Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Negoria.pl Start 4 maja godzina 18:00! [Dedyk] [Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

weź wypierdalaj prywatne serwery są nielegalne chyba że kupisz licencje od ymira

umiesz tylko rzucac miesem? ;d zalosne... jednoskilowcu ;d zalosne jest to, ze tak sie wiekszosc napina w necie... ;d

wsrhs.jpg
  • Odpowiedzi 543
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Shaggy podrobione ^^

PS serwer wystartuje za okolo 1-2h

To lepiej startujcie jutro, bedzie reset postaci ta?

Podpinam się do rozmówcy... Co jak doładowaliśmY SM?

Japierdole nie macie co robic z kasa tylko wydawac na piksele? -.-

Opublikowano

@ nie ma juz eq z navi bo mu zablokowales konto hahaha gdzie mial eq z navi ;D

Co za oszust. LUDZIE NIE GRAJCIE NA TYM SERWERZE.

A SZCZEGOLNIE MONETY NIE KUPUJCIE BO TO STRACICIE WSZYSTKO

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Japierdole nie macie co robic z kasa tylko wydawac na piksele? -.-

Ja mam akurat taką sytuacje, że za darmo mam SM'y :p ale szkoda 17złtych :p

­graphic.png

Opublikowano

shaggy to dziecko nie umie nawet prostych bugow naprawic a na jego serwerze Rali** tez bylo navi:) moj kumpel pokazywal mi itemki od niego

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Ok, wiadomo już, że serwera nie ma, fajnie. Tylko co z tą bazą danych? Nie przejmujecie się kontami użytkowników? Nie siedzę w tym więc nie wiem, lecz mam nadzieję, że tych haseł nie da się rozszyfrować. Zbyt wiele osób ustawia sobie takie same hasła do konta i do maila, ma to przejść bez echa? Z waszej winy mają stracić konta bankowe, lub konta w grach?

Opublikowano

Na start każde z założonych kont otrzyma 500SM do wydania w naszym ItemShopie. Życzymy miłej gry Negoria.pl

O 22:00 STARTUJE NA NOWO KAŻDY KTO WYDAŁ NA IS PROSIMY WEJSC NA TS ODDAMY WAM SM PRZEPRASZAMY ZA PROBLEMY!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ok, wiadomo już, że serwera nie ma, fajnie. Tylko co z tą bazą danych? Nie przejmujecie się kontami użytkowników? Nie siedzę w tym, więc nie wiem, lecz mam nadzieję, że tych haseł nie da się rozszyfrować. Zbyt wiele osób ustawia sobie takie same hasła do konta i do maila, ma to przejść bez echa? Z waszej winy mają stracić konta bankowe, lub konta w grach?

hasła mysql da się rozszyfrować, ale to wymaga troszkę większego pomyślunku + Pare programów. Cd. kont bankowych jeżeli ktoś im włamie się na nei spokojnie można to zgłaszać na policje z bardzo dużymi konsekwencjami. a co do ustawiania takich samych hasel to jest głupota.

­graphic.png

Opublikowano

hasła mysql da się rozszyfrować, ale to wymaga troszkę większego pomyślunku + Pare programów. Cd. kont bankowych jeżeli ktoś im włamie się na nei spokojnie można to zgłaszać na policje z bardzo dużymi konsekwencjami. a co do ustawiania takich samych hasel to jest głupota.

Owszem sprawa zostanie zgłoszona do prokuratury spokojnie :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Owszem sprawa zostanie zgłoszona do prokuratury spokojnie :)

fbfdb8298cb9.jpg

I tak wam nic to nie da, zresztą wątpie że ktoś tu jeszcze zagra...

@

Gdzie dropi NAVI?

Opublikowano

Na start każde z założonych kont otrzyma 500SM do wydania w naszym ItemShopie. Życzymy miłej gry Negoria.pl

O 22:00 STARTUJE NA NOWO KAŻDY KTO WYDAŁ NA IS PROSIMY WEJSC NA TS ODDAMY WAM SM PRZEPRASZAMY ZA PROBLEMY!

miały byc zostawione postacie... i zrob normalny drop ulepszaczy i itemow ze skrzyni bo same 5b leca

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Jeżeli taki incydent wydarzył się raz to i wydarzy się po raz kolejny ;) a szkoda bo serwer mógłbyć przedni.

#rein

Opublikowano

O czym ty człowieku pierdolisz jest masa www pod to.

Poszukaj potem się wypowiadaj.

54010287442563618639.png

Opublikowano

ZAPRASZAMY DO REJESTRACJI PROSIMY ZROBIĆ NOWE HASŁA! STARTUJEMY NA NOWO o 22:00!

Żeby znowu wyciekły? Jaką mamy pewność, że po raz kolejny to nie nastąpi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...