Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Negoria.pl Start 4 maja godzina 18:00! [Dedyk] [Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój kolega nadal ma po 500 sm na 200 kontach więc pozdrawiam :), banowałeś te konta co miały ponad 10k SM a te po 500 zostawiłeś? :)

Dwa top 1 ma wh - xxx666xxx - o to dowód

Na 1000 a w navi nic takiego nei widze :> 

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 543
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciezko opisac jak zalosny jest wasz serwerek ... i jak zaluje rejestracji tutaj. Wyciekla wasza baza danych. Mialem takie same passy na balmorze co tu . I co sie stalo? Przychodzi mi na email informacja z balmorki o zmianie hasla i e-mail. Naszczescie to tylko konto 70lv bez eq od roku nie ruszane.

A i tlumaczac prosto łopatologicznie dla tych idiotow ktorzy beda sie do mnie sadzic - nie obchodzi mnie ze to balmora liczy sie sam fakt ze ktos ma moje passy i Bog wie gdzie jeszcze byly sprawdzane.

Pomyslcie przez chwile i omijajcie te scierwo negoria z daleka.

Pozdro

95194062550493445493.jpg

Ahaaa i IP debila co zmienial e-mail  : 178.23.109.102

i drugie IP:  81.107.101.63

BAZA DANYCH WYCIEKŁA ZMIENIAJCIE HASLA NA INNYCH PRIVACH ..............

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Ciezko opisac jak zalosny jest wasz serwerek ... i jak zaluje rejestracji tutaj. Wyciekla wasza baza danych. Mialem takie same passy na balmorze co tu . I co sie stalo? Przychodzi mi na email informacja z balmorki o zmianie hasla i e-mail. Naszczescie to tylko konto 70lv bez eq od roku nie ruszane.

A i tlumaczac prosto łopatologicznie dla tych idiotow ktorzy beda sie do mnie sadzic - nie obchodzi mnie ze to balmora liczy sie sam fakt ze ktos ma moje passy i Bog wie gdzie jeszcze byly sprawdzane.

Pozdro

95194062550493445493.jpg

Uff, dobrze, że się wstrzymałem z grą na kilka dni tutaj. Widać, że prawidłowo, teraz tylko trzeba wyłączyć internet tym dwóm IP ;).

518831445005751729602.png

Opublikowano

O ktorej dzisiaj bedzie online jezeli wgl bedzie?

1345221230-U421012.jpeg

Pomogłem ? Zapodaj likee ! Z góry wielkie dzięki :-)

Opublikowano

Czemu serwer off?:

Przerwa techniczna.. :)

Prace zostaly ukonczone nastepne prace przewidujemy na WTREK 6 maja poprawimy tekstury(kostiumy bronie 30lv oraz kilka rzeczy !)

Opublikowano

No i zajebiscie przez wasz walony serwer i spiepszona baze danych stracilem caly dorobek na plu brawo..

(a nawet nie mialem takich samych passow)

1345221230-U421012.jpeg

Opublikowano

do autora : nieumiejętne czy też nieskuteczne usunięcie danych, w przypadku ich odtworzenia przez osoby nieuprawnione, do pociągnięcia administratora do odpowiedzialności karnej z art. 52 ustawy o ochronie danych osobowych :)

Opublikowano

No i zajebiscie przez wasz walony serwer i spiepszona baze danych stracilem caly dorobek na plu brawo..

(a nawet nie mialem takich samych passow)

Nie płacz , nikt Ci grać nie kazał ;) Się nie umie zabezpieczyć przed utratą kont to potem tak się dzieje , nic nowego ;) Mi jakoś jeszcze nic nie zginęło a mam takie same passy tu jak i na Pl-u ;)

Opublikowano

Nie płacz , nikt Ci grać nie kazał ;) Się nie umie zabezpieczyć przed utratą kont to potem tak się dzieje , nic nowego ;) Mi jakoś jeszcze nic nie zginęło a mam takie same passy tu jak i na Pl-u ;)

To sobie zmień mózgu bo tych kont jest 1900 więc prędzej czy później ktoś komu sie nudzi rozkoduje twoje hasło i ci zwinie eq

Opublikowano

To sobie zmień mózgu bo tych kont jest 1900 więc prędzej czy później ktoś komu sie nudzi rozkoduje twoje hasło i ci zwinie eq

Dziękówa za dobra rade , ale uwierz ja myślę.. Ja by mi na tym zależało już bym zmienił XX razy ;)

Opublikowano

A czyli chcesz mi powiedziec, ze to moja wina , ze administracja nie potrafi zabezpieczyc bazy danych? A teraz wiekszosc ludzi , ktora chciala sobie zagrac na privku moze stracic albo juz stracila ekwipunki na innych serwerach prywatnych czy plu tak jak ja? To jestes grubo pierdolniety czlowieku i radze ci sie dobrze zastanowic nad tym co piszesz..

1345221230-U421012.jpeg

Opublikowano

mnie tam zabanowlai na pl..a takto mogli mu ukrasc konta :)xD ale  w dupie fajny serwer wiec bede gral .. chyba ze cos zrobia glupie to sie z nimi rozstane..zrobcie to forum bo kur.. nie ma wgl  jak z wami popisac..1!! tego ten..albo na stronie piszta kiedy jest przerwa techniczna itp.

powinny byc one w nocy miedzy 2-6 :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

jakie szczęście, że sie na tym serwerze nie rejestrowałem.

Pozdro

95194062550493445493.jpg

Opublikowano

Szczerze odradzam gre na tym serwerze. Totalne zero przez ta ujawniona baze danych stracilem nawet konto na lolu... nie wiem jakim cudem

1345221230-U421012.jpeg

Opublikowano

Serwer lipa już raz padł, za bardzo namotane w nim , nie polecam .Zapraszam na dziś 17!!  Ashion.pl

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Serwera już nie polecam.

Nie zapraszam,nie warto grac administracja robi sobie jajeczka : )

Zapowiadał się zaje*iście ,reklama w c*huj ale zaprzepaścili to :c

2i29cae.png

Opublikowano

Powiem tak.. Ten serwer to ATRAPA. Wszyscy którzy się tutaj zarejestrowali zostali okradzeni ze wszystkiego co można było ( liczy sie nawet 1 yang ) . 

Po pierwsze primo zagarneli kase z ISU ( szczescie ze nic nie doladowalem ), po drugie primo mają hasła i loginy co otwiera im drogę do kolejnych kradziezy i wzbogacenia się naszym kosztem !!!

Jakby mi sie nudzilo to bym sie przeszedl na komende i zglosil cala administracje i tych cwoków co sie włamali.

Takie czasy ze otwieranych jest multum serwerow prywatnych, bo to swietny zarobek bez wiekszych wysilkow ( pomijam nocki ale czyz nie lepsze jest bycie samemu sobie szefem  we wlasnym domku i cieplutkich bamboszkach i nie jest to  PRACA FIZYCZNA dlatego tez trzeba uwazac na OSZUSTOW jak w tym przypadku. I nauczka UWAZAJMY GDZIE SIE REJESTRUJEMY.

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Serwer zapowiadal sie spoko, duzo ludu by było ale niestety takie Haye Hooltrasy i inne gumisie musza nsizczyc inne serwery zeby ich nie stracily graczy.

Opublikowano

Zapraszamy na serwer :)

Ty bys kurwa przeczytal wyzej posty, i cos z tym zrobil (jak umiesz) a nie zapraszasz na server hahahha.

@top: Ile ludzi online? Skad truta?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...