Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Negoria.pl Start 4 maja godzina 18:00! [Dedyk] [Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dalej macie licznik podkrecony x3? Czy to się aktualizuje jak dojdą 3 nowe konta, 3 nowe postacie, 3 nowe itemy i 3 kolejnych zalogowanych? ;* I ta niewłaściwa osoba w teamie to był Gumiś czy jego kumpel?

NIewłasciwa osoba była ta która zamieściła na FORUM Backdoora :) dalej tłumaczyć nie musze ;>

Przepraszamy za problemy już wszystko GRA!

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 543
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dalej macie licznik podkrecony x3? Czy to się aktualizuje jak dojdą 3 nowe konta, 3 nowe postacie, 3 nowe itemy i 3 kolejnych zalogowanych? ;* I ta niewłaściwa osoba w teamie to był Gumiś czy jego kumpel?

Jeden chuj, bo i tak nie warto tu grać. Cieszę się, że zaoszczędziłem stówkę. :P

Pozdro 602 dla grających.

AW: ile ku do G?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Dostałem informację, że u Was na forum jest gość o takim samym nicku jak mój i podany jako technik... mogę dowiedzieć się czy to prawda? 

A jeśli to prawda to proszę o zmianę mu nicku bo już jeden gość do mnie pisał z tekstem "zawiodłem się na Tobie". 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Dostałem informację, że u Was na forum jest gość o takim samym nicku jak mój i podany jako technik... mogę dowiedzieć się czy to prawda? 

A jeśli to prawda to proszę o zmianę mu nicku bo już jeden gość do mnie pisał z tekstem "zawiodłem się na Tobie". 

Nie rozumiem ?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Gratulację za rozdawanie 500 sm ;) teraz ludzie się nawet chwalą, "pierwszymi" pierscionkami z isu itd ;) BEKA.

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Przepraszam bardzo ale to są podziękowania każdy sie do czegoś przycznił w jakiś sposób . 

Serwer głównie robiony jest przez 1 osobe ale pomysły zostały "od kilku"

Przemyśl trochę twoja wypowiedź i pomyśl troszkę jak serwery powstają bo z twojego posta wnioskuje że mało wiesz o serwerach .

Przepraszam bardzo , ale na cholere pozdrawiasz samego siebie ? :) Może tutaj ludzie nie wiedzą ale wystarczy , że ja wiem kim jesteś "SurMistrzu" haha   ;) Nie zagram , serwera nie polecam .. Surek lapczywy na pieniądze , nigdy mu się nic nie chce a wiem o tym bo byłem u niego w team ;) co tu jeszcze dodac , hmm .. Znowu serwer na plikach , których odbugować nie będziesz umial jak na Lanerisie ? i Ty się bierzesz za stawianie next serwera ? Gamoniu 17 letni :) Dziękuje dobranoc , nie polecam :)

99994253930592351282.jpeg

Serwer EASY o jakim Ci się nie śniło!

! KLIKNIJ TUTAJ !

Opublikowano

Przepraszam bardzo , ale na cholere pozdrawiasz samego siebie ? :) Może tutaj ludzie nie wiedzą ale wystarczy , że ja wiem kim jesteś "SurMistrzu" haha   ;) Nie zagram , serwera nie polecam .. Surek lapczywy na pieniądze , nigdy mu się nic nie chce a wiem o tym bo byłem u niego w team ;) co tu jeszcze dodac , hmm .. Znowu serwer na plikach , których odbugować nie będziesz umial jak na Lanerisie ? i Ty się bierzesz za stawianie next serwera ? Gamoniu 17 letni :) Dziękuje dobranoc , nie polecam :) a jak są jakieś pytania , to serwer Emperius.eu nick SujeKK zapraszam , elo :)

No elo :) Ahh te sepienei ode mnie hajsy na twój komputerek z drewna kupowanie Procesora AMD do intela :*** Mądre czyż nie ?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

No elo :) Ahh te sepienei ode mnie hajsy na twój komputerek z drewna kupowanie Procesora AMD do intela :*** Mądre czyż nie ?

Tak, takie wyciąganie brudów bardzo dobrze świadczy o administracji.

Opublikowano

W itemshopie są dostępne Zwoje SM. Kto sobie narobił kont do godziny 23:00 ten się nieźle dorobił ;) Zresztą widać co jest najczęściej kupywane w IS:

3m16ds.jpg

Proponuję konta które powstały z jednego IP w niewielkich odstępach czasu ZBANOWAĆ. WSZYSTKIE!

Teraz ktoś narobił 20 kont to ma 10000sm.. Bez sensu. Póki nie będzie informacji ,że takie konta zostały zbanowane nie wejdę na serwer.

Opublikowano

Tak, takie wyciąganie brudów bardzo dobrze świadczy o administracji.

No sorry ale to już jest załosne próbują się na nas wybić ...

Proponuję konta które powstały z jednego IP w niewielkich odstępach czasu ZBANOWAĆ. WSZYSTKIE!

Teraz ktoś narobił 20 kont to ma 10000sm.. Bez sensu. Póki nie będzie informacji ,że takie konta zostały zbanowane nie wejdę na serwer.

Wszystkie konta które spróbują wymienić dostaną perma :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Naprawcie bug, że nie da się PT zakładać. (nie wyświetla okienka na górze)

­graphic.png

Opublikowano

aha moja sytuacja wygląda tak że brakowało mi 200sm do dzika więc sobie dałem z szamanki 2 kupony po 100sm żeby mieć na główną te 200sm (nic nie było powiedziane w grze że nie moge sobie kuponu kupić). I co teraz mam dostać bana bo coś sobie napisałeś tutaj i o tym nie widizałem? Pozatym kupon był z mojej szamanki i to tylko 200sm więc mam nadzieje że nie złapie niesprawiedliwego bana

Opublikowano

Powtarzam, te 500 sm nic nie daję, takie są zabezpieczenia, że random typ wkradł się do bazy. Na pewno nie długo się to zdarzy, obiecują, że sprawa trafi do prokuratury, a założę się o 1000zł, że żaden nic w tym kierunku nie zrobi. Serwer to dno, nie polecam serwera, nie stabilny, założę się, że głównie zrobiony pod IS

Nie rozwalaj mnie z tą prokuraturą postawiłeś nielegalnie serwer i teraz straszysz gościa prokuraturą nie ośmieszaj się jeszcze bardziej 

Opublikowano

No sorry ale to już jest załosne próbują się na nas wybić ...

Wszystkie konta które spróbują wymienić dostaną perma :)

Czyli, że jak ktoś kupił za swoje pieniądze kupon SM i go sprzeda za coś to dostanie perma?

tenor.gif

Opublikowano

Moim zdaniem to są pliki aline bo surmistrz robi tylko na plikach aline , na netharia też były aline i jak to sie kończyło ?

- dyskoteka by Gumiś

- raty 1000% by Gumiś

To pliki aline tego nie naprawisz :P

Jak baza wyciekła po 2h startu to administracja jest nie kompetentna

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

Gra 300 osob nie jest najgorzej mysle ze do wieczora bedzie z 700 online nawet :)

btw. Jakie bony daje ten lizak z IS?

Opublikowano

Moim zdaniem to są pliki aline bo surmistrz robi tylko na plikach aline , na netharia też były aline i jak to sie kończyło ?

- dyskoteka by Gumiś

- raty 1000% by Gumiś

To pliki aline tego nie naprawisz :P

Jak baza wyciekła po 2h startu to administracja jest nie kompetentna

TO nie są aline :)

A po 2 bash panel = block :3 z poziomu dedyka chuja zrobią z strony już nie załataliśmy problem to już się nie powtórzy nie ma takiej mozliwosći PS aktualnie zakupujemy skrypty od bombworka ;>

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...