Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy prywatny serwer SFGame MythicalGames! Odkryj na nowo SFGame!

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym problem, że dużo... Jeżeli nie ma to szkoda. :p ale i tak serwerek fajny czekam na wojny gildi i lochy

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co wam ta toaleta ?

Niech zrobią najpierw wojny gildii, bo nie ma co robić już wgl na wyższych lv ...

Dokładnie

Opublikowano

Ludze wy myślicie ze oni to zrobią ? ciekawe ja mówie ze nie i niemacie na co liczyć tyltuna nawet pisał ze nieweżmie się za to bo to za dużo roboty i są straszne błędy wiec mozecie sobie czekac .. :)

Opublikowano

Zobaczymy czy zrobią wojnę gildii jestem tego ciekaw czy dadzą rade i czy ten server będzie coś warty :) my czekamy tylko na to na razie więc zróbcie coś ;)

Opublikowano

Moja przygoda na serverze dobiegła końca dopóki nie naprawicie tego:

1399144226-U1088022.png

Bug w lochach, nie chce mi sie 3h siedziec w Karczmie klikac, najgorzej jest ze sprzedawaniem itemów..

Opublikowano

Dość tego. Nikt z was nie szanuje naszej pracy. Co chwile 100 pw "dodaj to dodaj tamto" zrozumcie że ja nie jestem x10000000 że zrobię milion bugów w minutę. Ludzie ogarnijcie się i nie spamujcie. Od teraz tutaj nie odpisuje. Jest support na mailu i tylko tam będę odpisywał.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Dość tego. Nikt z was nie szanuje naszej pracy. Co chwile 100 pw "dodaj to dodaj tamto" zrozumcie że ja nie jestem x10000000 że zrobię milion bugów w minutę. Ludzie ogarnijcie się i nie spamujcie. Od teraz tutaj nie odpisuje. Jest support na mailu i tylko tam będę odpisywał.

to ogarnij server ... zrób w końcu ataki gildii ...

Opublikowano

"Dodaj wojny gildi " "Dodaj wojny gildi " . Co wy myślicie , że to jest takie proste ?? Trzeba napisać symulacje ataku wszystkich członków z gildi . A to nie jest takie proste...

nostaleh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...