Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Negoria.pl Start 4 maja godzina 18:00! [Dedyk] [Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 543
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszamy na serwer :)

czemu sa jeszcze gracze ktorzy maja pelno sm?

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Serwer zapowiadal sie spoko, duzo ludu by było ale niestety takie Haye Hooltrasy i inne gumisie musza nsizczyc inne serwery zeby ich nie stracily graczy.

japierdole.gif

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Serwer zapowiadal sie spoko, duzo ludu by było ale niestety takie Haye Hooltrasy i inne gumisie musza nsizczyc inne serwery zeby ich nie stracily graczy.

Hahhahha, co mają inne serwery do tego, że administracja jest ogarnięta, jak moja 7 letnia siostra ? ^^

To, że nie potrafią zabezpieczyć danych to ich wina.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Zdecydowanie nie polecam serwera. Przydupasy administracji dostają SM'y, innym którzy dostali SM'y w rekompensacie za reset zabrali. Na serwerze pełno bugów oraz włamów. Admini serwera nie mają wiecej niz 17lat. Jest wiele dobrych serwerów i zapraszam na nie. Nie grać na tym syfie na którym gra 50 osób !!!!!!!

Opublikowano

Serwer dno totalne ... stracilem przez niego jakies 500kk + na Negrosie

1345221230-U421012.jpeg

Pomogłem ? Zapodaj likee ! Z góry wielkie dzięki :-)

Opublikowano

Na poczatku myslalem ,ze serwer jest zajebisty. Pograłem chwile ,wbijam w m1, patrze a gosciu posprzedawał 20x łusek +9 za 1yang, wywalal nie wiadomo ile zmianek... Ludzie sie juz dorobili na bugu. Nie warto grać. 

Opublikowano

baza wyciekla, gracze sa okradani a admin zaprasza na serwer - beka w chuj. na szczescie mialem inne passy ;)

Opublikowano

Czytam prezke i myśle : o kurwa ale zajebisty serwer już zara pobieram!

Doszedłem na 23 strone i te komenty i pomyślałem, że ni chuja na tym gównie nie zagram :D niestety sie zarejestrowalem

2ntwai9.gif

Opublikowano

Na poczatku myslalem ,ze serwer jest zajebisty. Pograłem chwile ,wbijam w m1, patrze a gosciu posprzedawał 20x łusek +9 za 1yang, wywalal nie wiadomo ile zmianek... Ludzie sie juz dorobili na bugu. Nie warto grać. 

Nie ma już bugów.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

No niestety... Masa ludzi posiada jakiekolwiek itemki z bugów jak np. Kupony na 1000 Sm, zlote certyfiakty, fasolki zen, zmianki, dodania , a dzieki tym kuponom maja takze wierzchowce i inne rzeczy czyli praktycznie wszystko czego hacker by potrzebowal ;/

1345221230-U421012.jpeg

Pomogłem ? Zapodaj likee ! Z góry wielkie dzięki :-)

Opublikowano

Nie ma już bugów.

Nie ma już bugów ? A co się stało z łuskami , boga +9 , zmiankami ktorzy ludzie pokupowali za 1 yang od gracza o nicku xD5 ? Gosciu miał wszystko i wszystko wywalał. 

Opublikowano

Prawda jest taka że Ambrozja że tak powiem zje****ś serwer do końca , nie potrafisz nic człowieku , zajmij się lepiej puzzlami w domu a nie bierz się za takie coś jak " Serwer ".. Ogarnięta Administracja się znalazła , śmiech na sali. Wez wyłącz ten serwer bo szkoda żeby ktoś tu grał jeszcze. 

Opublikowano

Jest godzinna 10:50  a tam gra 428 ludu oO  I ROŚNIE CO REF STRONY O 10 osób oO

Serwer nie ma przyszłości , następnym ruchem administacji będzie wyłączenie tego syfu -.-

I nie wiem przypadkiem czy to nie pliki Aline :P

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

Nieźle to zrobiliście.. niby taka reklama,a tak zjebaliście, teraz jest godzina szczytu i 230 online niby - pokazuje 690 ale pamiętajcie ze licznik podkręcony x3

a na starcie nawet nie było 1000 online - było 700 tzn. 2100 ale x3 podkręcony :)

Opublikowano

Nieźle to zrobiliście.. niby taka reklama,a tak zjebaliście, teraz jest godzina szczytu i 230 online niby - pokazuje 690 ale pamiętajcie ze licznik podkręcony x3

a na starcie nawet nie było 1000 online - było 700 tzn. 2100 ale x3 podkręcony :)

Luknij m1 :) ile jest sklepików i ile luda a potem porównaj sobie :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Serio będziesz się upierał, że licznik nie jest podkręcony... ehh...

Wszystkie statystyki na stronie - przedmioty,online,konta itp podzielisz przez 3 i wyjdzie ci cała...

Opublikowano

młocie po pierwsze gram tam i widze że jest tyle  graczy na ile wskazuje licznik po 2 nie ma itemów od tego xD5 bo to nie problem usunąć itemki+9 z serwera.Przez tą całą afery kilka osób za free dostało militara a sprawcy dostali bana

Opublikowano

Itemy za "Free SM" ciągle będą, tego nie usuniecie, do tego trzeba resetu kont :)

Niestety, ale zepsuliście ten serwer, a szkoda, bo chciałem na nim grać ;x

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...