Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Negoria.pl Start 4 maja godzina 18:00! [Dedyk] [Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Luknij m1 :) ile jest sklepików i ile luda a potem porównaj sobie :)

Licznik podkręcony x5 ?

młocie po pierwsze gram tam i widze że jest tyle  graczy na ile wskazuje licznik po 2 nie ma itemów od tego xD5 bo to nie problem usunąć itemki+9 z serwera.Przez tą całą afery kilka osób za free dostało militara a sprawcy dostali bana

W bajki wierzysz czy jak ?

Nie polecam, administracja zachowuje się, jakby z 13 lat miała.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

• Odpowiedzi 543
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma już bugów.

co ty gadasz bugow jest masa mam wymieniac?

You cannot keep out your own fear

Opublikowano
Dzisiejszy update co wniósł:
-Naprawe PO
-Naprawe Góry Sohan
-Naprawe Widoczności tekstur
-Naprawione bronie 30lv
-Naprawione niektóre misje
-Możliwości handlowania niektórymi przedmiotami m.in(Rada,Egzorcyzmu itp.)
-Wyświetlanie szeptu wszystkich królestw
Oraz wiele więcej, jeżeli masz jakiegos buga zgloś go nam to my to naprawimy

Co do łatki do pobrani jest możliwa tutaj:
http://negoria.pl/index.php?s=wspolpraca

Serdecznie zapraszamy!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dzisiejszy update co wniósł:
-Naprawe PO
-Naprawe Góry Sohan
-Naprawe Widoczności tekstur
-Naprawione bronie 30lv
-Naprawione niektóre misje
-Możliwości handlowania niektórymi przedmiotami m.in(Rada,Egzorcyzmu itp.)
-Wyświetlanie szeptu wszystkich królestw
Oraz wiele więcej, jeżeli masz jakiegos buga zgloś go nam to my to naprawimy

Co do łatki do pobrani jest możliwa tutaj:

http://negoria.pl/index.php?s=wspolpraca

Serdecznie zapraszamy!

Wbijajcie, wbijajcie. Ludzie maja po 10k SM na różnych kontach, administracja jeszcze musi przecież trochę kasy z serwera wyciągnąć.

Top : Bronie 65lv dropia z map 100+ ?

UggNk9.gif

Opublikowano

Wbijajcie, wbijajcie. Ludzie maja po 10k SM na różnych kontach, administracja jeszcze musi przecież trochę kasy z serwera wyciągnąć.

10k SM :) Taak tylko ze 2k multikont zbanowanych :( przykro mi :(

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

10k SM :) Taak tylko ze 2k multikont zbanowanych :( przykro mi :(

Zbanowane? hahah. to dlaczego mam na kontach po 10  sm ? :)

@top: Skad dropi dlugi miecz?

Opublikowano

Tak zachowuje się exModerator takiego dużego forum.? Mówisz że administracja zachowuje się jakby miała 13 lat ? Zobacz na swoje zachowanie<: . Nic swoimi postami nie reprezentujesz najwyżej głupotę hipokryto :) 

Opublikowano

Tak zachowuje się exModerator takiego dużego forum.? Mówisz że administracja zachowuje się jakby miała 13 lat ? Zobacz na swoje zachowanie<: . Nic swoimi postami nie reprezentujesz najwyżej głupotę hipokryto :)

Hahaha co to ma, do mojego zachowania ? Uraziłem kogoś ? Nie sądzę. To, że administracja nie potrafi zabezpieczyć nawet danych no to pozdrowienia. Zobacz ilu graczy straciło eq na innych serwach itp. Administracja chcę wyciągnąć hajs, myśli, że ktoś będzie "głupi" z ludzi, którzy dopiero widzą prezke. Licznik podkręcony z minimum x5, ludzie mają po 10k sm, ale dalej zapraszają na serwer. GJ. Także nie osądzaj mnie, jeżeli mnie nie znasz "hipokryto"

Topic : Co leci z metka 90 lv ?

Po twoich postać widać, że jesteś fanboyem serwera, więc nie gadaj o mojej "głupocie".

Idź dalej uwielbiaj serwer, który nie ma przyszłości. 

UggNk9.gif

Opublikowano

Hahaha co to ma, do mojego zachowania ? Uraziłem kogoś ? Nie sądzę. To, że administracja nie potrafi zabezpieczyć nawet danych no to pozdrowienia. Zobacz ilu graczy straciło eq na innych serwach itp. Administracja chcę wyciągnąć hajs, myśli, że ktoś będzie "głupi" z ludzi, którzy dopiero widzą prezke. Licznik podkręcony z minimum x5, ludzie mają po 10k sm, ale dalej zapraszają na serwer. GJ. Także nie osądzaj mnie, jeżeli mnie nie znasz "hipokryto"

Topic : Co leci z metka 90 lv ?

Po twoich postać widać, że jesteś fanboyem serwera, więc nie gadaj o mojej "głupocie".

Idź dalej uwielbiaj serwer, który nie ma przyszłości. 

Idź dalej bądz moderatorem forum mając 13 lat :)

Hejtuj serwery tak no bardzo porządny modek :) 

Nie wiesz nie komentuj dostaliśmy fajną rzecz do nas na forum od naszego admina taki prezent a co do zabezpieczeń spróbuj coś zrobić na stronie głównej "hakierze' :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

nie polecam serwera, widocznie robily go jakies dzieci, setki passow wykradzione, prawie nikt nie gra, a oni dalej ida w zaparte zapraszajac i myslac, ze ktokolwiek tu zagra.

Opublikowano

nie polecam serwera, widocznie robily go jakies dzieci, setki passow wykradzione, prawie nikt nie gra, a oni dalej ida w zaparte zapraszajac i myslac, ze ktokolwiek tu zagra.

święte słowa , polać mu! :) Jeszcze raz ale głośniej , Nie polecam! 

ps, z czego stalki ?

Opublikowano

święte słowa , polać mu! :) Jeszcze raz ale głośniej , Nie polecam! 

ps, z czego stalki ?

Zanim zaczniesz cokolwiek pisać zajrzyj w słownik PRZED PRZECINKIEM NIE DAJE SIĘ SPACJI..

Ludzie, nie załamujcie mnie to jest żałosne...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zanim zaczniesz cokolwiek pisać zajrzyj w słownik PRZED PRZECINKIEM NIE DAJE SIĘ SPACJI..

Zanim zaczniesz stawiać Serwery pomyśl czy sie do tego Nadajesz ;)

Opublikowano

Idź dalej bądz moderatorem forum mając 13 lat :)

Hejtuj serwery tak no bardzo porządny modek :) 

Nie wiesz nie komentuj dostaliśmy fajną rzecz do nas na forum od naszego admina taki prezent a co do zabezpieczeń spróbuj coś zrobić na stronie głównej "hakierze' :)

Nie mogę wyrazić opinii, bo jestem moderatorem ? Jeszcze ex jakbyś nie zauważył.

No dostaliście, -500 graczy i gracze dostali po 10k SM. Sam mam około 4-5k, także nie gadaj.

Nie jestem jakiś hakerem, mówię fakty.

Tym postem pokazałeś, jak bardzo ogarnięty jest serwer.

Także zapraszam ludziska, ludzie z 10k SM czekają na was w grze. Zobaczycie wywalanie eq+9 na własne oczy ! ^^

Topic : Ile dostaje się expa za biologa 90 lv ?

Ty lepiej zajrzyj do jakiegoś poradnika dotyczącego zabezpieczenia bazy ;) 

UggNk9.gif

Opublikowano

Nie mogę wyrazić opinii, bo jestem moderatorem ? Jeszcze ex jakbyś nie zauważył.

No dostaliście, -500 graczy i gracze dostali po 10k SM. Sam mam około 4-5k, także nie gadaj.

Nie jestem jakiś hakerem, mówię fakty.

Tym postem pokazałeś, jak bardzo ogarnięty jest serwer.

Także zapraszam ludziska, ludzie z 10k SM czekają na was w grze. Zobaczycie wywalanie eq+9 na własne oczy ! ^^

Topic : Ile dostaje się expa za biologa 90 lv ?

Ty lepiej zajrzyj do jakiegoś poradnika dotyczącego zabezpieczenia bazy ;)

Dostali SM faktycznie nooooo 40 multikont jak ktoś sobie robił albo rekordzista 400 :) Ciekawe tylko że zbanowaliśmy WSZYSTKIEGO POWIĄZANE KONTA :)

WIęc nie mów mi że ktoś skorzystał z tego Jeżeli jesteś moderatorem pokaż kulture ....

PS Serwer się rozwija można zobaczyć to m.in po m1 ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dostali SM faktycznie nooooo 40 multikont jak ktoś sobie robił albo rekordzista 400 :) Ciekawe tylko że zbanowaliśmy WSZYSTKIEGO POWIĄZANE KONTA :)

WIęc nie mów mi że ktoś skorzystał z tego Jeżeli jesteś moderatorem pokaż kulture ....

Dostaliśmy ? Sami nam daliście.

Bany powiadasz ? Jakoś konto z SM mam dalej, ale i tak nie chce mi się grać, ale trzymam, w razie czego, żeby dowodzik był ;)

Ci ludzie, to na pewno z mpc nie są ^^

No kur człowieku, gdzie ja tutaj się brzydko wyrażam ? ( oprócz tego hehe ) Nie jestem moderatorem, pewnie nie widzisz, tak jak przyszłości tego serwera.

Ziomek, nawet filmik mogę nakręcić, specjalnie dla Ciebie pobiorę programik do nagrywania.

Ip nie są powiązane, także próbuj szukać.

Także, gdzie są te bany na moje konta ?

Serwer się rozwija ? Ci ludzie odejdą, jak zobaczą pierwszy lepszy filmik z sm lub ss. 

Także powodzenia dla grających, na pewno osiągniecie coś od zera, polecam.

Topic : Jaki jest drop z metka 80 ? ;)

Więcej na reklamy wydaliście, niż za IS'a wam przyjdzie xD

A ludziska, licznik jest x3, łatwo to zobaczyć, jak ktoś ogarnia ;)

UggNk9.gif

Opublikowano

Dostaliśmy ? Sami nam daliście.

Bany powiadasz ? Jakoś konto z SM mam dalej, ale i tak nie chce mi się grać, ale trzymam, w razie czego, żeby dowodzik był ;)

Ci ludzie, to na pewno z mpc nie są ^^

No kur człowieku, gdzie ja tutaj się brzydko wyrażam ? ( oprócz tego hehe ) Nie jestem moderatorem, pewnie nie widzisz, tak jak przyszłości tego serwera.

Ziomek, nawet filmik mogę nakręcić, specjalnie dla Ciebie pobiorę programik do nagrywania.

Ip nie są powiązane, także próbuj szukać.

Także, gdzie są te bany na moje konta ?

Serwer się rozwija ? Ci ludzie odejdą, jak zobaczą pierwszy lepszy filmik z sm lub ss. 

Także powodzenia dla grających, na pewno osiągniecie coś od zera, polecam.

Topic : Jaki jest drop z metka 80 ? ;)

Więcej na reklamy wydaliście, niż za IS'a wam przyjdzie xD

A ludziska, licznik jest x3, łatwo to zobaczyć, jak ktoś ogarnia ;)

Wyłapaliśmy wszystkich praktycznie...

A po 2 wyjdź z tematu nikt cie tutaj nie prosił:

TOPIC:Już niedługo będzie seria u pallaside ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

WSZYSTKIEGO POWIĄZANE KONTA

Jeśli miałeś kiedykolwiek taki przedmiot jak informatyka, powinieneś wiedzieć, że ip łatwo zmienić. Jak więc zbanowałeś wszystkie powiązane konta? Strzelałeś?

Opublikowano

A po 2 wyjdź z tematu nikt cie tutaj nie prosił:

TOPIC:Już niedługo będzie seria u pallaside ;)

Jak mnie nikt nie prosił, to usuń prezentację, wtedy wyjdę.

Mówię wam, więcej zapłacił za reklamy, niż dostanie z is, po co ktoś ma kupować coś z is, skoro po 10k ludziska mają ?

Tym zdaniem podkreśliłeś to, że nie znasz się na informatyce.

Zapraszam ludziska ! Serwer, na którym ludzie mają po 10k SM, jedyny w Polsce. 

Za dużo na reklamy poszło, więc kupujcie itemasy z isa.

TOPIC:Już niedługo będzie seria u pallaside  ;)

Tu jest jakiś błąd chyba, nie powinno być : Już niedługo nowe promocje w IS ? Albo chociaż : Już niedługo, kolejne wasze hasła wyciekną z bazy danych !

UggNk9.gif

Opublikowano

Zbanowaliście wszystkie powiązane konta tak? ja miałem ok 5 kont na tym samym ip i BANA Nie dostałem, jedynie z 3 kont zostały usunięte nie użyte SM'y, a z głównego konta ( na którym miałem zmianki, dodania, wybonowane itemki na różne lvl ) jedynie zabraliście dodania/zmianki, ale itemki jakoś dalej są i będą :) No chyba, że banowaliście osoby, co robiły po min. 20 kont :)

Potem przy każdym nowym koncie zmieniałem IP i SM'y nadal na tych kontakt są... razem z 4k sm może tam jest ;) Niestety, ale serwer jest już zepsuty, przez wyciek bazy danych oraz rozdanie dla każdego nowego konta od 22 do 23 500sm :)

PS: Przepraszam za składnię.

Topic/ Co się dostaję za misję z kawałkami klejnotu? :) Co ile resp np. Wodza orków?

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Masakra z tego serwera przez ten wyciek bazy danych stracilem tyle kont nie zwiazanych z Negoria, ze po prostu to jest masakra....

Zostalem okradziony przez to na PL'u z bardzo dobrego dorobku, 

Konto w lolu ukradzione,

Email ukradziony

Masakra nie polecam serwa pewnie znowu bedzie wyciek bazy danych i hackerzy wbija i wszystko potracicie tak jak ja....

Jednym slowem serwer dno i nie polecam !

1345221230-U421012.jpeg

Pomogłem ? Zapodaj likee ! Z góry wielkie dzięki :-)

Opublikowano

Ja robiłam 200 kont na tym samym ip i nadal nie ma bana :), na połowie kont dalej sm są z połowy wyciągniełam już sm.

Również nie polecam :)

Opublikowano

tu nawet 200 osob nie ma a jak ma sie rozwijac.. nie ma nic nowego na pl jest wiecej nowosci 

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Zalogowani w ciągu 24H: 5670

A to ciekawe, serwer o którym nikt praktycznie nie słyszał a okazuje się że tam tyle ludu co na pandorze. Hmm dziwne.

Szkoda że serwer jest w 95% podobny do 3 innych które już wystartowały nie dawno.

Nie polecam z powodu administracji ^_^

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Ja robiłam 200 kont na tym samym ip i nadal nie ma bana :), na połowie kont dalej sm są z połowy wyciągniełam już sm.

Również nie polecam :)

100000000000 kont a w bazie + po logach juz nic nie mam :( nagle 10000osób z innych serwerów pisze bo "Fejm"

Zalogowani w ciągu 24H: 5670

A to ciekawe, serwer o którym nikt praktycznie nie słyszał a okazuje się że tam tyle ludu co na pandorze. Hmm dziwne.

Szkoda że serwer jest w 95% podobny do 3 innych które już wystartowały nie dawno.

Nie polecam z powodu administracji ^_^

NIkt nie wie idź zoabcz m1... Reklama u żizeja itp ale ok

Czytaj ONLINE W CIAGU 24H .... ; /

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...