Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy prywatny serwer SFGame MythicalGames! Odkryj na nowo SFGame!

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, jadę na bocie, właśnie odpalam, patrzcie jak mi rośnie level!

gimbuski poważne osoby mają ból dupki :D

nic nie zrobiłem, zostawiłem clicekra i klikał.... jak przyszedłem to zobaczyłem, że mam powyżej max, w tym momencie mogę normalnie to rozwijać bez żadnych kosztów.

Opublikowano

Nie możliwe, gram od 3 dni i mam ledwo 3500.

Wszyscy powyżej 7k lecą sobie na bociku, ale oczywiście administracja nic sobie z tym nie robi ;)

http://scr.hu/0xgw/msibi

Kur ogarnijcie tego bota i całą topke ...

Każdy kur leci sobie tam na bocie, gdzie tu uczciwość ?

W top 15 są ludzie z 2x staty podstawowe po 15k i 8-11k misji, pozdrowienia, że zrobili to ręcznie :)

Do chuja znerfcie tego jeb woja, nawet połowy hp nie mogę mu zabrać ...

nie placz  moze ?

masc_na_bol_dupy.png

skoro zwiad ma wiekszy dmg troszke mniej hp od woja to co to jest za robota skoro zwiad ma 50% na unik a woj by mial 25% pomysl troszke ten server jest  wyrownany jest nawet napisane nie ? 

MAG UNIKA CIOSY TAK ZE  NAWET NIE DAWAJCIE MU NIC !!

Opublikowano

Mnie najbardziej bolą lagi.. Wszystko działa z opóźnieniem

Dropią Wam grzyby z misij..?

Opublikowano

@up

Czasami ale w misji nie pokazuje

Ludzie jakiego kurde bota? ja cie ... tutaj bot mało co zdziała więcej już zdziała autoclicker a to jest dozwolone więc wiecie.

Teraz są takie lagi że wgl nic sie zrobić nie da

P.S:

Hmmm...?

http://pl.tinypic.com/view.php?pic=15mhjbs&s=8#.U2ZtriiJv64

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Dropią Wam grzyby z misij.. Odpowiedz ktos ;d

Tak na bocie lecą szybko :P z tąd właśnie każdy ma prawie złotą ramke w kilka minut :P

Opublikowano

@up

Czasami ale w misji nie pokazuje

Ludzie jakiego kurde bota? ja cie ... tutaj bot mało co zdziała więcej już zdziała autoclicker a to jest dozwolone więc wiecie.

Teraz są takie lagi że wgl nic sie zrobić nie da

haha jeżeli według ciebie autoclicker to nie bot to sory ale ja to rozumiem inaczej robi to za ciebie komputer nie ty więc jest to w pewnym stopniu bot tak naprawde nie jedziecie na żadnym autoclickerze to jest tylko wasze głupie tłumaczenie prawda jest taka że server jest zabotowany na maxa

A jak zdobyc zlota ramke?

Pociśnij na bocie tak jak robią wszyscy a pozatym będziesz miał awke na minusie więc wgl kufli nie musisz pić lol

Tu macie temat do bota który daje awke na minus i nie trzeba pić kufli ale to praktycznie każdy zna ale jak coś nawet dodano odstęp pomiędzy misjami więc teraz admin będzie miał trudniej by kogoś zbanować :P

http://www.mpcforum.pl/topic/1200036-privbot/

nie placz  moze ?

masc_na_bol_dupy.png

skoro zwiad ma wiekszy dmg troszke mniej hp od woja to co to jest za robota skoro zwiad ma 50% na unik a woj by mial 25% pomysl troszke ten server jest  wyrownany jest nawet napisane nie ? 

MAG UNIKA CIOSY TAK ZE  NAWET NIE DAWAJCIE MU NIC !!

serio? już nie wiem który raz widze tą fotke z "maścią na ból dupy" jednym słowem popisałeś się tym że pod zdjęciem pokazałeś swój ostry ból dupska :D nie zapomnij sobie go nasmarować lol

Opublikowano

Przecież SCO napisał, że już  w tym temacie nie będzie nic pisał bo za dużo jest spamu i nie można żadnych pytań znaleźć. 

nostaleh.png
Opublikowano

AutoClick to też bot ;) widze że admini mają nas w dupie 

Co któryś post jest twój i żalisz się jak wszyscy grają na botach a administracja ma nas w dupie.

Nie podoba się to wypierdalaj z serwera.

7a89af046e173a8ae6c44811ba963383173.245.

Opublikowano

Co któryś post jest twój i żalisz się jak wszyscy grają na botach a administracja ma nas w dupie.

nie zabronisz mi grania każdy gra jak chce ;) 

Opublikowano

jak tobie podoba się granie na bocie i to jeszcze na prywatnym serwerze gdzie wszystko jest aż o 100% łatwiejsze to sory ale świadczy to o tobie

Opublikowano

Kurwa.. Ale lagi są przejebane. Tez Wam wszystko działa z opóźnieniem 10 sec..?

Opublikowano

jak tobie podoba się granie na bocie i to jeszcze na prywatnym serwerze gdzie wszystko jest aż o 100% łatwiejsze to sory ale świadczy to o tobie

Widzisz nazwę forum ? jest tam słowo "cheats" jeżeli masz problem z tym że ktoś korzysta z jakiegoś bota / wspomagacza to ty masz problem pisząc takie zdanie na tym forum.

nie zabronisz mi grania każdy gra jak chce ;)

Oczywiście że nie rozumiem że marne szanse ma normalny gracz z tym co gra na cheatach ale w każdej grze tak jest ;) Teraz zadanie dla adminów czy sobie z tym poradzą.

Kurwa.. Ale lagi są przejebane. Tez Wam wszystko działa z opóźnieniem 10 sec..?

Lagi są przez osoby używające bota na misję oraz autoclickera ponieważ wysyłają za dużo zapytań o wiele za dużo.

7a89af046e173a8ae6c44811ba963383173.245.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...