Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Macie dziś jakieś typy ?

Bo ja to mam pustkę w głowie , jedyne co wiem to że chce dziś postawić high bet ! tylko na kogo ?

szyszu.jpg

Opublikowano

Słowacja, X6tence i Francja. Ja tak dzis stawiam :)

Mam nadzieję, że teraz Rosja nie dostanie meczu za korzystną sytuację polityczną ( czy jak to tam nazwać ) na świecie, tak jak z Ukrainą, ale Francja w sumie nie jest w to zamieszana. Jednak wolę odpuścić ten mecz. X6tence też nie typuje, bo nie patrzę na drużyny z niższej półki, a % sugerować się nie wolno. Finlandia vs Słowacja będzie zależała tylko i wyłącznie od formy pojedynczych graczy. Dzisiaj bety odpuszczam całkowicie, szkoda ryzykować ;)

Opublikowano

Mam nadzieję, że teraz Rosja nie dostanie meczu za korzystną sytuację polityczną ( czy jak to tam nazwać ) na świecie, tak jak z Ukrainą, ale Francja w sumie nie jest w to zamieszana. Jednak wolę odpuścić ten mecz. X6tence też nie typuje, bo nie patrzę na drużyny z niższej półki, a % sugerować się nie wolno. Finlandia vs Słowacja będzie zależała tylko i wyłącznie od formy pojedynczych graczy. Dzisiaj bety odpuszczam całkowicie, szkoda ryzykować ;)

X6tence to nie jest niższa półka. Wywalili teoretycznie 2 najgorszych graczy, zastąpili obiecującymi, a grają właśnie z jednym z wyrzuconych + 4 słabszych hiszpańskich graczy więc % jak najbardziej adekwatne.

Opublikowano

Za 2 dni VP vs LDLC. Moje skiny od tego meczu trzy ch*je w bok, nawet nie będę próbował, ale tak z ciekawości, co o tym meczu sądzicie? :)

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Myślę że VP ma małe szanse grają bez Snaxa więc nie będą korzystać z pełnych taktyk i postawią na swoje umiejętności inwidualne .

A wiemy że LDLC jest teraz jedną z najsilniejszych drużyn na święcie ale musimy wierzyć w Polaków .

GO GO VP !

szyszu.jpg

Opublikowano

Myślę że VP ma małe szanse grają bez Snaxa więc nie będą korzystać z pełnych taktyk i postawią na swoje umiejętności inwidualne .

A wiemy że LDLC jest teraz jedną z najsilniejszych drużyn na święcie ale musimy wierzyć w Polaków .

GO GO VP !

LDLC bez formy... ale mają 2 dni + brak Snaxa, dokładnie.. Jestem ciekawy jak Szwecja, bo nie szło im zbyt dobrze przeciwko Norwegom, a JW prawdopodobnie nie będzie, bo jest chory. Chyba, że zdąży.

Odkrywca
Opublikowano

LDLC bez formy

LDLC bez formy z pełnym składem > VP (choćby w formie) bez snaxa

Opublikowano

Kto powiedział że LDLC jest bez formy ??? Jedyna drużyna która może zagrozić dla LDLC jest Fnatic które wygrywa teraz wszystko bez najmniejszych problemów , i może po części VP które gra na różnych pułapach .

szyszu.jpg

Opublikowano

GO GO VP !

Mają swoje taktyki, i na pewno z nich będą korzystać.

Do tego Minise dobrze gra z AWP, więc może się przydać. 

Ja obstawiłem 15 dolców na VP : )

279981407253602336505.png
Opublikowano

Mają swoje taktyki, i na pewno z nich będą korzystać.

Do tego Minise dobrze gra z AWP, więc może się przydać. 

Ja obstawiłem 15 dolców na VP : )

W dodatku LDLC niezbyt w formie, oceniając mecz z fnatic a potem część graczy z Francja vs Niemcy, który z problemami wygrali.

Opublikowano

Jak ktoś stawiał na Szwecję radzę zmienić na Holandię. W Szwecji nie gra JW i Olof. Jeśli ChrisJ zagra swoje ez win Holandia. Ostatnio Szwecja miała nie lada problemy z Norwegią, a co dopiero bez JW i Olofa. Ja zmieniłem all in na Holandię. Mogą to ugrać :).

Nie ważne, nie słuchajcie się mnie nigdy  :unsure:  8S  :(

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Fnatic-Dignitas // Full na Fnatic chyba nie ma innej opcji niż wygrana Szwedów :)

Dignitas to nie ten poziom ;x

oZPUL2A.png?1

To chyba mowi samo za siebie , nie sadze aby dignitas ktore nie jest w tak super formie jakos cudownie wygralo z fnaticami :)

jk7u34.jpg

Szukam jakis typow do MM'ow w cs;go 

Moja ranga : Gold nova 4 (spadlem z kalacha II)

Oczekuje: Gold nova 4 +

Kontakt : http://steamcommunity.com/profiles/76561198041058543/

Opublikowano

Witajcie!
Dzisiaj trzy meczyki do obstawienia. Miejmy nadzieję, że dziś coś zarobimy. Procenty nie są zbyt przyjazne jednak z moich Returnsów coś można zarobić :) Zobaczmy jak się prezentują dzisiejsze mecze.

Fnatic vs. Dignitas (BO3, LAN)
Ten meczyk wydaje się być jednostronny. Jednak nie do końca tak jest. Dignitas ostatnimi czasy bardzo poprawiło swoją formę. Po przyjścu Cajunb'a do drużyny wszyscy zaczęli sobie lepiej radzić. Zgranie się polepszyło jak i osobiste umiejętności graczy. W rankingu na hltv.org wszyscy się podnieśli. Po stronie Fnatic jest jeden kluczowy problem. Mianowicie choroba JW, która na pewno będzie miała wpływ na jego formę. Procenty na csgolounge.com są zawyżone. Mecz w moim odczuciu jest 65-35 (a przynajmniej na pewno nie 85/15). Zobaczmy jeszcze składy drużyn oraz ostatnie mecze.
h8CKuE4.png
W składach nie widać chyba nic nadzwyczajnego. Jednak trzeba zauważyć, ze cajunb oraz device są w nadzwyczajnej formie i to co wyrabiają jest momentami niewiarygodne. Xyp9x oraz dupreeh jeśli będą w formie to mecz może być bardzo ciekawy. 

iyhia04.png
Jak widać Fnatic jest w dobrej formie, prawie 100% meczy wygranych. Wszystkie mecze head to head z dignitas wygrane. Ostatni stosunkowo nie dawno, 24/10/14 BO3, mirage i overpass Dignitas nie dużo miało do powiedzenia.

Dziś wydaje mi się, że grane będą mapki Overpass, Mirage, Cache ewentualnie Inferno zamiast Cache. 

Proponuję ominąć ten mecz, jeśli ktoś ma mało skinów i nie chce tracic lub postawić na Fnatic high bet (do 80%)/ na Dignitas low bet (powyżej 80%)

Mój bet na ten mecz wygląda tak:
vl0Enx1.png
To jest mój praktycznie All In, więc jeśli tu się pomylę, to chyba będzie koniec :D

Virtus.pro vs. LDLC
Mecz 20-80. Za snaxa mamy standina MINISE, co wg. mnie osłabia nieco polaków. LDLC jest na fali. Co prawda przegrali z Fnatic finał ESWC, jednak jest to drużyna, która stawia opór i nie wydaje mi się, aby polacy wraz ze standinem, dadzą radę.

Spójrzmy na składy oraz ostatnie mecze i może wtedy sytuacja się rozjaśni.

yTPCy6g.png
BD7xrJ6.png
Jak widać, polakom udało się ugrać tylko jedną mapę z LDLC. Nie ukrywam, że będzie to ciężki mecz dla nich. 

Dlatego ja, narazie zostawiam ten mecz w spokoju. Polecam postawić jakiś bet na LDLC lub low na Virtus.pro jeśli macie jakieś niepotrzebne skiny i wam nie szkoda. Ja jeśli postawie w tym meczu cokolwiek, zedytuję post i wrzucę mój bet, narazie zostawiam. 

Analizę DAT vs es4x wrzucę nieco później. :)

Opublikowano

Witam!

Mam pytanie, czy wie ktoś może jak naprawić bład/bug, że po postawieniu skinów na jakiś team na cs lounge, wyskakuje mi "No active bets"

Dzięki z góry za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...