Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy prywatny serwer SFGame MythicalGames! Odkryj na nowo SFGame!

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Małpa są lagi, wczoraj po 12 w nocy tak śmigało, aż miło.

Grzybki miały być co 5h, a minęło już trochę więcej. 

Dobrze, że to beta ^^

mało Ci grzybków ? ja mam 10k grzybów z 3 godzin expienia.. lecą po 25/20 bo zmienili w ustawieniach ze wiecej dropi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Małpa są lagi, wczoraj po 12 w nocy tak śmigało, aż miło.

Grzybki miały być co 5h, a minęło już trochę więcej.

Dobrze, że to beta ^^

Ja nie miałem żadnych koło 8 rano :)

Opublikowano

Kolega nie powiedzial ze mial lochy zbugowane na 225 :D

Nie miałem żadnych lochów zbugowanych... gdybym miał było by w orderze że mam powyżej 120 lochów zabezpieczonych, co najwyżej 2 razy powtarzałem wieże ;] Nie jestem botem który wybiera byle jakie misje, expie sam i wybieram te z najwiekszym expiem, dlatego mam taki lvl...

Opublikowano

Beka z całej topki ^^

Każdy na bocie leci, 7-11k misji w jeden dzień GJ

ja jestem w topce i nie lece na bocie mam około 6 tys zadań

Opublikowano

Mam pytanie czemu (mam 104lvl) jak robie ta wieze z kolegami ( z tymi gosicami) to walcze ja sam vs te ciastko na 200lvl czy tylko u mnie tak jest?

Opublikowano

Nie sądze żebyście wbili 6k zadań samodzielnie prędzej jedziecie na bocie albo na autoclicku 6-10k wbijacie w kilka godzin? to śmieszne jeszcze się wypieracie że gracie bez bota chyba nie klikali byście załóżmy 1-2k dziennie? wiadomo że boty admin powinien banować po kolei jak leci :D a pozatym tracili byście czas i tak nawet sami byście 1k na dzień nie zrobili bo by wam się znudziło to klikanie więc wypieranie się że nie korzystacie z bota jest nie na miejscu :)

ja bym zaczął od banowania całej "topki" a potem zaczął od nowych graczy także radze zajrzeć adminowi w logi że większość graczy robi 1misje na sekunde co dla człowieka jest wyczynem nie możliwym

Opublikowano

Nie sądze żebyście wbili 6k zadań samodzielnie prędzej jedziecie na bocie albo na autoclicku 6-10k wbijacie w kilka godzin? to śmieszne jeszcze się wypieracie że gracie bez bota chyba nie klikali byście załóżmy 1-2k dziennie? wiadomo że boty admin powinien banować po kolei jak leci :D a pozatym tracili byście czas i tak nawet sami byście 1k na dzień nie zrobili bo by wam się znudziło to klikanie więc wypieranie się że nie korzystacie z bota jest nie na miejscu :)

Aha ciekawie jestem od początku na servie i chcę mi się klikać mam 6400 a zobacz tych co mają po 12k ...

Opublikowano

Aha ciekawie jestem od początku na servie i chcę mi się klikać mam 6400 a zobacz tych co mają po 12k ...

Bardzo ciekawe co nie zmienia faktu że nie wierze w to że chciało ci się w kilka dni klikać 6400razy sory :P

Opublikowano

To i tak beta, więc pewnie i tak zresetują, a buga na staty wciąż nikt nie naprawił...

Tak na prawdę w tym momencie mógłbym mieć 100k siły.

Opublikowano

Menester podzielisz się tą wiedzą jak?

mógł by bo coś zrobił że zamiast 15 ma np 20 a jeszcze na bocie jedzie czyli normalka :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...