decydować.

Opublikowano

Troche odstrasza liczba GM'ów na serwerze.

Moim zdaniem.. najlepiej jakbys zredukował liczbe GM'ów do 2-4 bo jest ich troszke za dużo.

Ale to moje zdanie a twój serwer;p

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Moim zdaniem.. najlepiej jakbys zredukował liczbe GM'ów do 2-4 bo jest ich troszke za dużo.

A później będzie płacz, że nie ma żadnego GM na serwerze... Jak dla mnie może być ich nawet 10 aby tylko zawsze ktoś był dostępny.

Co do startu mi wszystko odpowiada. Nie jestem w gorącej wodzie kompany jak kilka osób. Jak tak bardzo przeraża was fakt, że stratuje tak wiele innych serwerów w najbliższym czasie to czego tam nie siedzicie w zapowiedzi tylko tutaj ? Ci co będą chcieli grać tu to i tak będą grali bez względu czy rusza jakiś inny shit co padnie moment albo zaraz gracze zaczną uciekać sami.

Klient do bety będzie dostępny dużo wcześniej przed betą ? Czy jak to będzie ?

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Ale osoby trzecie akurat chuja mają do gadania co do bety, to jest zależne od administratora kiedy ją wyda nie wy bedziecie o tym decydować.

Masz racje ale ludzie starają się im pomóc  by było jeszcze więcej graczy , wszystko zależy od nich  ;)

Opublikowano

Zagram na 100%! Będzie to mój pierwszy serwer po 2 latach przerwy. :) Jest już jakiś ts? Fajnie by było już jakąś ekipę powoli zacząć szukać. :D

Opublikowano

Liczba gm jest taka dlatego że nie każdy z nich ma czas siedzieć 24 godziny :)

Jak nie jeden gm to będzie drugi dostępny :) Ja także będę dostępny bo ja jestem wszędzie gdzie się da!

O nic z eq czy przedmiotami się nie trzeba bać bo oni nie mają nawet takich praw na postaci. A jeżeli będą robić event to panel jest dostępny na login i hasło.

Masz racje ale ludzie starają się im pomóc  by było jeszcze więcej graczy , wszystko zależy od nich  ;)

Pomóc? dobrze każdy to inaczej rozumie, ale raczej niektórzy napierają wręcz na szybki start. A to wszystko stanie się tak szybko że..

Dodam coś:

Graczy prosimy o jedno. Żeby nam zaufali i nie byli zbyt pospieszni. My się naprawdę staramy chcemy aby to był bardzo dobry projekt! Przede wszystkim dajcie nam szanse :)

Wszystko chcemy poprawiać i udoskonalać jak najszybciej się to da i będzie dało! Na pewno nie będzie takiego czegoś jak brak kontaktu z nami :)

Do mnie można pisać w każdej porze i zawsze odpiszę nawet na najmniejsze pytanie. (chyba że coś robię to potem odpisuje)

@ Co do rozgrywki kilka zdań:

Potwory respią się co 4 sekundy (zmieniłem żeby było bardzo szybko)

Gra nawet w grocie nie wymaga buffa, można expić bez i damy radę z rosami i pomocami :)

Buff jednak się przyda, do boosów i map 100+

Wprowadzam ostatnie poprawki questów bo troszkę zmieniłem oraz zmniejszam jeszcze dmg mobów.

Co do expa dodam jeszcze raz, Jest "Lajtowo" ale nie wbijemy np 100 lv w 30 minut gry..

Ze spota np po 60lv mamy po 2/4% w v2 np więc bardzo szybko, zresztą sami ocenicie i będziemy wszystko dopasowywać pod wasze wymagania.

Craaash

Co do ts tak już praktycznie jest :) True konfiguruje.

Opublikowano

Zagram napewno I zabieram Ze sobą Ekipę... Serwer Poprostu Marzenie

A I jest  Zwój zmiany statusu W Sklepie Gdzieś na serwerze ??

Psotnyy

Opublikowano

Zagram napewno I zabieram Ze sobą Ekipę... Serwer Poprostu Marzenie

A I jest  Zwój zmiany statusu W Sklepie Gdzieś na serwerze ??

Zwój statusu jest w sklepie, ale nie będzie zmiany profesji np z BM na WP.

Chyba że wy zdecydujecie aby on sie pojawil, to bedzie ;)

Na becie ten zwój będzie działał. Jest u npc tak jak na ss. 

Oficjalny Team Speak serwera (TS3)

tsgames.pl

Opublikowano

Jeśli będzie w miare szło z expem, ulepszaniem. Administracja będzie ciagle w grze, nie przez tydzień a później słuch zaginął, napewno zagram.

Pomogłem? Daj Like'a

:)

Opublikowano

A jak z magicznym metalem ?

Do zdobycia z metinów od 45 poziomu.

Jest 90% że poleci metal. Maksymalna ilość to 6 metali za jednym razem. 

Opublikowano

Zwój statusu jest w sklepie, ale nie będzie zmiany profesji np z BM na WP.

Chyba że wy zdecydujecie aby on sie pojawil, to bedzie ;)

Na becie ten zwój będzie działał. Jest u npc tak jak na ss. 

Oficjalny Team Speak serwera (TS3)

tsgames.pl

Proponuje dodać jakiś malutki % na drop zmiany profesji z jakiegoś mocnego bossa :P

Bylby to dobry sposób na handel, mialby duza cene :P

Opublikowano

Proponuje dodać jakiś malutki % na drop zmiany profesji z jakiegoś mocnego bossa :P

Bylby to dobry sposób na handel, mialby duza cene :P

To się pomyśli co do tego, nie wiem czy wszyscy by byli zadowoleni z tego iż można na dużym lv zmienić np z Bodego na Mentala.

Opublikowano

To się pomyśli co do tego, nie wiem czy wszyscy by byli zadowoleni z tego iż można na dużym lv zmienić np z Bodego na Mentala.

Ale szanse bardzo malutką, nieliczni by tylko mogli zmienić profke ;d

Opublikowano

Dodajcie aby można było łaczyć te metale oraz inne rzeczy,żeby nie zajmowały dużo miejsca w eq.

Jak wygląda sprawa polimorfią oraz marmurami poli.Dajcie drop tych "Szkat Przygody" od jakiegoś większego lvl żeby nie było botów odrazu po starcie które będą lecieć na hackach i je dropić.

Dungeony trzeba robić w pt czy można chodzić solo?Proponowałbym oczywyście tą pierwszą opcję gdyż nie każdy gra z kimś.

Dt będzie prywatne czy ogólno dostępne?Tak samo i tu pierwszą opcję gdyż na starcie pewnie będzie dużo osób i wszyscy będą się tam pchać po bronie 75.

To na tyle,może zawitam ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...