Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po kradzieży konta zostało mi około 2,5 euro ;] Postawiłem dzisiaj na mouz i czekam na moje skiny ;D Wygrali 2-0 z K1CK. 

Opublikowano

Moje bety:

522051416079898389521.jpeg

VP ma szansę, raczej wygrają 2:1 bo zaciętych mapach.

Drugi mecz 50:50 praktycznie, ale liczę na C9.

Podsumowując: dałem na C9 i VP - 2x medium bet.

Opublikowano

VP ez pz zgarną mecz jak nie będzie ddosów. Że tak to powiem tu macie taką prywatną analizę meczu: 

Półfinał Bo3

Virtus.pro lineup (expected)
  snax
  Neo
  TaZ
  pasha
  byali

NiP lineup (expected)
 friberg
 Maikelele
 Xizt
 GeT_RiGhT
 f0rest

Pierwszy półfinał, pierwsze wielkie emocje! Niestety, nie jest to mecz łatwy do przewidzenia, raczej 50-50. Wiemy, że NiP prawie na pewno nie będzie miał ddosów, a VP może mieć. Dlatego ten mecz jest taki ryzykowny. Na LANie postawiłbym na VP.

Virtus.pro to drużyna która z meczu na mecz gra coraz lepiej, co więcej ma świetnego standina w postaci MICHA. Pokazują, że są świetnie zgraną drużyną, mają wiele taktyk, są świetni indywidualnie. Wczoraj byali pokazał swoje możliwości strzeleckie z LC. Trzeba zaznaczyć, że nie są to amatorzy i w każdej sytuacji 1v2, 1v1 potrafią zachować spokój i wygrać rundę. Jedyną przestrogą która nie pozwala mi postawić na VP to ddosy przed którymi słabo się zabezpieczają.

NiP to coraz lepsza drużyna w porównaniu do tej z fifim. Widać, że Maikelele wniósł wiele dobrego do zespołu, jest też bardzo dobry indywidualnie. Obserwowaliśmy jak radzą sobie w fazie grupowej, i myślę, że jest to drużyna która chce wrócić do światowej topki, i jest na dobrej drodze. Ale jednak Maikelele nie jest jeszcze zadomowiony w zespole na dobre.

PICK BANS WG MNIE:
NiP ban Overpass
VP ban Nuke
NiP pick Inferno/Dust2
VP pick Mirage
NiP ban Cashe
VP ban Season
Last map is Inferno/Dust2

Jak widać oba teamy lubią podobne mapy i przewiduję wynik 2-1 dla jednego z zespołów, wszystko będzie zależeć od formy i morali, które wg mnie aktualnie lepsze są w VP.

Podsumowując jest to bardzo ryzykowny mecz i osobiście zalecam SKIP lub ICB na VP. POWODZENIA.

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

VP ma szansę, raczej wygrają 2:1 bo zaciętych mapach.

Drugi mecz 50:50 praktycznie, ale liczę na C9.

Podsumowując: dałem na C9 i VP - 2x medium bet.

Co do C9 i mouz to jest raczej pewniak, bo mouz w formie życia, a C9 gra jak ostatnie gunwo :v

Opublikowano

@Miksterek
Ale ci weszło to 5 value :D Nie obraże się jak dasz mi jakiś smieć tak na start :D

Mecz C9 i Mouz bym odpuścił... 

A jak typujecie VP vs C9/Mouz? Moim faworytem jest VP

Opublikowano

Co do C9 i mouz to jest raczej pewniak, bo mouz w formie życia, a C9 gra jak ostatnie gunwo :v

Słabiutko, tak jak mówiłem, postawiłem medium bety. 15$ do przodu :]

C9 vs VP nie obstawiałem bo nie było mnie w domu.

Opublikowano

Wczorajsze bety:

368111416232966337548.jpeg

Mouz mogło wygrać, robili strasznie głupie błędy a później nie mieli pomysłu na grę. Na drugiej mapie zupełnie sobie odpuścili. 

Zastanawiam się nad meczem 3DMAX vs Platinum, ale chyba pójdę low na 3DMAX, 

Teraz wskoczył mecz Virtusów, do wygrania mają 1000 euro, więc właściwie niewiele, zastanawiam się czy to nie będzie throw. 

lownfast

Opublikowano

Wczoraj 3/3 wygrane :)

VP vs Mouz wg. mnie 60-40%, wczorajsza gra Virtusów była niesamowita, ale nie można zapominać o tym co ostatnio robiło Mouz, choć po wczorajszym meczu z C9 nie liczyłbym na nich. Osobiście nie betuję, ewentualnie medium VP.

Opublikowano

Wczorajsze bety:

368111416232966337548.jpeg

Mouz mogło wygrać, robili strasznie głupie błędy a później nie mieli pomysłu na grę. Na drugiej mapie zupełnie sobie odpuścili. 

Zastanawiam się nad meczem 3DMAX vs Platinum, ale chyba pójdę low na 3DMAX, 

Teraz wskoczył mecz Virtusów, do wygrania mają 1000 euro, więc właściwie niewiele, zastanawiam się czy to nie będzie throw. 

VP nigdy nie oddaje meczu :-)

Ja stawiam medium na VP.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Wczoraj 3/3 wygrane :)

VP vs Mouz wg. mnie 60-40%, wczorajsza gra Virtusów była niesamowita, ale nie można zapominać o tym co ostatnio robiło Mouz, choć po wczorajszym meczu z C9 nie liczyłbym na nich. Osobiście nie betuję, ewentualnie medium VP.

Tak samo, 3/3 wygrane, szkoda tylko ze chu*owymi skinami obstawilem, bo przegralem wszystkie na NoMercy z VexStars. ;/

Biały wczoraj system rozjebał na ostatniej rundzie na Mirage.

Opublikowano

Virtus.throw

15-12 o.O i ich mapa...

@Edit

16-13... Nigdy więcej na Virtus... Teraz nie mam ŻADNYCH skinów -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...