Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Planetkey czy ESC  ?? Jak wyglądała gra planet? Oglądał ktoś? Bo Polacy zagrali według mnie fatalnie... ? 

Opublikowano

No! Jak myslicie? VP wygra z NIP?

Ja to mam dylemat VP czy NIP :P Na pewno idzie all-in, ale na kogo :D

50-50. Rewanż za Katowic. Mimo to wierzę w Polaków.

Opublikowano

@Gamus

No w końcu powrót na normalny nick.

Przewaliłem dziś 40zł na HR vs NiP

Czemu nie stawiałem na NiP? Otóż to, że była w tym momencie najlepszą drużyną na Dreamhacku, ez win C9 oraz win z Fnatic 16-14. Pamiętałem o zasadzie "piorun nigdy nie uderza drugi raz w to samo miejsce" lecz jednak postawiłem HR i lost :///////

Pozostało mi 10$ i znacie jakieś dobre mecze żeby się odkupić? Nie muszą być bety na dziś ale żeby do 5 grudnia odrobić stracone 10€.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

No to kur** jest.... Fnatic ma legalny wh... NOsz jak jestem wkur****.... Esport tak bardzo.... 

Czy ci ludzie mają honor.... 

Rozumiecie co by było gdyby to był finał? Gdyby fnatic to wykorzystało w finale? A i tak szwedzi są ZNIENAWIDZENI przynajmniej przez mnie !

Według mnie jedyna teraz opcja valve to jeszcze jedna mapa....

Opublikowano

No to kur** jest.... Fnatic ma legalny wh... NOsz jak jestem wkur****.... Esport tak bardzo.... 

Czy ci ludzie mają honor.... 

Rozumiecie co by było gdyby to był finał? Gdyby fnatic to wykorzystało w finale? A i tak szwedzi są ZNIENAWIDZENI przynajmniej przez mnie !

Według mnie jedyna teraz opcja valve to jeszcze jedna mapa....

Gówno nic nie mają. Obejrzyj filmik izaka jak tłumaczył na jakim sprzęcie będą grać DH.

@Gamus

No w końcu powrót na normalny nick.

Przewaliłem dziś 40zł na HR vs NiP

Czemu nie stawiałem na NiP? Otóż to, że była w tym momencie najlepszą drużyną na Dreamhacku, ez win C9 oraz win z Fnatic 16-14. Pamiętałem o zasadzie "piorun nigdy nie uderza drugi raz w to samo miejsce" lecz jednak postawiłem HR i lost :///////

Pozostało mi 10$ i znacie jakieś dobre mecze żeby się odkupić? Nie muszą być bety na dziś ale żeby do 5 grudnia odrobić stracone 10€.

Nic nie zrobisz, sam straciłem już wiele, to jak hazard, który zazwyczaj kończy się porażką.

Ja tam daje jakiegoś beta na Dig.

Opublikowano

Tak jest, dlaczego? Bo regulamin tego nie przewidzial :c Szwecja a tak bardzo Polska... :D

Dobra ogólnie sorry za reakcje. ;P Ale jeśli to nazywa się "sport" to niech to będzie sport :c 

Opublikowano

@Gamus Śmieszny jesteś poczytaj troche regulamin dh a nie tu kity ludziom wciskasz ... Pixel walking jest zakazany ...

Gdyby złamali regulamin to by już byli zdyskwalifikowani. Jak widać tak się nie stało, zaraz napiszesz "bo to fnatic". Sam fakt bo LDLC powinno się odwoływać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...