Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Negoria.pl Start 4 maja godzina 18:00! [Dedyk] [Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

luicznik nie jest podkrecony... jest tak duzo graczy :)

Teraz jest 7176 niby założonych podziel przez 3 i masz 2392, 5502 postacie podziel przez 3 i masz 1834, Zalogowani w ciągu 24H: 4200 podziel przez 3 i masz 1400, Przedmiotów: 220806 podziel przez 3 i masz 73602... nie no wcale nie podkręcony, tylko pszypadeg.

minute później jest już 7179 graczy...

• Odpowiedzi 543
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

luicznik nie jest podkrecony... jest tak duzo graczy :)

hah prosze cie licznik podkrecony 3x pozdro

Opublikowano

Teraz jest 7176 niby założonych podziel przez 3 i masz 2392, 5502 postacie podziel przez 3 i masz 1834, Zalogowani w ciągu 24H: 4200 podziel przez 3 i masz 1400, Przedmiotów: 220806 podziel przez 3 i masz 73602... nie no wcale nie podkręcony, tylko pszypadeg.

minute później jest już 7179 graczy...

Ludzie się rejestrują.. 

Jak coś piszesz to przeczytaj to potem , bo robisz błędy jak dziecko z przedszkola.. 

Opublikowano

@Up, dziwne tylko, że ta liczba wzrasta zawsze o 3. Ponadto, każda z tych liczb jest wielokrotnością cyfry 3.

Z tym "pszypadeg", zapewne napisał to specjalnie.

Opublikowano

Ludzie się rejestrują.. 

Jak coś piszesz to przeczytaj to potem , bo robisz błędy jak dziecko z przedszkola.. 

pszypadeg??

Zauważ, że on napisał "pszypadeg" celowo. Sarkazm? Słyszałeś o nim? Oo

Ale w sumie skoro gram jako 3 osoby na raz xD powinienem być 3x lepszy niż teraz :p czyli zamiast 100sm powinniśmy dostawać 300 żeby było sprawiedliwie 

asd

Opublikowano

Aktualnie naprawiamy kilka błedów :]

+ sprawdzamy calutką stronkę

co to da jak jest navi,konta po kilka tys sm pozatym malo nowosci

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

@AmbrozjaMt2 wiesz co, już dość dojebaliście. Trudno to mówić, ale mimo wszystko znów będzie tu potrzeba resetu. Ludzie najebali noobkonta dla 500sm i maja po kilkanaście tysięcy i lataja w itemach z IS'u (Na własnych oczach widziałem typa z bengalem, kostiumem, i pokazywał pare bengali, dzików itp itd.)

Moim zdaniem zamknijcie narazie ten projekt. Wykończcie go, znajdźcie jakiś GM'ów, ogólnie lepszą Administracje i ruszcie w końcu...

Boże, czy tak trudno jest zrobić serwer nie na odpierdol?? ... Nawet jak chce hajsu za serwer się nahapać to ruszcie tymi prostymi główkami a nie kurwa na wyrost.

FMS jest zbugowany nie widać tesktur, połowa broni nie ma wbudowanych SR, jest zbugowany pasek roboczy na dole (Opóźnienia są w odświeżeniu tego paska), nagordy z misji niedokładne (zamiast 1kk expa 800k, zamiast kolczyków +9, +8 dostałem) i wiele innych.

Ruszcie kurwa w końcu dupę, nie po to wydałem 17zł w tego jebanego isa byście odjebali po dwóch dniach i zamknęli serwer....

No, to by było na tyle! Widzimy się na starcie ponownie ludziska, cya.! ;)

PS. każecie zgłaszać błędy na forum a forum nie działa od czasu włamu. FUck logic.

­graphic.png

Opublikowano

Najlepiej zrobcie ankiete, i zobaczycie ile ludzi bedzie za resetem, bo ogolnie server calkiem spoko ale nie mam zamiaru grac z takimi bugami i z ludzmi ktorzy maja po 100k sm.

Opublikowano

Najlepiej zrobcie ankiete, i zobaczycie ile ludzi bedzie za resetem, bo ogolnie server calkiem spoko ale nie mam zamiaru grac z takimi bugami i z ludzmi ktorzy maja po 100k sm.

Serwer na moich plikach,a u mnie piszesz,że gówno o kurwa to forum to już jest -patologia gorsza z dnia na dzień...

Jak ja tu zaczynalem 2,5 roku temu to tego nie było.

Był spokój cisza i szacunek,a teraz widze dzieci XXI w. wkroczyły :(

Opublikowano

Gegege, i zaś sobie pograliśmy? Jajaja.

15x zaczynać grę na jednym serwerze to jest trochę żenujące, ale cóż, jestem zdania takiego samego jak kolega wyżej. 

Dokończcie to i dopiero wystartujcie, ogarniając wszystko, a nie robicie 'kilku minutowe przerwy' na całe dni. 

To nie jest bug, sam miałem zamiar robić te fake konta, ale przypomniało mi się dopiero o tym po 00.00 .
Plus do tego są zwoje SM w IS, kupujesz 250 100 50 i przekładasz tylko. 

Prace nad pierwszym, solowym serwerem rozpoczete zostana dnia ------ :

- Kompletowanie pomysłu - 71%

- Serwer : * Strona clienta - 2% * Strona serwera - 5%

- Strona - 0%

- Forum - 0%

Opublikowano

Prace zostaly ukonczone nastepne prace przewidujemy na WTREK 6 maja poprawimy tekstury(kostiumy bronie 30lv  oraz kilka rzeczy !)

:)

Nikt już tyle nie ma . ( był bład w skrypcie wszystkich wyłapaliśmy i poleciały BANY PERM ! ) :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Macie tutaj baze z waszymi loginami i hasłami od gumisia :

http://wklej.to/bTNNO

Pozdrawiam

Shaggy i zapraszam na AlioS2.pl - ani 1 offa od startu.

serwer masz slaby nie umiesz podstawowych bugow naprawic + jestes gimbem 

pozatym malo nowosci malo ludu drogi item shop jednym slowem padaka

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Bo jesteście debile na AlioS2.pl zapraszam taki sam serwer bez bugów na tych samych plikach.

@EDIT

http://scr.hu/1iu0/k5vlk

@Baza z waszymi hasłami i loginami + mailami:

x

odkoduj mi hasla  ,a nie tu pier9isz hakerze z rocznikiem 2000 mowiacy o tym ,że ten serwer to gówno ale przyznam ci racje to serwer surmistrza i jego bandy debili nieudacznikow i gotowych plikow co nie umią naprawić połowy rzeczy tylko placa za wszystko jak frajerzy!

Opublikowano

Mam buffa, główną postać i dropka (to 3 konta), za to dostane bana? Lecz się i zamknij już ten serwer...

Pozdro 600, dostałem perma. Dobranoc...

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Mój kolega nadal ma po 500 sm na 200 kontach więc pozdrawiam :), banowałeś te konta co miały ponad 10k SM a te po 500 zostawiłeś? :)

Dwa top 1 ma wh - xxx666xxx - o to dowód

Opublikowano

Chciałem rozdać eq ludziom bo kończę grę, a mnie zbanował lamus. :( :( :(

­graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...