Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Adapt czy Mythic ?

Ja obstawiłem low beta (3 klucze) na Adapt, według mnie mają szanse to wygrać :P

ps. te csgolounge :(

"On csgolounge you've lost 65 euros" :C

279981407253602336505.png
  • Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam!

Mam pytanie, czy wie ktoś może jak naprawić bład/bug, że po postawieniu skinów na jakiś team na cs lounge, wyskakuje mi "No active bets"

Dzięki z góry za pomoc.

Opublikowano

Opłaca mi się obstawić na Francję?

Chce moje jedyne 0,6 ilro rozrodzic na więcej i oplaca mi się walnac All IN w Francję? Jakie mają sznase na wygraną? Bo % mówią iż Francja Wygra ;)

Ps, na Pente postawiłem 0,2 euro bo mieli mapę do przodu, inferno przegrali to było pewne bo lc mistrz inferno, ale dust wygrają :D

Opublikowano

100% ruskie to zjeby nie potrafią grać, a tak serio jaja sobie robisz to jak wygrać w totku czyli 0,0000001( jeżeli Rosja wygra). Sam stawiam full'a na Francję czyli jakieś 10$ moich ;_;

logo1.png
Opublikowano

Penta vs ATN, na co radzicie postawić?

Dzisiaj Penta przeciwko LC miała duży problem wygrać. Pomogły im DDoSy na LC i dziwne, że były zawsze w trakcie rundy albo po wygranej rundzie LC.

Opublikowano

Francja vs Rosja

po ostatniej porażce Francji ( na której straciłem 2,5€ ) jestem zszokowany i osobiście bym pominął ten mecz bo wszystko może się zdarzyć, ew. postawiłbym low beta na Rosje

( moje przeczucia )

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Francja vs Rosja

po ostatniej porażce Francji ( na której straciłem 2,5€ ) jestem zszokowany i osobiście bym pominął ten mecz bo wszystko może się zdarzyć, ew. postawiłbym low beta na Rosje

( moje przeczucia )

E tam, Francja powinna wygrać bez problemów.

Opublikowano

Dzisiaj Penta przeciwko LC miała duży problem wygrać. Pomogły im DDoSy na LC i dziwne, że były zawsze w trakcie rundy albo po wygranej rundzie LC.

Bez ddos'ów LC by rozjebało pente jak chciało, ale no cóż zjeby ddosują i będą ddosować :)

logo1.png
Opublikowano

Na Francję mały kurs więc leci < low na Rosje >

Alt vs PENTA mmm no nie wiem jest to bo1 więc wszystko się może zdarzyć .

Ostatnim czasem ALT grało dobrze ale nie wiem czy nie było jakieś zmiany w ich drużynie ale pomimo tego medium bet na ALT ponieważ moim zdaniem powinni mieć więcej % nic te 32 .

No meczy w którym pójdzie High bet Epsilon vs Cloud9 .

Epsilon drużyna złożona z resztek < Titan , LDLC > , Epsi' ma 3 graczy których znam i jednego który jest chyba nowy na tej scenie a ponad to na hltv.org jest wpisane że drużyna nie posiada 5 zawodnika :D .

A co do C9 wiemy jak dobrze potrafią zagrać pokazali to na wszystkich ostatnich turniejach gdzie ulegali tylko dla najlepszych drużyna świata .

Podsumowanie :

LOW - Rosja 

Medium - ALT albo skip

HIGH - C9

szyszu.jpg

Opublikowano

A teraz widzicie ze C9 gowno gra. Powiem tak ez skins kto postawil na Epsilon, mialem na nich stawiac ale mam steam guarda przez 6 dni wlaczonego tylko,

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Ziomek Morness nie wiesz co mówisz C9 to bardzo dobra drużyna tylko ich minusem jest to że mało grają z drużynami z Europy .

Porównując drużyny z europy a usa możemy powiedzieć że eu. lubi grac bardzo skomplikowaną grę a usa. tak przynajmniej mi się wydaje że lubią grę prostą .

I co do tego meczu mapa była po stronie francuzów wiemy że wszystkie drużyny < LDLC , Titan , Epsilon > bardzo lubią tą mapę i są na na niej bardzo mocni .

Było wiadome że w Epsilonie brakuję jednego gracza więc dużo osób się sugerowało tym że zagra jakiś pachołek i coś tam ugra .

No ale Epsi pokazali naprawdę dobrą grę i ugrali dużo po stronie TT .

To nic że przegrałem jakieś 65$ ale gratki dla Epsilonu .

!!!! Pamiętajcie skiny to tylko rzeczy wirtualne !!!!

szyszu.jpg

Opublikowano

Ziomek Morness nie wiesz co mówisz C9 to bardzo dobra drużyna tylko ich minusem jest to że mało grają z drużynami z Europy .

Porównując drużyny z europy a usa możemy powiedzieć że eu. lubi grac bardzo skomplikowaną grę a usa. tak przynajmniej mi się wydaje że lubią grę prostą .

I co do tego meczu mapa była po stronie francuzów wiemy że wszystkie drużyny < LDLC , Titan , Epsilon > bardzo lubią tą mapę i są na na niej bardzo mocni .

Było wiadome że w Epsilonie brakuję jednego gracza więc dużo osób się sugerowało tym że zagra jakiś pachołek i coś tam ugra .

No ale Epsi pokazali naprawdę dobrą grę i ugrali dużo po stronie TT .

To nic że przegrałem jakieś 65$ ale gratki dla Epsilonu .

!!!! Pamiętajcie skiny to tylko rzeczy wirtualne !!!!

Właśnie wiem, że C9 dobrze gra ( ważny moment eko 15-14 dla jakiejś drużyny ) ale to ich nie pierwsza wpadka z takimi procentami :p raz mieli z tego co pamiętam również 90% na 10% i te 10% wygrało.

Nie wierze, ten milioren z lounge 420 value plox...

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...