Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metinek (Lajtowy Serwer) ~wejdź może warto!

Gość Sielu

758 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Serwerze?

• Tak
      692
    • Nie (Dlaczego)
      66
  2. 2. Beta serwera rozpocznie się w ten Piątek! O której godzinie ma wystartować?

• od 17:30
      283
    • od 18:30
      62
    • od 20:00
      129

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można wiedzieć kiedy będzie client do pobrania? 

Czwartek wieczorem. Na betę będzie dostępny na 3 hostingach.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co ze skiilami na P? Jaki czas jest respienia się bossów/metinów? Powiększone są spoty moobów? Co ile minut można oddawać u biologa? 

Opublikowano

Co ze skiilami na P? Jaki czas jest respienia się bossów/metinów? Powiększone są spoty moobów? Co ile minut można oddawać u biologa? 

Na p tak jak w zapowiedzi :) Kupujemy kamień duchowy u npc i mamy na P. (jest szansa że nie wejdzie)

Czas jest szybki, metki do 25/30 minut boosy do 35 minut. Zależy od Poziomu. Te słabsze np Zjawa co 10 minut.

Spoty są tak aby nie było lagów, lecz każda grupa respi się co 5 sekund na każdej mapie.

To zależy jaka misja, do 110 można oddawać bez czasu. 

@ Jak ktoś mówi że raczej nie zagra to nie rozumiem po co wchodzi w zapowiedź. Ciekawe.

Opublikowano

Jak czytam te wasze wypociny to nie wiem czy mam się smiać czy płakać

Racja " Nie chcesz - to nie graj " tylko serwer jest dla graczy a nie dla samego siebie.

Większośc osób chce start w tym tygodniu 

Ja nie gram już tutaj dziekuje dobranoc

nic mnie do tego serwera nie zaciągnie

Opublikowano

Eliminują teraz bugi sami, beta i tak będzie.

Sielu polecam poczytać co oznacza hejt.

Up:

Nie potrzebnie traciłeś czas na prezentację.

Poczytam poczytam, dzisiaj mam zły dzień więc nie bawi mnie takie coś.

@dodam coś:

Zupełnie inaczej jest eliminować bugi bez graczy na serwerze niż z graczami.. To zupełnie inna sprawa :)

Bo każdy robi coś innego, wtedy może pojawić się inny błąd którego bez ilości graczy nie da się wykryć.

Opublikowano

Jak czytam te wasze wypociny to nie wiem czy mam się smiać czy płakać

Racja " Nie chcesz - to nie graj " tylko serwer jest dla graczy a nie dla samego siebie.

Większośc osób chce start w tym tygodniu 

Ja nie gram już tutaj dziekuje dobranoc

nic mnie do tego serwera nie zaciągnie

Jesteś co najmniej śmieszny w tym momencie płaczesz jak dzieciak, któremu zabrano zabawkę ... Wiesz  nie musisz oznajmiać całemu światu, że twoja "SKROMNA BĄDŹ CO BĄDŹ " osobowość się tutaj nie pojawi. 

W sumie to większy plus niż gdybyś się pojawił i spinał banana o byle pierdolę . Idź płakać w kącie i zloozoj banana.

Pozdrawiam.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Na pewno wpadnę! ;)

Miło :) 

Jutro w godzinach: 19/20 będzie zlot na TS. Adres będzie tu w zapowiedzi, kto będzie chciał być w gronie specjalnych testerów niech wejdzie, powiem czego wymagamy itp.

Dodam oczywiście że osoby te będą nagrodzone na start serwera za cenną pomoc! 

Opublikowano

Miło :)

Jutro w godzinach: 19/20 będzie zlot na TS. Adres będzie tu w zapowiedzi, kto będzie chciał być w gronie specjalnych testerów niech wejdzie, powiem czego wymagamy itp.

Dodam oczywiście że osoby te będą nagrodzone na start serwera za cenną pomoc! 

Wszystko jasne , ale dlaczego beta w piątek ?? Nie można w środę np ? I wystartować w sobotę ? 2 tygodnie odstraszają graczy troszkę ;)

Opublikowano

Wszystko jasne , ale dlaczego beta w piątek ?? Nie można w środę np ? I wystartować w sobotę ? 2 tygodnie odstraszają graczy troszkę ;)

Z true to wszystko omówiliśmy i tak wszyło. Wiem że dla graczy to jak... Nie będę już pisał bo sam rozumiem jak jest gdy się na coś długo czeka. Nie chce się już denerwować

Dlaczego ma to odstraszyć graczy?

Opublikowano

Wy jesteście niepełno sprytni jacyś :> ?

Tłumaczy Sielu wam przez 4 strony, że w piątek dopiero bo wcześniej nie da rady a wy trujecie mu zad jak nie wiem co.

Jeśli problemy z czytaniem polecam cofnąć się do podstawówki . :> 

Pozdrawiam.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Beta otwarta tak?Na starcie na pewno będę :)

Jak najbardziej otwarta dla każdego :)

Co do graczy, że ich to odstraszy. Jakoś ja ciągle widzę że do 60 osób przegląda naszą zapowiedź. Jest już 17k wyświetleń bez większej reklamy a to dopiero początek.

Myślę że gracze się do nas przekonają, wszystko kosztuje sporo czasu! Nie chcemy wpuszczać was na serwer gdzie będzie dużo błędów.

Tak napisałem że robiłem to (dodawałem/edytowałem) od 0. Bo tak było, tylko że teraz musimy to swobodnie sprawdzić :) Te dni zlecą tak szybko że zanim ktoś się obejrzy, będzie już start.

Opublikowano

Z true to wszystko omówiliśmy i tak wszyło. Wiem że dla graczy to jak... Nie będę już pisał bo sam rozumiem jak jest gdy się na coś długo czeka. Nie chce się już denerwować

Dlaczego ma to odstraszyć graczy?

Ponieważ następny piątek to 30 , startuje kilka projektów , no i niedługo startuje Turi** którą raczej kojarzysz ;)

Opublikowano

Ponieważ następny piątek to 30 , startuje kilka projektów , no i niedługo startuje Turi** którą raczej kojarzysz ;)

Niestety żadnego takiego serwera nie kojarzę  bo skupiam się na swoim projekcie to chyba jasne?

Już powiedziałem, że szanse powinniśmy dostać od graczy. Postaramy się zrobić wszystko żeby było jak najlepiej!

Nie obchodzi mnie że ktoś startuje, może startować 20 projektów to wtedy będę miał jeszcze większy zapał do pracy żeby udowodnić że warto u nas grać!!!

Opublikowano

Niestety żadnego takiego serwera nie kojarzę  bo skupiam się na swoim projekcie to chyba jasne?

Już powiedziałem, że szanse powinniśmy dostać od graczy. Postaramy się zrobić wszystko żeby było jak najlepiej!

Nie obchodzi mnie że ktoś startuje, może startować 20 projektów to wtedy będę miał jeszcze większy zapał do pracy żeby udowodnić że warto u nas grać!!!

I takie podejście mi się podoba ;)

1-01-800x200.jpg

Opublikowano

Właśnie niektórzy gracze sami tak robią, nie wiem czy specjalnie czy co.. Wchodzą i piszą że inne projekty startują.

Nie wiem po co takie coś, nasłuchacie się niektórych na tym forum i potem tak jest. Ja na tym forum jestem 10 dni. Kiedyś miałem tu konto 10 postów nic więcej. Nikt mnie tu nie zna rozumiem, ale dlaczego niektórzy sieją taki zamęt? Nie pojmę tego nigdy.

Poznacie mnie po pracy, bo to co widzicie w zapowiedzi to początek .Jeżeli projekt się uda, to będzie on rozwijany na każdym kroku.

@Dodam że nie chcę oddalać się od metina, nie chce latających dywanów i czołgów na mapie.

Opublikowano

Oczywiście ;) Ale robicie serwer dla graczy ;) Bierzecie pod uwagę wszystko a chcecie dać bete w piątek ^^ Czy komuś się wgl bd chciało tyle czekać na oficjlany start ?!Trzeba tez mieć na uwadze jakieś mocne bugi które mogą wyniknąć podczas bety ;) Trochę za wcześnie daliście zapowiedź i tyle ;) .

Opublikowano

Oczywiście ;) Ale robicie serwer dla graczy ;) Bierzecie pod uwagę wszystko a chcecie dać bete w piątek ^^ Czy komuś się wgl bd chciało tyle czekać na oficjlany start ?!Trzeba tez mieć na uwadze jakieś mocne bugi które mogą wyniknąć podczas bety ;) Trochę za wcześnie daliście zapowiedź i tyle ;) .

Słuchaj każdy ma swoje zdanie. Daliśmy żeby więcej graczy się dowiedziało o tym projekcie. Nie dalibyśmy i przykład: Na starcie jest 300 graczy? Jak myślisz co wtedy by było?

Hejty że nie było reklamy. Pierw staramy się rozreklamować na mpc, bo tu jest dużo osób które grają w metina. Potem postaramy się poza mpc.

Zapowiedź można wstawiać 3 tygodnie przed startem, rozumiem Gracze są najważniejsi ale nie chcemy popsuć projektu! 

Nie rozumiem, może chcecie mapy szybko, może chcecie coś wyciągnąć z klienta, może chcecie szybko zagrać żeby iść na inny serwer lub chcecie szybko oczernić serwer?

Bo tacy ludzie też sie wypowiadali w naszej zapowiedzi.. I ja to zrozumiałem tak:

A szybko wystartują to pohejtujemy że miliony bugów.. 

Zdaje mi się że normalny gracz zrozumie i da szanse! Bo widzi jakieś początkowe starania ze strony administracji. 

Opublikowano

Słuchaj każdy ma swoje zdanie. Daliśmy żeby więcej graczy się dowiedziało o tym projekcie. Nie dalibyśmy i przykład: Na starcie jest 300 graczy? Jak myślisz co wtedy by było?

Hejty że nie było reklamy. Pierw staramy się rozreklamować na mpc, bo tu jest dużo osób które grają w metina. Potem postaramy się poza mpc.

Zapowiedź można wstawiać 3 tygodnie przed startem, rozumiem Gracze są najważniejsi ale nie chcemy popsuć projektu! 

Nie rozumiem, może chcecie mapy szybko, może chcecie coś wyciągnąć z klienta, może chcecie szybko zagrać żeby iść na inny serwer lub chcecie szybko oczernić serwer?

Bo tacy ludzie też sie wypowiadali w naszej zapowiedzi.. I ja to zrozumiałem tak:

A szybko wystartują to pohejtujemy że miliony bugów.. 

Myślę, że na tym możemy zakończyć . Według mnie beta mogła by być spokojnie wcześniej ;) Ale to wy decydujecie ;d Pozdrawiam .

@UP

Chodziło o szybszą bete . To by wystarczyło ;) Start może być nawet za rok ale żeby beta była .

Opublikowano

Ale ty pierdolisz kocopoły.

Pieprzysz o jakieś turimie, czy chuj wie czym, jakby to jakaś konkurencja miała być a to jakiś kolejny marny serwerek który zgaśnie jak świeczka po hucznej zapowiedzi, prosze Cie.

Tu masz chociaż pewność, że wszystko będzie do końca dopracowane, po co Wam ma puszczać bete skoro nie skończył wszystkiego? Logiczne to jest raczej, co nie?

Szkoda fakt, ze beta dopiero w piątek no ale cóż, poczekamy zobaczymy :) 

Opublikowano

Sielu spokojnie ;)

Nie ma co tracić czasu na takie osobowości. Typek który nie zrozumiał za pierwszym razem nie zrozumie i za setnym.

Też chciałbym bete i oficiala wcześniej ale rozumiem Twoje zdanie na ten temat i tak w zasadzie je popieram tylko ta druga egoistyczna część mojej osoby ma ochotę walnąć hejta ale cichoooo, jakoś wytrzymam ;)

Skąd bronie 75?

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Sielu spokojnie ;)

Nie ma co tracić czasu na takie osobowości. Typek który nie zrozumiał za pierwszym razem nie zrozumie i za setnym.

Też chciałbym bete i oficiala wcześniej ale rozumiem Twoje zdanie na ten temat i tak w zasadzie je popieram tylko ta druga egoistyczna część mojej osoby ma ochotę walnąć hejta ale cichoooo, jakoś wytrzymam ;)

Skąd bronie 75?

Właśnie ostatnio nie mogę się opanować, bo staram się robię wszystko co mogę aby to wystartowało bez błędów a i tak jest źle dla niektórych i to ja "zjebałem". (jak to niektórzy piszą)

Odpowiedź co do broni to oczywiście ze szkat boosów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...