Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Negoria.pl Start 4 maja godzina 18:00! [Dedyk] [Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No super, i co bedzie grało 50 osób, widac wlasnie jaka profesjonalna ekipa, wyjebali serwer i podali passy wszystkich graczy, gratuluje

VmFHaU51U19fX2V1bmVfX18yMjVfX19NY1ZhZ2luYV9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
  • Odpowiedzi 543
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kogo obchodzi co miałeś na hostingu? Możesz mieć gówno ale ważne że ktoś się włamał proste. 

To że ma coś nielegalnego  to 1 sprawa ale 2 to taka że ktoś się włamał a to 2 różne sprawy..

Opublikowano

takie info dla tych, którzy nie wierzą
Art. 267. § 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem specjalnym.

§ 3. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1 lub 2 ujawnia innej osobie.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

wsrhs.jpg
Opublikowano

PROSZĘ UZBROIĆ SIĘ W CIERPLIWOŚĆ AKTUALNIE SPRAWDZAMY I JUŻ ZA KILKA H WŁACZYMY SERWER WSZYSTKO BĘDIE JAK BYŁO PRZEPRASZAMY ZA PROBLEMY!

kurwa zrob to teraz a nie o 2-3 w nocy tu siedza nie tylko gimby ale tez ludzie ktorzy ida do pracy

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

takie info dla tych, którzy nie wierzą

Art. 267. § 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem specjalnym.

§ 3. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1 lub 2 ujawnia innej osobie.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

weź wypierdalaj prywatne serwery są nielegalne chyba że kupisz licencje od ymira

Opublikowano

Mówilem ,że banda idiotów od surmistrza bandy #yolo#wasze#konta#schackowane#  grajcie nadal na syfach typu laneris i inen scierwa od surmistrza i jego bandy tak sie konczy gdy bierze sie gotowce i nie umie zabezpieczyc + dotego wszystko albo kradzione albo odkupione od tego . 

Czekam na baze dam 10 lajkow jak ktoś wyśle na pw#

Opublikowano

żadna zazdrość czysta zabawa xD xD xD xD xD xD

hahhahahaah a tacy pro technicy xD

GUMIS JUTRO IDZIESZ NA MILICJE Z MAMĄ BO SURMISTRZ TO TWARDY ZAWODNIK JAK BONUS BGC

ahahahhahaha

Jebnij się w łeb czerstwiaku. ;) pro technicy? Boże, uchroń odezwał się pseudo grafik jak mówiłem z expem na poziomie Bonza.

To, że mieliście spine to nie musieliście rozpierdalać chłopakowi serwer (A jak już tak, to żebyście chociaż zwrócili ludziom kasy włożonej w IS'a).

Śmieją się, bo wszędzie są poradniki jak jebnąć ddosa lub włam na kompa/baze/ftp komuś zrobić. To rzeczywiście, Ci to są dopeiro tacy pro el0 technicy w chuj.

­graphic.png

Opublikowano

Jebnij się w łeb czerstwiaku. ;) pro technicy? Boże, uchroń odezwał się pseudo grafik jak mówiłem z expem na poziomie Bonza.

To, że mieliście spine to nie musieliście rozpierdalać chłopakowi serwer (A jak już tak, to żebyście chociaż zwrócili ludziom kasy włożonej w IS'a).

Śmieją się, bo wszędzie są poradniki jak jebnąć ddosa lub włam na kompa/baze/ftp komuś zrobić. To rzeczywiście, Ci to są dopeiro tacy pro el0 technicy w chuj.

Dobra wypierdalaj xD To na serio jest śmieszne.. Surmistrz pro elo wp jp technik a wyjebana baza na start xD

10601459886231627707_thumb.jpg

Opublikowano

Jak ja w tym palców nie maczałem randomie tylko sie śmieje z tej całej sytuacji.

pozdro 600

Opublikowano

Jak ja w tym palców nie maczałem randomie tylko sie śmieje z tej całej sytuacji.

pozdro 600

Randomie? To tak nazywasz ludzi poznanych w necie i tylko necie? xD Randomem co najwyżej możesz byc ty bo na razie widze, że nic nie potrafisz a napierdalasz się ze wszystkiego dookoła co się wydarzy. Postaw swój serwer lamerze i go zabezpiecz a potem smiej się z czyiś prac. Kretyn.

­graphic.png

Opublikowano

Randomie? To tak nazywasz ludzi poznanych w necie i tylko necie? xD Randomem co najwyżej możesz byc ty bo na razie widze, że nic nie potrafisz a napierdalasz się ze wszystkiego dookoła co się wydarzy. Postaw swój serwer lamerze i go zabezpiecz a potem smiej się z czyiś prac. Kretyn.

Wyjdź !. Gumiś na darmo by się nie wpierdolił.

10601459886231627707_thumb.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy to już było w tym temacie,ale trzeba dokończyć ten zjebany serwer na moim pomyśle:

1.

2heypvp.jpg

2.

117qxk1.jpg

TO ZA TO,ŻE UKRADZIONE ZOSTAŁO 75% MOJEJ PREZENTACJI (oprócz grafiki) oraz 50% POMYSŁU NA SERWER (SYSTEM PASÓW,SYSTEM OSIĄGNIĘĆ ITD...)

Pozdrawiam

Shaggy

Opublikowano

Nie wiem czy to już było w tym temacie,ale trzeba dokończyć ten zjebany serwer na moim pomyśle:

1.

2heypvp.jpg

2.

117qxk1.jpg

TO ZA TO,ŻE UKRADZIONE ZOSTAŁO 95% MOJEJ PREZENTACJI (oprócz grafiki) oraz 100% POMYSŁU NA SERWER (SYSTEM PASÓW,SYSTEM OSIĄGNIĘĆ ITD...)

Pozdrawiam

Shaggy

Shaggy podrobione ^^

PS serwer wystartuje za okolo 1-2h

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Shaggy podrobione ^^

PS serwer wystartuje za okolo 1-2h

Obyś drugi raz tego nie spierdolił ... -_-

­graphic.png

Opublikowano

1.

2heypvp.jpg

2.

117qxk1.jpg

TO ZA TO,ŻE UKRADZIONE ZOSTAŁO 75% MOJEJ PREZENTACJI (oprócz grafiki) oraz 50% POMYSŁU NA SERWER (SYSTEM PASÓW,SYSTEM OSIĄGNIĘĆ ITD...)

Pozdrawiam

Shaggy

Łatwo takie coś podrobić..... 

Opublikowano

A co z naszymi smoczymi monetami? Beda na nowych kontach?

Podpinam się do rozmówcy... Co jak doładowaliśmY SM?

­graphic.png

Opublikowano

Weezy już zrobił wam smród na swoim fanpagu. Ogólnie jak już jedno eq z navi wyszło to szkoda grać. Nie polecam niestety. A zapowiadało się fajnie.

Opublikowano

Oby tylko Gumis znów nie rozwalił serwa ;p

Chuja zrobi , wiemy gdzie są luki :)

Weezy już zrobił wam smród na swoim fanpagu. Ogólnie jak już jedno eq z navi wyszło to szkoda grać. Nie polecam niestety. A zapowiadało się fajnie.

Nie ma już eq "navi"

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

5 min przed off doładowałam sm i co będzie z tym? oraz jak do niektórych doładowań sm nie pamiętam kodów, bo na innym serwerze ktoś wysyłał sms i nie zapisane? Miałam 7880 SM i Militara

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...