Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Negoria.pl Start 4 maja godzina 18:00! [Dedyk] [Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 543
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

endymion nie ma 16 lat, patrzac na to, ze stac go na narkotyki ktorych mocno naduzywal raczej jest dorosly i ma jakies zrodlo dochodu

O kurwa. xD

topic.

Serwer raczej chyli się ku upadkowi.

Opublikowano

Serwer już praktycznie leży, jednak kilkadziesiąt/set zł zostanie jeszcze wyciśnięte z graczy, zanim upadnie do końca.

Opublikowano

kur zmienisz wkoncu ten drop z tych szkat

ile jeszcze bedzie trwac ta przerwa?

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

50% graczy tu gra bo  gra dużo youtube'rów i są robione gildie a tak naprawde na serverze  nie ma ani jednej nowości lecz dla administracji zakładam że nowoscia jest zedytowany i ładniejszy wybór postaci i tego typu rzeczy  a w dodatku nie ma wogóle żadnych wypraw (dungeonów) , tak samo mogę sobie isc na server który ma małą ilość graczy i jest stabilny... bo tutaj już wątpie że jest jakiś sens grania

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Co jest złego w tym dropie   xD? Dla mnie dobrze lotały itemy

kurde mi dropily same 5 bony...

ps. dziala serwer? bo na stronie widze ze wszystko online

Opublikowano

50% graczy tu gra bo  gra dużo youtube'rów i są robione gildie a tak naprawde na serverze  nie ma ani jednej nowości lecz dla administracji zakładam że nowoscia jest zedytowany i ładniejszy wybór postaci i tego typu rzeczy , tak samo mogę sobie isc na server który ma małą ilość graczy i jest stabilny... bo tutaj już wątpie że jest jakiś sens grania

Wiesz ja gram z powodu dobrej reklamy ponieważ lubie grać na serwie gdzie jest dużo osób i mam wyje bane czy jest jakieś WO czy WW,Liczy się jaki klimat robią gracze

Opublikowano

Wiesz ja gram z powodu dobrej reklamy ponieważ lubie grać na serwie gdzie jest dużo osób i mam wyje bane czy jest jakieś WO czy WW,Liczy się jaki klimat robią gracze

Nw czy wiesz ale niektorzy maja za free ful is przez glupote administracji dodatkowo byl juz wlam takze nie polecem grac :)

ps: w piątek wychodzi duzo duzo duzo lepszy hardzik wiec graczy wam ubedzie przy waszym podkreconym liczniku. :)

Opublikowano

Dobra dziękówka 26 tyś sm . Cialo bella<3 kto chce free is?

Ja xD XD

@top: Dlaczego server off?

Opublikowano

Mi też możesz zarzucić ;) PW?

&Top

Szkoda, że tak to się potoczyło... imo byłby to dobry serwer.

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

O ile włamanie to nie wina administracji (przynajmniej bezpośrednio), to jednak to co się teraz dzieje, bardzo źle o nich świadczy. Moim zdaniem są już przekreśleni, więc następne serwery z nimi będą miały bardzo złą sławę.

Opublikowano

dobra szkoda czasu na czekanie i tak jest syf na serwerze szukamy dalej...

Opublikowano

Mi też możesz zarzucić ;) PW?

&Top

Szkoda, że tak to się potoczyło... imo byłby to dobry serwer.

Był to dobry server?, może z okładki i prezentacji a niewiesz bo zapewne nie rozmawiałęś z administracja ani nie znales ich wczesniej

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Serwer byłby dobry, gdyby administracja miała inne podejście.

Włamanie na serwer, wyciek osobistych danych graczy (ponad 1,5 tysiąca maili loginów, oraz zahashowanych haseł), a administracja co robi? Krótka przerwa i 500 SM dla każdego nowego gracza. Teraz wielu ma kilkadziesiąt tysięcy SM. Nie wiem jak jest teraz z navi, bez dowodów nic nie chcę jednak zarzucać.

Opublikowano

Servera nie polecam , bugi i jeszcze raz bugi każdy ma po + 20k sm i zadowoleni :} Polecam zmienic server i zajrzeć na piątkowy start zajebistego harda ;} 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...