Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metinek (Lajtowy Serwer) ~wejdź może warto!

Gość Sielu

758 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Serwerze?

• Tak
      692
    • Nie (Dlaczego)
      66
  2. 2. Beta serwera rozpocznie się w ten Piątek! O której godzinie ma wystartować?

• od 17:30
      283
    • od 18:30
      62
    • od 20:00
      129

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bez sensu start za 2 tyg GG WP kurwa mać.

Zrekrutowaleś tych GA i oni nie mogą siedzieć na becie za ciebie ? -,-

W ten week startuje miazga serwer. A ten pewnie padnie nawet nie pobieram. Kazdar juz napisal wiec ...

Opublikowano

W ten week startuje miazga serwer. A ten pewnie padnie nawet nie pobieram. Kazdar juz napisal wiec ...

Tak .. tylko Restynid to HARD a ten to EASY.

Każdy wbije na ten typ który mu bardziej odpowiada.

Soen to sobie może pisać ^^ 

/ zjebaliscie z tym wszystkim i to moje zdanie

Opublikowano

Kazdar to czlowiek godny zera , a ty widze jestes jego mini zolnierzem .

Opublikowano

Bez sensu start za 2 tyg GG WP kurwa mać.

Zrekrutowaleś tych GA i oni nie mogą siedzieć na becie za ciebie ? -,-

Dokładnie, trochę zjebaliście ...

Trzeba było nie dawać prezentacji jak serwer startuje za 2/3 tygodnie.

Najwidoczniej trzeba na razie poszukać innych easy.

Nie żeby coś, ale chyba wam ubędzie troszkę graczy niż przyjdzie.

Bo startują serwery easy inne ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Serwer zapowiadał się ciekawie, ale patrząc na to że BETA startuje w piątek to nie warto na niego czekać.

W tym czasie wystartuje inny serwer easy.. ;]

Mimo to powodzenia.

empty

Opublikowano

Pozdrawiam wszystkich, graczy hejterów i inne osoby.

Ja problemu nie widzę, nie będzie graczy to zrobię 2 pliki no problemo. Wprawa już jest :)

Opublikowano

Ja problemu nie widzę, nie będzie graczy to zrobię 2 pliki no problemo. Wprawa już jest :)

Ciesze się.

Tylko teraz widać że jednak serwer nie jest dla graczy a dla ciebie.

" NIE BEDZIE GRACZY TO ZROBIE NOWE PLIKI "

.....

Wątpie że bede tutaj grać , jou

Opublikowano

To nie jest hejt, tylko po prostu opinia.

To tak samo jakby powiedzieć 6 letniemu dziecku, że za pół roku będzie mikołaj z prezentami ...

Od założenia prezentacji do startu serwera minie prawie 3 tyg.

Zjebałeś, to nie jest hejt tylko opinia.

Zresztą up wyjaśnił

Szkoda

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

To nie jest hejt, tylko po prostu opinia.

To tak samo jakby powiedzieć 6 letniemu dziecku, że za pół roku będzie mikołaj z prezentami ...

Od założenia prezentacji do startu serwera minie prawie 3 tyg.

Zjebałeś, to nie jest hejt tylko opinia.

Zresztą up wyjaśnił

Szkoda

Tam powinien być przecinek, nie graczy hejterów lecz graczy , hejterów to inna sprawa :)

Ciesze się.

Tylko teraz widać że jednak serwer nie jest dla graczy a dla ciebie.

" NIE BEDZIE GRACZY TO ZROBIE NOWE PLIKI "

.....

Wątpie że bede tutaj grać , jou

Serwer jest dla mnie? to po co to wszystko robiłem twoim zdaniem? Mózg ci wyżarło tyle ci powiem.

Zaraz napiszesz (Dla hajsu) tylko tyle potrafisz.

A prawda jest taka że gdybym chciał coś dla kasy, to bym zrobił marnego gotowca lub 3 i je wystawił komuś, ale nie jestem taki.. Jestem fanem tej gry i nie chciałem zawieść true jak i graczy bo się z nim dogadałem i zechciał sponsorować. Ale dzisiaj jestem zdenerwowany i jak czytam te wasze wpisy, to jest masakra.

Opublikowano

No masakra ludzie , walicie hejty i teksty typu '' Niegram , nie sciagam tego gowna '' a siedzicie w prezce 24/7

Wiem ze 99% hejterow i tak zwanych spinaczy wbije na server .

Opublikowano

Jakby ktoś tak bardzo chciał serwera, to by wspierał a nie jeszcze pospieszał a potem pisał że "Zjebałeś"

Czym ci "Zjebałem" Moja wina że mam problemy prywatne? Sami sobie odpowiedzcie na to pytanie, potem się dziwicie że z serwera znikają gracze jak sami się wpierdzielacie gdzie się da.

Pozdrawiam, muszę ochłonąć.

Opublikowano

Hejtujecie tutaj a ciekawe czy sami byście takie coś zrobili :)

Widać, że włożyłeś/włożyliście dużo pracy w ten serwer.

Nie wiem kiedy start, ale i tak czekam :P aż chce się czekać 

Opublikowano

Okej, serwer i tak dalej świetna sprawa, zaangażowanie administratora również godne pochwały, tylko co mnie wkurwiło to start za 2 tygodnie.. Wiem, że chcesz, aby był jak największy rozgłos i tak dalej, jak najwięcej ludzi się na to napaliło, ale każdy może czekać, bo przecież z serwerami tak jest, że się czeka, jednakże dojebałeś lipę, tym że 2 tygodnie. Okej, tydzień można poczekać, bo wiadomo, ale nie dłużej. Przez ten jak myślę " plan ", więcej wiary odejdzie niżeli przybędzie. Trochę zjebałeś temat, tyle Ci powiem..

Pozatym nie rozumiem tego jednego, zatrudniłeś bydło, aby Ci pomagali, bo taka jest ich rola, a nie możesz im powierzyć bety ? Aby oni się tym zajęli od dzisiaj, bądź jutra ? Tobie wypisywali by wszystkie bugi i tak dalej co wiara znajdzie, więc mniej roboty, a może oni potrafią co nie co rozwiązać, więc.. Ziomek...Pomyśl...
Powyższa wypowiedź nie jest żadnym "Hejtem", "Obrazą", ani nic podobnego skierowanego w serwer, bądź też administratora, jest to tylko publiczna wyrażenie mojego zdania o serwerze.

Pozdrawiam, życzę powodzenia. Sith

Przemyśl to jeszcze raz :)

Opublikowano

Wypowiedzieć się widzę muszę..

Osoby które pisały "O jezuuu wstawiłeś zapowiedź,a teraz musimy czekać 2 tygodnie na start,o jeju,jeju"

Ludzie zapowiedź wstawiliśmy wcześniej po to aby reklama była intensywniejsza,czysta logika,a jest to w interesie wszystkich by graczy zagrało jak najwięcej.

Wiadomo ze dla Was lepiej aby wszystko było jak najszybciej,jednakże my z Sielem podchodzimy do tego serwera bardziej z profesjonalnej strony,iż nawet chcemy aby beta była w 100% idealna rzecz jasna dla was,żebyście się przekonali że warto zagrać na serwerze,a przy okazji w ramach czasu w tym tygodniu do bety,zrobić kilka poprawek w serwerze.

Nie rozumiem ludzi którzy "srają" że tak to nazwę,o start nawet samej bety,jest wiele innych serwerów które także wstawiały różne ssy/zapowiedzi itd. gdy start mial nastapić za 2miesiące,z nazw niebd wymieniał.

Lepiej coś zrobić wolniej,a porządnie-Takie jest moje zdanie i też postarajcie się pomyśleć logicznie z strony technicznej a nie tylko żeby jak najszybciej wejść,bugów było 100 i serwer OFF,albo niezgram bo na becie było milion bugów i na pewno na starcie też tak będzie...

Pozdrawiam Wszystkie osoby myślące trzeźwo i na zdrową logikę poczekaja na serwer,a jest na co czekać :)

[HA]True

Opublikowano

Też nie wiem czemu tak sracie. Nie chce wam się czekać, nie podoba się to idźcie grać na innym serwie... Lepiej poczekać a grać na dopracowanym serwie niż od razu grać bug na bugu. 

Opublikowano

Też nie wiem czemu tak sracie. Nie chce wam się czekać, nie podoba się to idźcie grać na innym serwie... Lepiej poczekać a grać na dopracowanym serwie niż od razu grać bug na bugu

To po co mają robić bete jak teraz poprawiają błędy/bugi?

Opublikowano

Aktualnie all błędy jakie znaleźliśmy zostały poprawione.

Natomiast w tym czasie do piątku zawsze coś dodamy,sprawdzimy bugi samodzielnie po 15 razy,i dopiero puscimy bete w ramach testów.

Chcemy aby serwer był na tyle dobry,aby nawet sama beta przebiegła w 100% pomyślnie :)

Opublikowano

Bo jak takie osły jak ty wbiją na bete, zobaczą ile bugów to wyjdą z serwera i zaczną hejtować na mpc forum..... Beta moim zdaniem jest po to żeby te bardziej ukryte bugi wyłapać oraz żeby gracze dostosowali swoją postać i profesję do bossów, metków i expa. Przecież jak wbijesz na bete i znajdzie jakiegoś buga to będziesz go mieć w dupie, bo potem sobie go wykorzystasz...

Opublikowano

Będzie start bety w piątek, trzeba jak najszybciej wszystko sprawdzić i ruszać!!!

Wszystkich pozdrawiam i gorąco zapraszam jako ja!

Od teraz nie odpowiem na ani jednego hejta, jak ktoś chce mnie prowokować to niech nie wchodzi w temat..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...