Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Restynid.pl - Okiełznaj Strach ! [Hard/Medium] - Oficjalna Zapowiedź - Start 23/24 Maj

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Alchemik wbił w temat i już robi aferę ;_;.. Co nie wypalił ci serwer to juz żaden ci nie pasuje ;_; ? Jak zwykle masz problemy.. 

Opublikowano

Bardzo rozbudowana prezentacji. Niestety nie uczestniczyłem w becie i mam pytanko czy jest jakiś dungeon na 30-50lvl? Czy tylko dt od 40?

np. dungeon typu wieża orków?

Opublikowano

Krew mnie zalewa jak to czytam. Akurat problemem nie jest ściągnięcie szablonu strony do html/css i podpięcie jakiś prymitywnych skryptów i następnie usunięcie kilku elementów gumką/gąbką. Alchemik już Wam zaprezentował czego się dopuścili, Across podał kilka kolejnych przykładów. Nie macie nawet żadnych argumentów (bo na kradzież nie ma obrony) aby usprawiedliwić administrację, nawet nie próbujcie. Serwer sam w sobie wygląda całkiem fajnie, ale co po tym skoro administracja jest kolokwialnie mówiąc... chujowa? No bo na pewno nie uczciwa. Żeby nie było, sam robię serwer, nie zazdroszczę sukcesu, zazdrość i zawiść to cechy ludzi słabych. Także reasumując odradzam tam gry, nie ze względu na serwer, tylko ze względu na administrację.

RazapMQ.png

CHIŃSKI OLDSCHOOL EASY - CLIENT ALA 2008r - KONCEPCJE Z CSYT2, YT2GAME I WIELU INNYCH CHIŃSKICH KLASYKÓW

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

125 LV MAX - BRAK ATLANTYDY I NOWYCH MAP - POŁĄCZENIE CHIŃSKICH SERWERÓW Z AUTORSKIMI ROZWIĄZANIAMI

Opublikowano

Fajnie, już możesz iść pisać konfidencie  xD. I tak ludzie będą tutaj grać, bo na grafikę strony nikt nie będzie zwracał uwagi ;). Wiadomo lepiej jakby wykupili prawa do tej strony, ale mi to obojętne. 

Na grafike moze nie beda zwracac uwagi, ale fakt co sie bedzie na niej po starcie dzialo i na serwerze pozostawia wiele do zyczenia, ludzie typu zielsko, czy ekipa kinga jak sie dowie, to Was jednym slowem zniszczy :v  nie kradnie sie panowie, nie kradnie :)

a co do serwera, fajna w nim jest jedynie prezentacja... ;) zdziwicie sie po starcie, oj zdziwicie :D

Opublikowano

wm4sBK1.png

Na miejscu Zielska wytoczyłbym proces o zniewagę publiczną, bo skrypty używane na tej stronie należą do Derina i mają się nijak do umiejętności Przemka. Ten serwer nie przestanie mnie zadziwiać, ja już z niecierpliwością wyczekuję startu. ^_^

RazapMQ.png

CHIŃSKI OLDSCHOOL EASY - CLIENT ALA 2008r - KONCEPCJE Z CSYT2, YT2GAME I WIELU INNYCH CHIŃSKICH KLASYKÓW

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

125 LV MAX - BRAK ATLANTYDY I NOWYCH MAP - POŁĄCZENIE CHIŃSKICH SERWERÓW Z AUTORSKIMI ROZWIĄZANIAMI

Opublikowano

Serwera jak najbardziej nie polecam z powodu administracji jak i technika aka złodzieja w teamie.Co tu jest wasze? !00% nexanity ,prezka jemilo, strona zentoria a technikiem lepiej nie powiem kto jest bo większość się zniechęci, pozatym 3/4 postów to podbijanie prezki przez administrację i jakieś dzieci oczekujące cudu. Już możecie hejtować wali mi to.

Opublikowano

Alchemik wbił w temat i już robi aferę ;_;.. Co nie wypalił ci serwer to juz żaden ci nie pasuje ;_; ? Jak zwykle masz problemy.. 

Wyciagam to co probuja ukryc czy nie przyznac sie do tego,gdyby nie to ze zajebisty administrator malolat napisal mi na pw z pretensjami ze kupil ja i nie wiem nic to mialbym to gdzies:) Co do serwera jeszcze zobaczysz ^^

Beka z nich , zazdroszcza , dzisiaj reje od jutra pompa :D

@naprawiliscie wkoncu ten błąd co jak się tepam to mnie wywala?

Tak! Zazdroscimy zlodziejstwa

Na grafike moze nie beda zwracac uwagi, ale fakt co sie bedzie na niej po starcie dzialo i na serwerze pozostawia wiele do zyczenia, ludzie typu zielsko, czy ekipa kinga jak sie dowie, to Was jednym slowem zniszczy :v  nie kradnie sie panowie, nie kradnie :)

a co do serwera, fajna w nim jest jedynie prezentacja... ;) zdziwicie sie po starcie, oj zdziwicie :D

No ja juz znam przyszlosc tego serwera biorac pod uwage taki team pelen malolatow pyskatych

Serwera jak najbardziej nie polecam z powodu administracji jak i technika aka złodzieja w teamie.Co tu jest wasze? !00% nexanity ,prezka jemilo, strona zentoria a technikiem lepiej nie powiem kto jest bo większość się zniechęci, pozatym 3/4 postów to podbijanie prezki przez administrację i jakieś dzieci oczekujące cudu. Już możecie hejtować wali mi to.

Zapewne Nellyz

Ciekawe ze zaden z czlonkow tego smiesznego serwera sie nie wypowiada na ten temat. A mogło byc tak zajebiscie 

ban.gif

Opublikowano

Ciekawe ze zaden z czlonkow tego smiesznego serwera sie nie wypowiada na ten temat. A mogło byc tak zajebiscie 

Bo tylko winny się tłumaczy ;).

Jak na serwerze będzie grało się przyjemnie to i ludzie będą na nim grali ;)

Opublikowano

Bo tylko winny się tłumaczy ;).

Jak na serwerze będzie grało się przyjemnie to i ludzie będą na nim grali ;)

Gdzie ty chcesz grac?

Zeby grac serwer musi funkcjonowac.

Najbardziej kreta mi szkoda, bo im maszyne sponsoruje i pewnie oberwie mu sie za to

Opublikowano

A co mnie to obchodzi czy coś ukradli czy nie , ważne żeby serwer był stabilny i fajny do gry ;)

Moje komentarze są zbędne w odpowiadaniu na ich oskarżenia. Nie znają naszego zespołu mimo , że nawet nie wiedzą skąd mamy stronę. Nie ukradliśmy jej i to wystarcza nam . W Zapowiedzi mają się wypowiadać jedynie przyszli gracze Restynid i im z przyjemnością odpiszę. Jest to mój pierwszy i ostatni post z komentarzem odpowiadającym na tak bezczelne oskarżenia.

Rejestracja już pod wieczór .

Miłego dnia , Team Restynid.pl

Opublikowano

Moje komentarze są zbędne w odpowiadaniu na ich oskarżenia. Nie znają naszego zespołu mimo , że nawet nie wiedzą skąd mamy stronę. Nie ukradliśmy jej i to wystarcza nam . W Zapowiedzi mają się wypowiadać jedynie przyszli gracze Restynid i im z przyjemnością odpiszę. Jest to mój pierwszy i ostatni post z komentarzem odpowiadającym na tak bezczelne oskarżenia.

Rejestracja już pod wieczór .

Miłego dnia , Team Restynid.pl

Nie ukradliscie? To jestescie chyba tacy glupi ze kupiliscie strone bez stopki autora jak i z grafika gdzie widac co bylo zamazywane,jestescie banda kretynow. A jesli to ty tomek to gratulacje. 

ban.gif

Opublikowano

Nie ukradliscie? To jestescie chyba tacy glupi ze kupiliscie strone bez stopki autora jak i z grafika gdzie widac co bylo zamazywane,jestescie banda kretynow. A jesli to ty tomek to gratulacje. 

Dobra wkyurwiaj. Co mnie interesuje co ty pierdolisz o strone serwer mi ise podoba to gram myslisz ze przez strone przestane grac? Mylisz sie czubie.

Opublikowano

Co za typ ględzi co chwile o tej stronie powinien zostac zawieszony..

Co do serwera to ja serdecznie polecam epik i widzimy sie na starcie <3

Opublikowano

Wyciagam to co probuja ukryc czy nie przyznac sie do tego,gdyby nie to ze zajebisty administrator szczeniak napisal mi na pw z pretensjami ze kupil ja i nie wiem nic to mialbym to gdzies:) Co do serwera jeszcze zobaczysz ^^

Tak! Zazdroscimy zlodziejstwa

No ja juz znam przyszlosc tego serwera biorac pod uwage taki team pelen szczeniakow pyskatych

Zapewne Nellyz

Nie moge z gimbusa. Co ty kurwa o nich wiesz ze mowisz ze sa szczeniakami xD? Akurat 24/7 jestem na ts i kazdy z nich ma dla mnie +20 lat. A zalozyciel to juz wgl..

Idiota zassrany wykurwiaj stad juz mnie wkuriwawsz..

Serwer TOP 1 POLECAM

Opublikowano

Strona była udostępniona w sieci ze zgodą autora więc po co te sapy?

Opublikowano

Widać, że niektórym piecze odbyt przed startem serwera, ale ból z czasem mija więc spokojnie Panowie  xD.

Opublikowano

Strona była udostępniona w sieci ze zgodą autora więc po co te sapy?

BEZ zgody autora,po co sie wypowiadasz na temat o ktorym gowno wiesz?

Widać, że niektórym piecze odbyt przed startem serwera, ale ból z czasem mija więc spokojnie Panowie  xD.

No moze ty lubisz :) 

Skad sadze o tym ze to szczeniaki? Bo zachowaniu jakie pokazal jeden z administratorow na pw 

ban.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...