Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Negoria.pl Start 4 maja godzina 18:00! [Dedyk] [Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 543
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozwalaj mnie z tą prokuraturą postawiłeś nielegalnie serwer i teraz straszysz gościa prokuraturą nie ośmieszaj się jeszcze bardziej 

Kurwa, rzygać mi się chce od takich postów. Miało miejsce włamanie do bazy danych bądź na serwer dedykowany oraz zostały skradzione dane klientów tzn osób zarejestrowanych na serwerze. Do póki Webzen nie upomni się, że serwer Negoria ma takie i takie pliki serwerowe to policji nic do tego. Zgłosić włamanie i kradzież danych jak najbardziej można, a wasze pierdolenie 'nielegalnie serwer i chcesz na policję' jest żałosne i pokazuje tylko jak ograniczoną umysłowo i zapewne również wiekowo społecznością są gracze Metin2.

Opublikowano

Jak moge przypomniec haslo na stronie?

Za chwile dodamy.

Serwer wydawał się być dopracowany na ostatni guzik i co wyszło..

Wszystko jest okej :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Bez sensu troche wczoraj np ktos zrobil 20kont i na kazde konto 500sm sa zwoje sm i juz maja full is? mogliscie chociaz na ip dawac a nie na konta...

Opublikowano

Kurwa, rzygać mi się chce od takich postów. Miało miejsce włamanie do bazy danych bądź na serwer dedykowany oraz zostały skradzione dane klientów tzn osób zarejestrowanych na serwerze. Do póki Webzen nie upomni się, że serwer Negoria ma takie i takie pliki serwerowe to policji nic do tego. Zgłosić włamanie i kradzież danych jak najbardziej można, a wasze pierdolenie 'nielegalnie serwer i chcesz na policję' jest żałosne i pokazuje tylko jak ograniczoną umysłowo i zapewne również wiekowo społecznością są gracze Metin2.

Ziomek, zgłaszając to sam sie udupi z tego względu że pliki Metin2 są z Metin2.pl gdzie kopiowanie ich jest "zabronione" więc sam na siebie podpisze wyrok/kare za kradzież ;)

99994253930592351282.jpeg

Serwer EASY o jakim Ci się nie śniło!

! KLIKNIJ TUTAJ !

Opublikowano

Jeśli wczoraj nie upomniałem się o swoje sm, ponieważ nie było mnie, będę mógł je odzyskać teraz?

Opublikowano

Ziomek, zgłaszając to sam sie udupi z tego względu że pliki Metin2 są z Metin2.pl gdzie kopiowanie ich jest "zabronione" więc sam na siebie podpisze wyrok/kare za kradzież ;)

Uwielbiam gdy ludzie, którzy chuja wiedzą o tym wszystkim się wypowiadają. Do póki Webzen nie upomni się o tę kradzież plików to policja polska się tym nie zajmie. Właściciel serwera Negoria może bez problemu zgłaszać włamanie i kradzież danych osobowych jego klientów co jest karalne. Co najwyżej można się dojebać do zarabiania bez podatku o ile takiego nie odprowadzają. Specjalnie dla Ciebie napisałem do znajomego, studenta prawa i prosz.

yvx5XsN.png

Opublikowano

Ja zgłosiłem dwie sprawy o nie wypłacenie pieniędzy przez partnera (platnosci online) i nadal żyje... 

Najpierw się dobrze dowiedź a dopiero się wypowiadaj publicznie. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Ambrozjak ty kur*** wariacie na to czekałem ; ) 

Zaraz wbije na ts3 pogadamy ' :)

Serwer polecam jak najbardziej 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

PROSZE NIE, nie zgłaszaj no nie badz taki

Jak zamkną wszystkich to co ja poczne :v

E9jjo54.png

Serwer działa? Ile graczy online średnio jest i czy opłaca się wbijac, bo nie wiem czy pobierac xD

Opublikowano

PROSZE NIE, nie zgłaszaj no nie badz taki

Jak zamkną wszystkich to co ja poczne :v

E9jjo54.png

Serwer działa? Ile graczy online średnio jest i czy opłaca się wbijac, bo nie wiem czy pobierac xD

Nie oplaca, ludzie narobili wczoraj mase kont a na kazde konto 500sm (zwoje sm masz w is) to maja co niektorzy full is za free :)

Opublikowano

Po prostu masa bugów. Rozumiem że serwer nowy i wgl ale żeby npc nie potrafić zrobić? Dziś chciałem kupic bodzie za punkty osiągnięć i co dostałem? Fasolki zen nie no kur*a pięknie. Porażka po prostu. Wbiłem wyszedłem i nie wrócę.

I w dodatku te sm typek w grze mi pokazywał ze ma po 10 egzo i 10 rad i do tego militar.

Opublikowano

Nie opłaca się wbijać, poza tym informacje o ilości graczy są moim zdaniem przesadzone, o czym świadczą liczniki. Obserwowałem je wczoraj, zachowywały się bardzo dziwnie, tak jakby był to jakiś system stale zwiększający liczbę.

Opublikowano

Pozdrawiam ludzi, co wpakowali tutaj po +- 50zł.. chyba, że ktoś jest bogaty :) bo teraz ludzie mają full is za 0 zł :D

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

NIE ZAGRAM.

Każdy dostał SM a ja nie miałem czasu by o 23 robić konta a tak samo straciłem sporo czasu wczoraj..

piszę na pw i 0 odzewu.. NIE POLECAM NIE BĘDĘ GRAŁ!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...