Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy prywatny serwer SFGame MythicalGames! Odkryj na nowo SFGame!

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Patrząc na Twoje statystyki, to się nie dziwię :P

Zrobiłem dla testu łucznika, leweluję go właśnie, zobaczymy po południu jak to będzie, ale faktycznie, balans taki trochę słaby, liczę na update!

#top1

Opublikowano

Jedna misja = kasa na jedną statystykę, robisz takich 100 i masz 1000 dodatkowej statystyki, easy.

Opublikowano

ja dopiero do 9k dobijam, ale dzięki za troskę ;D

chyba pomyliłeś osoby.

w sumie nie widziałbym sensu korzystania z bota, skoro i tak siedzę przy komputerze i gram w sfa? xD

Opublikowano

No to top 1, nick Pash leci sobie na bociku ;)

Myślałem, że to ty, bo napisałeś top 1 ;)

Zresztą widać kto jedzie na bocie, jak mają po 8k misji i lv w granicach 310, ja mam wykonanych 3500 i mam taki lv ;)

Kiedy administracja znowu zrobi czystkę z botami ?

Kolejny typek grający na bocie :

http://scr.hu/2wtq/u8fhl

Kolejny : 

http://scr.hu/2wtq/je7u6

Czekamy na kolejną czystkę ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

lvl zależy też od tego kiedy było założone konto i czy robiło lvl z bugów, np. ja musiałem wszystko nabijać z karczmy, bo wieża mi się zablokowała gdzieś w połowie, a do lochów nie miałem dostępu, bo od razu były wykonane xD

ale to przecież beta.

btw. teraz fajnie się gra, nie ma lagów.

//typie, to jestem ja.

Opublikowano

lvl zależy też od tego kiedy było założone konto i czy robiło lvl z bugów, np. ja musiałem wszystko nabijać z karczmy, bo wieża mi się zablokowała gdzieś w połowie, a do lochów nie miałem dostępu, bo od razu były wykonane xD

ale to przecież beta.

btw. teraz fajnie się gra, nie ma lagów.

//typie, to jestem ja.

Każdemu się zablokowała wieża ;)

Nie miałem żadnych bugów i zobacz ile mam misji i jaki lv.

Miałem tak samo jak ty, mam podobny lv i o 5k mniej misji, przypadek ?

Up:

Gdzieś w połowie się buguje i nie możesz dalej iść. 

UggNk9.gif

Opublikowano

Przypadek, czy nie przypadek, ja siedzę od 10 wczoraj, makin potwierdzi, bo żebram o gg do scotube XDDD

nie widzę związku, że jak ktoś ma dużo misji = używa bota, z początku używałem auto clickera, ale nie trafiał, więc teraz robię to ręcznie, a idzie bardzo fajnie, bo nie ma w tym momencie lagów.

//ktoś tu ma ból dupki :D

Opublikowano

Ból dupki o to, że lecisz/leciałeś na ułatwieniu gry ...

Popatrz na maga 330lv ile ma misji i jaki lv ...

Wiadomo, że jak ustawisz jakiegoś bota lub autoclickera wybiera tylko jedną opcję, to potem widać czy ktoś używał czy nie.

I tak dobrze gra się rozwija jak na bete ;)

UggNk9.gif

Opublikowano

Każdemu się zablokowała wieża ;)

Nie miałem żadnych bugów i zobacz ile mam misji i jaki lv.

Miałem tak samo jak ty, mam podobny lv i o 5k mniej misji, przypadek ?

Up:

Gdzieś w połowie się buguje i nie możesz dalej iść. 

No tak ale to że parnerzy moi nie atakujo to też nie przypadek? czy ja mam coś źle

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

wszyscy 330+ jechali na bugu z wieżą, a teraz tego nie widać, więc bitch pls :D

btw. włączyłem timer w telefonie, 50 misji w 3min kotku.

mogę nagrać filmik jak cisnę teraz do 10k ;p

Opublikowano

Właściwie, to dobijam do 10k właśnie w tym momencie i gwarantuję Ci, bez bota ;p

@ScoTube jaki jest limit na statystyki? bo chyba coś mi się zrąbało..... jbc już nie rozdaję, bo miałem autoclickera włączonego jak rozdawałem, zorientowałem się jak przyszedłem.

Opublikowano

Właściwie, to dobijam do 10k właśnie w tym momencie i gwarantuję Ci, bez bota ;p

@ScoTube jaki jest limit na statystyki? bo chyba coś mi się zrąbało..... jbc już nie rozdaję, bo miałem autoclickera włączonego jak rozdawałem, zorientowałem się jak przyszedłem.

Myślę że jeżeli chciałby zrobić limit to by to zablokował tak jak wierze.

Jeżeli przestaniesz dodawać do statystyk to lv ci nic nie da i spadniesz w rankingu ;)

PS. Autoclicker to jest bot ;x #bedzieban

I jeszcze jeżeli będą bany po orderze bo ktoś skończył dużo przygód to będzie dziwne bo ukończyć ręcznie 10k misji to nie jest wielki wyczyn :P

7a89af046e173a8ae6c44811ba963383173.245.

Opublikowano

oj cicho, nie chciało mi się klikać w statystyki tyle czasu :P

patrz na moje statystyki (top1), nie mam limitu, dodatkowo nie kosztuje to (z tego co widzę) żadnego golda.

może to dlatego, że mam golda na minusie? nie wiem, w każdym razie, olałem i maksuję inne staty, te zostawiam

Opublikowano

Szukam odpowiedniego skryptu na wc bo jest ustawione na "tomorrow"

A co do wojen to do konca tygodnia chyba będą.

Mistrzu, nie żebym coś mówił ale ty pełnisz funkcję (rzekomego) developera a nie potrafisz ogarnąć takiego czegoś? Zapowiadasz ludziom jakieś wieże v2, naprawienie czatu gildii czy inne rzeczy a w sumie nie zrobiłeś nic. Z ciekawości pobrałem pliki i przejrzałem, ogólnie skrypt napisany jest banalnie (niczym język PAWN), więc nie wiem czemu pisanie takiej prostoty sprawia Ci trudności.. Ale spoko, każdy od czegoś zaczyna ale to są podstawy.

W tej linii, gdzie zobaczyłeś całe "tomorrow" jest to getTimestamp oraz strtotime, gdzie nawet definicja widnieje kilka linijek wyżej.

Teraz logiczne myślenie, skoro następne wrzucenie itemka może być tomorrow (jutro), więc wrzucenie itemka teraz będzie "now".

Zmień "tomorrow" na "now" i szafa gra. (Czasami może nie wczytać i po wrzuceniu przedmiotu trzeba odczekać z 3/5 sekund i na nowo można wrzucać, ponieważ dane muszą się zaktualizować w bazie danych w czasie rzeczywistym, więc wrzucamy itemka potem wchodzimy w inna zakładkę - np: bohater i znowu wrzucamy))

Jakbyś potrzebował więcej pomocy wal PW. (Mój nick - Owieczka) ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...