Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy - jak zacząć swoją przygodę.

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

linki zaktualizowane które działają z patchem 2.4 sa na oficjalnej stronie demona jak i sam nowy program,  ja mam kupioną sesje więc nie krakuje bota , a z pluginów to kozystam tylko z Adventurer i Triniti i one są zaktualizowane do pobrania

program pod patch 2.4 http://updates.buddyauth.com/

pluginy triniti https://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/plugins/trinity/235881-trinity-2-14-1-a.html

adventurer https://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/plugins/adventurer/225946-plugin-adventurer.html

Opublikowano

mi sie wyswietla cos takiego i nie wiem co zrobic

Ta wersja JESZCZE nie jest jeszcze mozliwa do uzytku dla publicznych userow.

Opublikowano

Ma ktos podobny problem z ESETEM SS9 że mimo wyłączeń i wyjątków to CD usuwa ze względu na "trojana"? :D

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Czu wie ktoś co przestawić aby bot  nie kożystał z jednego powera. Chodzi mi o to gram Wizem, jeden atak to Dezintagracja a drugi to tornado. dzięki itemowi Żrodło podczas używania Dezintagracji tornado jest używane automatycznie bez dotykania a bot cały czas tornadem trzaska zamiast dezintagracją... a nie chcę tornada wyłączać.. Jak zrobić aby w nie nie klikał

Opublikowano

chlopaki od nowa gdzie wgrac pluginy np trinty alobo kadala bo wszystko usunalem bot w ogole sie nie prusza musze wszystko jeszcze raz od poczatku

Opublikowano

Ja mam dalej pokazane ze" Ta wersja JESZCZE nie jest jeszcze mozliwa do uzytku dla publicznych userow." Sciagnałem nowa wersje i dalej to samo. Czy w ogole bde mogl korzystac z bota ?

Opublikowano

Ja mam dalej pokazane ze" Ta wersja JESZCZE nie jest jeszcze mozliwa do uzytku dla publicznych userow." Sciagnałem nowa wersje i dalej to samo. Czy w ogole bde mogl korzystac z bota ?

A nie możecie zapłacić 14zł za 3 dni i kozystać bezproblemowo albo 40zł i mieć to na 30dni..? nie macie tyle pieniędzy? Really? Już sam bot nie jest legalny a Wy na dodatek chceecie nielegalnego bota mieć za darmo krakując go nielegalnie, trochę śmieszne, nie przeskadza mi to ale śmiać mi sie chce jak ktoś takie rzecze pisze że chce krakować program który kosztuje parę złotych i się sraxć z uruchomieniem tego , toć to nie oppłacalne krakować takie tanie cos.. więcej na inne pierdoły wydajecie

Opublikowano

Ale to nie jest temat odnoscie tego czy wydajemy pieniadze na inne glupoty czy nie. po prostu zapytalem sie czy bede mogl korzytac z bota i uzyskalem odpowiedz wiec w sumie Twoja jest nie na miejscu... Jesli masz chec wydawac na bota pieniadze to ja nie widze problemu w tym, ale nie musisz wmawiac innym ze to jest smieszne bo nie chce my placic ... Nie mam zamiaru wydawac pieniedzy na bota wiec bede czekal na craka.

Opublikowano

Oczywiście , wolna wola , nie narzucam nic nikomu co ma robić, wyraziłem może swoją opinię że cena za bota nie jest duża i nie jest opłacalne jest się męczyć z wersją scracowaną.. moja wypowiedź wczesniejsza też nie była skierowana do konkretnej osoby ale wszystkich co krakują bocika,  pozdrawiam

Opublikowano

Oczywiście , wolna wola , nie narzucam nic nikomu co ma robić, wyraziłem może swoją opinię że cena za bota nie jest duża i nie jest opłacalne jest się męczyć z wersją scracowaną.. moja wypowiedź wczesniejsza też nie była skierowana do konkretnej osoby ale wszystkich co krakują bocika,  pozdrawiam

To męczenie opiera się na poczekaniu paru dni, i odpaleniu jednego programiku, przed uruchomieniem bota... Niezwykła męczarnia. xD

Opublikowano

Dlaczego bot zostawia mi zółte itemy w skrzynce od kadali ?? 

Jak to ustawić żeby je sprzedawał ??

Dobra mam :)

WTf dlaczego zbiera mi tylko oddechy ? A innych materiałów juz nie ?

Naprawione :D

Dobra jak zrobić żeby zółte i inne gówna zamieniał u kowala ?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

ogarnia ktoś jak ustawić trinity żeby mój Crus na ciernie wpadał w środek zadymy i bił?

Teraz trochę się boi laserów i innych plam na ziemi+ bojaźliwie podchodzi do elitek. Jakos trzeba skrócić mu dystans tylko co ustawić?

Opublikowano

ogarnia ktoś jak ustawić trinity żeby mój Crus na ciernie wpadał w środek zadymy i bił?

Teraz trochę się boi laserów i innych plam na ziemi+ bojaźliwie podchodzi do elitek. Jakos trzeba skrócić mu dystans tylko co ustawić?

to odpowiada za unikanie afixow

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano
Dzisiaj Demonnbuddy nie działa?

Error while authenticatingSystem.Reflection.TargetInvocationException: Obiekt docelowy wywołania zgłosił wyjątek. ---> System.ServiceModel.CommunicationObjectFaultedException: Obiektu komunikacyjnego System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel nie można używać do komunikacji, ponieważ jest w stanie Faulted.

Server stack trace: 

w System.ServiceModel.Channels.CommunicationObject.ThrowIfDisposedOrNotOpen()

w System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.Call(String action, Boolean oneway, ProxyOperationRuntime operation, Object[] ins, Object[] outs, TimeSpan timeout)

w System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.InvokeService(IMethodCallMessage methodCall, ProxyOperationRuntime operation)

w System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.Invoke(IMessage message)

Exception rethrown at [0]: 

w System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.HandleReturnMessage(IMessage reqMsg, IMessage retMsg)

w System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.PrivateInvoke(MessageData& msgData, Int32 type)

w Buddy.Auth.SR.IA.Do(Byte b, Object[] args)

w Buddy.Auth.SR.AClient.Do(Byte b, Object[] args)

--- Koniec śladu stosu wyjątków wewnętrznych ---

w System.RuntimeMethodHandle.InvokeMethod(Object target, Object[] arguments, Signature sig, Boolean constructor)

w System.Reflection.RuntimeMethodInfo.UnsafeInvokeInternal(Object obj, Object[] parameters, Object[] arguments)

w System.Reflection.RuntimeMethodInfo.Invoke(Object obj, BindingFlags invokeAttr, Binder binder, Object[] parameters, CultureInfo culture)

w You.Proxy._c_0_d_1(Object s, String n, Byte o, Object[] a)

w ‪‪‭​‍‪‎‮‏‫‮‫​‮‎‎‪​‫‬‎‬‮‪‏‮.‬‬‎‪‮‫‬‬‬​‭‮‪‭‏‌‏‌‌‏‫‫‪‪‍‪‬‮.0e220(‭‭‫‮​‮‎‭‪‪‪​​‬‏​‌‍‫‮​‭‮ , Object[] )

w ‪‪‭​‍‪‎‮‏‫‮‫​‮‎‎‪​‫‬‎‬‮‪‏‮.‬‬‎‪‮‫‬‬‬​‭‮‪‭‏‌‏‌‌‏‫‫‪‪‍‪‬‮.‫​‬​​‍‏​‎‭‮‌‭‏‪‎‏‍​‪‌‭‍‌‎‏‮(String , Byte , Int64 )

w Demonbuddy.MainWindow.‪‮‭‭‮‭‌‍‌‮‌‪‎‬‬‍‬‬‎‮(‬‬‎‪‮‫‬‬‬​‭‮‪‭‏‌‏‌‌‏‫‫‪‪‍‪‬‮ )

Nowicjusz
Opublikowano

Dzisiaj Demonnbuddy nie działa?

Error while authenticatingSystem.Reflection.TargetInvocationException: Obiekt docelowy wywołania zgłosił wyjątek. ---> System.ServiceModel.CommunicationObjectFaultedException: Obiektu komunikacyjnego System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel nie można używać do komunikacji, ponieważ jest w stanie Faulted.

Server stack trace: 
   w System.ServiceModel.Channels.CommunicationObject.ThrowIfDisposedOrNotOpen()
   w System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.Call(String action, Boolean oneway, ProxyOperationRuntime operation, Object[] ins, Object[] outs, TimeSpan timeout)
   w System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.InvokeService(IMethodCallMessage methodCall, ProxyOperationRuntime operation)
   w System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.Invoke(IMessage message)

Exception rethrown at [0]: 
   w System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.HandleReturnMessage(IMessage reqMsg, IMessage retMsg)
   w System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.PrivateInvoke(MessageData& msgData, Int32 type)
   w Buddy.Auth.SR.IA.Do(Byte b, Object[] args)
   w Buddy.Auth.SR.AClient.Do(Byte b, Object[] args)
   --- Koniec śladu stosu wyjątków wewnętrznych ---
   w System.RuntimeMethodHandle.InvokeMethod(Object target, Object[] arguments, Signature sig, Boolean constructor)
   w System.Reflection.RuntimeMethodInfo.UnsafeInvokeInternal(Object obj, Object[] parameters, Object[] arguments)
   w System.Reflection.RuntimeMethodInfo.Invoke(Object obj, BindingFlags invokeAttr, Binder binder, Object[] parameters, CultureInfo culture)
   w You.Proxy._c_0_d_1(Object s, String n, Byte o, Object[] a)
   w ‪‪‭​‍‪‎‮‏‫‮‫​‮‎‎‪​‫‬‎‬‮‪‏‮.‬‬‎‪‮‫‬‬‬​‭‮‪‭‏‌‏‌‌‏‫‫‪‪‍‪‬‮.0e220(‭‭‫‮​‮‎‭‪‪‪​​‬‏​‌‍‫‮​‭‮ , Object[] )
   w ‪‪‭​‍‪‎‮‏‫‮‫​‮‎‎‪​‫‬‎‬‮‪‏‮.‬‬‎‪‮‫‬‬‬​‭‮‪‭‏‌‏‌‌‏‫‫‪‪‍‪‬‮.‫​‬​​‍‏​‎‭‮‌‭‏‪‎‏‍​‪‌‭‍‌‎‏‮(String , Byte , Int64 )
   w Demonbuddy.MainWindow.‪‮‭‭‮‭‌‍‌‮‌‪‎‬‬‍‬‬‎‮(‬‬‎‪‮‫‬‬‬​‭‮‪‭‏‌‏‌‌‏‫‫‪‪‍‪‬‮ )

Mam to samo

Opublikowano

to odpowiada za unikanie afixow

Dziekuje @madaffaka, wyłączyłem wszystkie i działa-nie unika affixów w ogóle.

Czy mógłbyś mi przetłucmaczyć własciwie co to oznacza:

Path Around AoE:

Attempt to avoid AoE:

Avoid savage beast Charge:

Avoid AoE outa of combat:

Kite to avoid Death on Low HP:

Attack Mobs in AoE: (to zostawiałem bo domyslam sie zeby atakował mobów stojąc w affixach)

Avoid Fire Chains:

Bede wdzieczny.

Opublikowano

Mam problem z DH nie wykorzystuje wielostrzału raz odpali skila a potem zwykłymi strzałami daje i tak długo aż zabije problem występuje głównie przy stworach z duża ilościa HP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...