Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astilia.pl [Dedyk] [Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 794
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

CO ZA DEBILNY SERVER ADMINISTRACJA NIE OGARNIETA W OGOLE WCZORAJ JAKIS KRETYN PISAL MI NA PW JAK LOWILEM (NIE Z ADMINISTRACJI) ZE DOSTANE BANA JAK NIE ODPISZE MU I CO SIE OKAZUJE CHCE SIE ZALOGOWAC A TU BAN... CO NAJLEPSZE NA STRONCE MI NIE PISZE ZA CO A NA FORUM NIE MA ZADNEJ SKARGI. DRUGA RZECZ JAKI JA MAM OBOWIAZEK ODPISAC GRACZOWI? BO TO NIE BYL GM TYLKO GRACZ A MAM PRAWO TAK MYSLEC PONIEWAZ NIE BYLO PRZEDROSTKU GA,GM ITP. APELUJE O NATYCHMIASTOWE ODBANOWANIE MOJEGO KONTA NICK Fanatic

Zreszta pieerdoli mnie ten server Hikari to taka cippa jeebana ze zrobi tak samo jak z Balantia zarobi kase na 2 lata zycia i zwinie po czym za 2 lata znow cos wystawi na 2 miechy zeby kasa wplynela i poleci z dymem:>

NIE DZIWCIE SIE ZE CALA TOPKA SELLA KONTO JAK SIE DOWIEDZIELI ZE TO SERVER TEGO KRETYNA:D

Kolejny kretyn. Już widze jak ci ub dadzą.

,, topka sela konta jak dowiedziała się na czim serwerze gra,, -.- o Boże

Nie sądzę że ludzie z topki ani większość ludzi która gra/grała na tym serwerze nie wie kto jest w administracji. Większość ludzi interesuje sie kto jest adkinistratorem. Bo chodź by serwer był zarąbisty a miałby go taki santiel to pewnie ogarnięcia by nie grali bo serwer max 2 miesiące postoi...

Opublikowano

dziś wbiłem, miło zaskoczyłem liczbą graczy i shopów zwłaszcza w jinno więc zacząłem grać i już mogę śmiało stwierdzić że warto ;) polecam!!

Opublikowano

sam bym nie odpisal jakiemus noname'owi i co? dostalbym bana? smieszne  xD

Zgadzam sie... Nie odpisał bym i ban?... No to troche smieszne jest.

Opublikowano

CO ZA DEBILNY SERVER ADMINISTRACJA NIE OGARNIETA W OGOLE WCZORAJ JAKIS KRETYN PISAL MI NA PW  JAK LOWILEM (NIE Z ADMINISTRACJI) ZE DOSTANE BANA JAK NIE ODPISZE MU I CO SIE OKAZUJE CHCE SIE ZALOGOWAC A TU BAN... CO NAJLEPSZE NA STRONCE MI NIE PISZE ZA CO A NA FORUM NIE MA ZADNEJ SKARGI. DRUGA RZECZ JAKI JA MAM OBOWIAZEK ODPISAC GRACZOWI? BO TO NIE BYL GM TYLKO GRACZ A MAM PRAWO TAK MYSLEC PONIEWAZ NIE BYLO PRZEDROSTKU GA,GM ITP. APELUJE O NATYCHMIASTOWE ODBANOWANIE MOJEGO KONTA NICK Fanatic

Zreszta pieerdoli mnie ten server Hikari to taka cippa jeebana ze zrobi tak samo jak z Balantia zarobi kase na 2 lata zycia i zwinie po czym za 2 lata znow cos wystawi na 2 miechy zeby kasa wplynela i poleci z dymem:>

NIE DZIWCIE SIE ZE CALA TOPKA SELLA KONTO JAK SIE DOWIEDZIELI ZE TO SERVER TEGO KRETYNA:D

jestes idiota :D

ta "topka" to 5 - 6 osob koczujacych z jednego serwera na drugi. graja tylko kilka dni po starcie aby wbic szybko wysoki lv i szybko sprzedac za duze pieniadze.

Opublikowano

i ty za to chcesz unbana? bylo odpisać, a nie udajesz boga, ze nie musisz tego robic. zreszta i tak jestem pewny ze na fb byeles

A MOZE IDIOTO TEN KOLES PISAL JUZ KILKA RAZY DO MNIE I MI SIE PO PROSTU ZNUDZILO TAKIE BAWIENIE W GMA? JEZELI DLA CIEBIE TO JEST NORMALNE TO TY JESTES NIENORMALNY ROZUMIESZ?

Opublikowano

POLECACIE SERVER?

Serwer sam w sobie jest ok, nie ma poważniejszych bugów, większość rzeczy jest przyzwoicie dopasowane. Problemem mogą być np. znikające misje, wyrzucanie podczas wykonywania dungeonów itp. są to jednak sporadyczne problemy.

Gra się przyjemnie do około 80 poziomu, potem exp i cała monotonnia zaczyna być męczącą. I być może to jest powód odejścia wielu graczy. Wprawdzie serwer jest bardziej "medium", aniżeli "hard, jednak exp pod koniec rozgrywki jak najbardziej pasuje już do drugiego określenia.

Drugą sprawą jest itemshop, jest tam zbyt wiele wspomagaczy, a w dodatku są one za drogie. Żeby kupić peta, kostium, fryzure i pd na 7 dni trzeba wydać około 60zł (przelewem!) w dodatku kostiumy i fryzury są tylko na 30 dni. Jeśli chcemy zapłacić SMS'em, kwoty te są juz całkiem niewyobrażalnie wielkie (a jak wiadomo większość grających to niepełnoletni płacący właśnie poprzez SMS).

Eventy są, w sumie nic specjalnego, ale jakieś tam są. Kwestia graczy - od startu trochę ich ubyło, ale to raczej normalna sprawa na serwerach hard. 

Moim zdaniem jeśli szukasz serwera tylko na jakiś czas, to śmiało możesz zaczynać grę, ale na pewno nie jest to serwer na długie miesiące.

Opublikowano

a mialem zagrac ale jak zobaczylem te medale co godzine to odechcialo mi sie grac :( wszystko tak jak bym chcial ale medale .... -.-

i ty za to chcesz unbana? bylo odpisać, a nie udajesz boga, ze nie musisz tego robic. zreszta i tak jestem pewny ze na fb byeles

aha to ja dziekuje za server skoro admin to taki nieogar ... bylo z gm pisac a nie z jakiegos zwyklego konta sam dla jakis   dzieci  ktore do mnie pisza nie odpisuje  -.- ...

Opublikowano

a mialem zagrac ale jak zobaczylem te medale co godzine to odechcialo mi sie grac :( wszystko tak jak bym chcial ale medale .... -.-

aha to ja dziekuje za server skoro admin to taki nieogar ... bylo z gm pisac a nie z jakiegos zwyklego konta sam dla jakis dzieci ktore do mnie pisza nie odpisuje -.- ...

1. O nie! Medale co 30 minut -.- straszne :c

2. Jak ktoś pisze to się odpisuje. Jak się nie odpisuje to proste że jest się na fb lub innym bocie i wtedy każdy gracz ma obowiązek takiego imbecyla zgłosić. Proste? Proste :)

Opublikowano

Po pierwsze serwer zrobiony pod full IS 
a po drugie okradli mnie a Technik serwera uznał że nie będzie prowadził dochodzenia ze względu na to że 4 osoby podobno mnie okradły ;p 

Nie polecam 35 Godzin i 50zł zmarnowane :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...