Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy - jak zacząć swoją przygodę.

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ha,ha dawaj sobie co chcesz wiesz gdzie to mam ? :)

a co do cd-pathera to nie działa nowy z demonbudy najnowsza wersja jak byś nie wiedział.

Opublikowano

@Kris81

"Widać nikt tu nie pomaga !! same noby u mnie bot nowy smiga aż miło sam znowu dałem rade !!! cya."

Jako ze mam ustaione na mailu sledzenie tego wątku to wocilem do D3 i BOTa. Stary Demon po aktualizacji ze starym Cd aptcherem zalańcza sie, postac teleportuje sie do wyznaczonego actu i stoi/nie leci dalej/ nie otwiera szczeliny (klucze ma przy sobie). EzuUpdater z aktualizowałem ale nie pomoło.

Pomożesz?

O czym zapomnialem?

Opublikowano

@Kris81

"Widać nikt tu nie pomaga !! same noby u mnie bot nowy smiga aż miło sam znowu dałem rade !!! cya."

Jako ze mam ustaione na mailu sledzenie tego wątku to wocilem do D3 i BOTa. Stary Demon po aktualizacji ze starym Cd aptcherem zalańcza sie, postac teleportuje sie do wyznaczonego actu i stoi/nie leci dalej/ nie otwiera szczeliny (klucze ma przy sobie). EzuUpdater z aktualizowałem ale nie pomoło.

Pomożesz?

O czym zapomnialem?

Nowy profil, nowy demonbuddy i nowy trinity plugin powinien pomóc.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przy probie odpalenia CDPatchera wywala mi cos takiego antywirus:

Dodany obrazek

Po wylaczenie antywirusa rowniez nie chce zaskoczyc.

Ktoś moze cos wie na ten temat?

Antywirus juz ci wyleczył tego cdpaczera. Wyłącz antywirusa i ściągnij cdpaczera od nowa
Opublikowano

Witam 

postępowałem wedle instrukcji lecz odpalam DB po załadowaniu mojego profilu z stronki diablo i nic się nie dzieje. Jak uruchomić bota ? Daje start i postać stoi w mieście nic się nie dzieje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...