Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy prywatny serwer SFGame MythicalGames! Odkryj na nowo SFGame!

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja czekam na nerf woja ;x

ogarnij sie ...

dzieci placza bo w dupe dostaja ojjj nie placz junglo i przestan spaic tym kazda strona   "kiedy nerf woja"

"gra zaczyna byc nuda  woj op"  jezu ogarnij sie troszke ...

kiedy WC zostanie zrobione :) ?

DALEJ JEST

"TYLKO  1 ofiara dziennie" ://

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Śmieszą mnie ludzie co piszą by jakąś postać osłabił. Jest dobrze, teraz wystarczy mieć jakieś pojęcie o grze.

PS.

41takLa.png <- Też tak macie w statach ?

7a89af046e173a8ae6c44811ba963383173.245.

Opublikowano

Śmieszą mnie ludzie co piszą by jakąś postać osłabił. Jest dobrze, teraz wystarczy mieć jakieś pojęcie o grze.

PS.

41takLa.png <- Też tak macie w statach ?

każdy tak jest to największa cena za staty :D ja mam tak od +/- 50lvl jak nie więcej

Opublikowano

Zawsze tak jest ze setki osób będzie narzekać, co to wogóle za teksty " miało być zrobione 2 dni temu" , rozumieć można że to priv serwer, ale nawet na priv serwer administracja nie jest w stanie zrobić czegoś na co potrzeba czasu, jeśli waszym zdaniem jest tak prosto prowadzić prywatne serwery i poprawiać ciagle skrypty i naprawiać bugi, urozmaicać gre, stworzyć ją tak jak powinna być aby można bylo juz otworzyć porządny serwer a nie beta, to zapraszam was w imieniu administracji na stworzenie swojego serwera, 99% z was wymieknie przy pisaniu samych skryptów a co dopiero ogarnieciu tematu, wiem co to pisanie programów pod rożne formy itp itd. I powiem szczerze nie chcialo mi by sie tworzyc takiego priv serwa, a to tylko dla tego ze ludzie co beda w to grac to ludzie ktorzy wciaz beda narzekac, woj za dobry, pozniej zwiad , teraz mag kosil wszystko a po chwili zarzalenia ze ataki gildii nie dzialaja jeszcze,

chcecie pomoc, to czekajcie cierpliwie na kazda rzecz,

S&Fgame było tworzone 1.5 roku zanim zostało wypuszczone wogóle dla graczy, garstka ludzi brała udział w testach tej gry, a teraz gra w tą gre miliony osób.

nie mam zamiaru tlumaczyć komu kolwiek i odpisywać komu kolwiek na tą wiadomość, jeśli nie zrozumiałeś przekazu, to zamknij przeglądarke idz sie przejść, do tleń się i ogarnij, jest cień szansy że kto kolwiek zrozumie jaka to ciężka praca ogarnać temat każdy tym bardziej jak narzeka setka ludzi spamujac fora/pw/meila itp itd.

Mam weekend, a tu przyszło jeszcze pisać taki monolog krótki,

Goed Weekend Alles ;)

Opublikowano

ogarnij sie ...

dzieci placza bo w dupe dostaja ojjj nie placz junglo i przestan spaic tym kazda strona   "kiedy nerf woja"

"gra zaczyna byc nuda  woj op"  jezu ogarnij sie troszke ...

kiedy WC zostanie zrobione :) ?

DALEJ JEST

"TYLKO  1 ofiara dziennie" ://

Przestać płakać o te wc, po co to komu ?

Dalej nie rozumiesz, że woj jest przegięty ?

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

nie wiem czy dadzą rade z atakami gildii bo praktycznie to co teraz jest to gotowy plik z elitep.. bez obrazy ja jestem nie dowiarkiem jak zobaczę to uwierzę ;)

Opublikowano

Odpisujemy na pytania/problemy tylko na naszym mailu czytajcie moją sygne.

Bez sens :)

Bo pytania będą się powtarzały 300 razy.

Niech jeden z was zbierze np. 30 pytań i odpowiedzcie w jednym poście i tak np, 3 razy dziennie

7a89af046e173a8ae6c44811ba963383173.245.

Opublikowano

Jak odbugują wieża i dodadza wojne gildi to bedie co robic na lv 290+

Opublikowano

Koledzy, powiedzcie mi no co oznacza błąd w wieży, który informuje mnie, że nie mogę zaatakować tego samego potwora więcej niż raz dziennie?

Zrobiłem dziś max 70 pięter, poprzednich stron spamu nie chce mi się czytać, także... tldr plox.

Opublikowano

Ja pi*rdole... jugens ogar! CZEGO WY NIE KMINICIE "WERSJA BETA" ? DO CHU*A PANA ! MACIE POMAGAĆ ADMINISTRACJI ELIMINOWAĆ BUGI, POMAGAĆ JE WYKRYWAĆ I DAĆ IM CZAS NA DZIAŁANIE...

Z tego co wiem są tylko ludźmy i nie mają 4 ręki, która wykona za nich murzyńską robotę...

Zamiast spinać to ściśnijcie poślady i czekajcie ...

Naprawią to naprawią. Nie to nie...

9368_gold.png

Opublikowano

Admini, nie potraficie zebrać wszystkich pytań i zrobić Q&A ?

Ogar nie widzisz że ich jest mału, nie dość że muszą ogarnąc lagi itp. Zobacz ile ty podobnych postów napisałeś w jeden dzień a tego praktycznie w jeden dzien nie da się zrobić....

P.S:Czy ja wiem że WOJ op pokonałem woja 10lvl większy od mojego łuka

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Wojownik odkąd ma 25% bloku już nie jest przesadzony, zauważcie, że na wyższych lvlach wszystko zależy już głównie od waszego FARTA, bo raz unikniecie ciosu, a raz nie. Bywa. 

Opublikowano

Ma 50% bloku ...

Zobacz topke, jestem jedynym łucznikiem

To po co admini piszą, że to będzie w danym dniu, a potem się okazuję, że będzie za 10 dni ...

Rozumiem, ale na wyższych lv totalnie nie ma co robić. Dostałem smaczka, że będą wojny gildii itp, a tu lipa.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Skąd wywnioskowałeś, że ma 50% bloku? Spójrz na tarcze, to ona wskazuje procent bloku. Nie widziałem wojownika, który ma wciąż 50%.

Opublikowano

Myślę, że wojownik dominuje właśnie dlatego, że ma tarcze, która również dodaje statystyki - inne postacie tego nie mają. Na dodatek mają najcięższy pancerz, który zmniejsza obrażenia. 

Opublikowano

Ciekawe bo nie wiem czmeu mi się cześc praktycznie nie nabija a innym już tak, mam tylko 100 od czego zależy? czy to też bug?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...