Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy - jak zacząć swoją przygodę.

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam,

wykrzaczył mi się DB (nie chciał się uruchomić/przestawał działać), zainstalowałem raz jeszcze i jest ok..... prawie ok bo teraz Diablo3 strasznie przycina, nawet jak gram bez DB.

Myślicie ze to wina tego bota czy po prostu jakieś inne dziadostwa siedzą??. Stery karty graficznej aktualne.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngkaktus82

Odpowiedziałeś sobie sam na pytanie, bo napisałeś, że nawet jak masz wyłączonego DB to Diablo strasznie przycina. Odkąd była premiera wszyscy narzekali na słabą optymalizację, jedynie osoby z dyskami SSD nie narzekali. Myślę, że wina leży nadal po stronie złej optymalizacji z ich strony.

@Edit

Grałem 5 godzin od napisania posta ze znajomymi bez bota, bo graliśmy full four i bez problemu z jakimikolwiek ścinkami. Rano sprawdzę czy z demonbuddy jest to samo i znowu edytuje.

Dodam, że mam przeciętny komputer bez SDD, karta graficzna słaba, procek jakiś słaby AMD bodajże 2,8 - 4 rdzenie więc przeciętny komputer aż bardzo.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

witam, mógłbym prosic o nowa wesje TRINITY?? obecnie mam 2.2 wgrałem do folderu plugins lecz po odpaleniu DB nie widac trinity jak tez bot ładuje gre i stoi bo nie wie co ma robić, dodam ze przed łatka do gry działało super , teraz zaktualizowałem bota do nowej wersji(nie wiem czy dobrze) i jest klapa, prosze 0o pomoc:)

Opublikowano

Witam. mam maly problem kiedy odpale DB wklejam klucz i wyskakuje mi ze "program przestal dzialac''. Robiac ktok po kroku czyli 1krok sciagnin db 2 zarejestruje sie i kliknij pobierz (diablo 3 zakladka) <---- takiego czegos nie mam pobieram tego cd i robie klucz. Czy w tym tkwi problem ? moze ktos mial podobna sytuacje... siedze kminie stracilem 2h jak narazie :) POMOCY!!

Opublikowano

z problemem sobie poradziłem, pomogło na nowo pobranie cb wgrałem EZUpdater posciagał profile pluginy i smiga ładnie, ale jest małe ale:P zapomniałem jak ustawic aby białe niebieskie i zółte przetmioty przekuwał u kowala bo składa wszystko w skrzyni...

Opublikowano

Witam mam problem z cd patherem do bota antywirus widzi go jako konia trojańskiego a windows, blokuj go i chce wysłąć komunikat hmmm macie na to jaką rade ??

Opublikowano

Zawies zapore albo usun go z blokowanych panel sterowania zapory. 

@Alve juz mi smiga mam tlyko jeszcze pytanie gdzie znajde skrypty( zapis gdzie bot ma latac)?? chodzi mi zeby rifty trzeaskal 

Opublikowano

@dymek153

Można w party 4 boty puszczać, ale to dosyć skomplikowane jest. Próbowałem kiedyś i średnio to działało, poświęciłem na to 15 minut, bo nie chciało mi się kombinować. Musiał byś się pobawić.

https://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/plugins/117732-party-plugin-simplefollow-multi-bot-party-plugin.html

66j32w.jpg

Opublikowano

@Alve nie wiesz czemu moglo sie tak stac?? Wczoraj normalnie latalem dzisiaj rano odpalam bota i patrzeni mam trinity... Szukam najnowszych i dalej niewidzi zadnego trinity ktorego wklejam ;/ jak odpale bez tego to bot stoi kolo kowala :D

Opublikowano

@dymek153

Usuń i wklej nową wersję od nowa. Problemów jest kilka, niekompatybilna wersja trinity z demonbuddy badź niekompatybilna wersja demonbuddy z trinity, brakujące pliki lub ich nie zgodność. Najlepiej wtedy usuń cały folder i pobrać od nowa. Jeżeli nadal nie pomaga, trzeba czekać na fixa badź kombinować z inną wersją demonbuddy.

66j32w.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...