Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astilia.pl [Dedyk] [Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do chuja wacława, wejdzie jakis admin na ts? od godziny 9 do teraz czekam z problemem w nicku i nikt nie raczyl napisac

TS nie jest obowiązkiem administracji, jeśli napisałbyś na PW do mnie chociażby to otrzymałbyś odpowiedź o wiele szybciej ;)

• Odpowiedzi 794
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zajebiaszczy ! Polecam grać tutaj :) , sklepów w uj , (btw , gdzie dropi Przepustka do v2 ? )

1. W itemshopie

2. z Krolowej pajakow

3. ze skrzyni ucznia na 50lvl (15sztuk nie do handlu)

Opublikowano

Dlaczego serwer pomału się wyludnia ? Nie grałem jakiś czas wchodzę i ilość graczy spadła masakrycznie. Co jest przyczyną ?

Opublikowano

Dlaczego serwer pomału się wyludnia ? Nie grałem jakiś czas wchodzę i ilość graczy spadła masakrycznie. Co jest przyczyną ?

Mnie np strasznie zniechecila szansa na wejscie ku. 17 ku i aura m3.... To samo biolog.. Zebow trzeba okolo 30-40 oddac ( tu tez straszny pech chyba...xD) i szansa na ulepszenie...
Opublikowano

Mnie np strasznie zniechecila szansa na wejscie ku. 17 ku i aura m3.... To samo biolog.. Zebow trzeba okolo 30-40 oddac ( tu tez straszny pech chyba... xD) i szansa na ulepszenie...

To nie powód na odchodzenie z serwera :) Jest to typ Hard/Medium w tym przypadku bardziej hard.

Opublikowano

Wlasciwie to rowniez skonczylem gre mimo to serwer bede milo wspominal.Exp/drop jest ladnie dostosowany jak na tego typu serwer.Zwiekszylbym natomiast szanse na pomyslne przeczytanie ku.

Gdyby nie to,ze dostalem dosc intratna oferte na innym serwerze prawdopodobnie gralbym nadal,ale co was to obchodzi :D

Srij9JT.png

Opublikowano

Widac jak wiele osob konczy gre i sprzedaje konta... Mnie osobiscie juz ku*wica bierze z tym biologiem. Uzbieralem 35 matowych i myslalem ze tyle mi styknie. Obecnie zostaly mi 5 MATOWE i 4 sa ODDANE. To jest porazka. Ku jeszcze jakos mozna przezyc ale nie tego biloga.. Zmienil bym kilka rzeczy ale to moze jutro na forum sie wypowiem. Przydalby sie zastrzyk graczy bo ta ilosc maleje, nie wiedzac czemu bo serwer bardzo dobry.

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Przeczytaj komentarze pod tamtym tematem :) A będziesz wiedział że to był FAKE

Czyli Kolejne dziecko które liczyło na GM na serwerze, nie dostało go i hejtuje teraz? :D

nlcEZxg.png

Opublikowano

Zapraszam do oglądania odcinków z Astilii :)

1 Odcinek

https://www.youtube.com/watch?v=JyF4o9Hcrsw&list=UUkBtRT7UfgjgrgQyA7a2xUw&index=5

2 Odcinek

https://www.youtube.com/watch?v=1qOKven280I&list=UUkBtRT7UfgjgrgQyA7a2xUw&index=3

3 Odcinek

https://www.youtube.com/watch?v=zWeH9-XxTco&list=UUkBtRT7UfgjgrgQyA7a2xUw&index=2

4 Odcinek

https://www.youtube.com/watch?v=eZ4fozfGUqs&list=UUkBtRT7UfgjgrgQyA7a2xUw

Serwer polecam jak najbardziej, jest na dłużej i sprawdzona administracja.

Mile widziane łapki w góre,suby,komentarze bo nic tak nie motywuje jak aktywność ludzi na moim kanale :)

Pozdrawiam i życze miłego oglądania.

q1tjSnZ.png

Zapraszam na mój kanał youtube!

Link: 

http://www.youtube.com/user/Zymerr

Opublikowano

ile osob gra? warto zaczynac?

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

CO ZA DEBILNY SERVER ADMINISTRACJA NIE OGARNIETA W OGOLE WCZORAJ JAKIS KRETYN PISAL MI NA PW  JAK LOWILEM (NIE Z ADMINISTRACJI) ZE DOSTANE BANA JAK NIE ODPISZE MU I CO SIE OKAZUJE CHCE SIE ZALOGOWAC A TU BAN... CO NAJLEPSZE NA STRONCE MI NIE PISZE ZA CO A NA FORUM NIE MA ZADNEJ SKARGI. DRUGA RZECZ JAKI JA MAM OBOWIAZEK ODPISAC GRACZOWI? BO TO NIE BYL GM TYLKO GRACZ A MAM PRAWO TAK MYSLEC PONIEWAZ NIE BYLO PRZEDROSTKU GA,GM ITP. APELUJE O NATYCHMIASTOWE ODBANOWANIE MOJEGO KONTA NICK Fanatic

Zreszta pieerdoli mnie ten server Hikari to taka cippa jeebana ze zrobi tak samo jak z Balantia zarobi kase na 2 lata zycia i zwinie po czym za 2 lata znow cos wystawi na 2 miechy zeby kasa wplynela i poleci z dymem:>
  NIE DZIWCIE SIE ZE CALA TOPKA SELLA KONTO JAK SIE DOWIEDZIELI ZE TO SERVER TEGO KRETYNA:D

Opublikowano

CO ZA DEBILNY SERVER ADMINISTRACJA NIE OGARNIETA W OGOLE WCZORAJ JAKIS KRETYN PISAL MI NA PW  JAK LOWILEM (NIE Z ADMINISTRACJI) ZE DOSTANE BANA JAK NIE ODPISZE MU I CO SIE OKAZUJE CHCE SIE ZALOGOWAC A TU BAN... CO NAJLEPSZE NA STRONCE MI NIE PISZE ZA CO A NA FORUM NIE MA ZADNEJ SKARGI. DRUGA RZECZ JAKI JA MAM OBOWIAZEK ODPISAC GRACZOWI? BO TO NIE BYL GM TYLKO GRACZ A MAM PRAWO TAK MYSLEC PONIEWAZ NIE BYLO PRZEDROSTKU GA,GM ITP. APELUJE O NATYCHMIASTOWE ODBANOWANIE MOJEGO KONTA NICK Fanatic

Zreszta pieerdoli mnie ten server Hikari to taka cippa jeebana ze zrobi tak samo jak z Balantia zarobi kase na 2 lata zycia i zwinie po czym za 2 lata znow cos wystawi na 2 miechy zeby kasa wplynela i poleci z dymem:>

NIE DZIWCIE SIE ZE CALA TOPKA SELLA KONTO JAK SIE DOWIEDZIELI ZE TO SERVER TEGO KRETYNA:D

Odpocznij od metina. Wyjdź na dwór chłopcze.

Opublikowano

i ty za to chcesz unbana? bylo odpisać, a nie udajesz boga, ze nie musisz tego robic. zreszta i tak jestem pewny ze na fb byeles

Opublikowano

i ty za to chcesz unbana? bylo odpisać, a nie udajesz boga, ze nie musisz tego robic. zreszta i tak jestem pewny ze na fb byeles

sam bym nie odpisal jakiemus noname'owi i co? dostalbym bana? smieszne  xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...