Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy - jak zacząć swoją przygodę.

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakis pomysl na ten error ? 2d6tug7.jpg

tez mialem taki sam problem poczekalem chyba tydz albo dwa i teraz normalnie sie loguje

twoja wersja nie jest przystosowana do publicznego odbioru

hej mam plugin trinty https://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/plugins/trinity/235881-trinity-2-14-19-a.html i nie dziala albo go wklejam nie tam gdzie trzeba pomocy bez tego bot niwe walczy

hej mam plugin trinty https://www.thebuddy...-2-14-19-a.html i nie dziala albo go wklejam nie tam gdzie trzeba pomocy bez tego bot niwe walczy

Która opcja odpowiada za atakowanie elit  ? Bot je pomija. 

trinity

Opublikowano

Jakis pomysl na ten error ? 2d6tug7.jpg

Darmowi uzytkownicy nie moga jeszcze uzywac tej wersji. Ewentualnie uzywasz starej wersji.

Opublikowano

może ktoś doradzić dlaczego mój DH atakuje pojedynczy cel nie używając żadnego skila bez znaczenia na range stwora nawet strażnika szczeliny. przejrzałym opcje trinity ale nie bardzo znalazłem co  mam zmienić w ustawieniach   

Opublikowano

jak ustawic zeby w greater riftach wybieral dodatkowa opcje ulepszenia kamienia

Plugin > Adventurer > Empower Rift

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Witam. Małe pytanko . Kupiłem demonbuddy na 3 dni i kod nie przyszedl , nastepnie wziąłem na 30 dni i też kod nie przyszedł , co robić ?

Witam. Małe pytanko . Kupiłem DB na 3 dni i kod nie przyszedł , następnie wziąłem na 30 dni i też kod nie przyszedł , co robić ?

Opublikowano

Witam. Małe pytanko . Kupiłem demonbuddy na 3 dni i kod nie przyszedl , nastepnie wziąłem na 30 dni i też kod nie przyszedł , co robić ?

Witam. Małe pytanko . Kupiłem DB na 3 dni i kod nie przyszedł , następnie wziąłem na 30 dni i też kod nie przyszedł , co robić ?

Pisz do supportu innej opcji nie ma.

giphy.gif

Opublikowano

Powinien jakiś kod na maila przyjść czy coś ? 

A jaka opcje platnosci wybierales podczas kupna? 

Normalnie kod powinien przyjsc na E-mail po kilku minutach.

Opublikowano

Paypal. Kupowałem po 18 i do tej pory nic

Klucz powinien zostać wysłany na e-mail przypisany do konta na Demonbuddy forum. Sprawdź spam, jeśli nic nie ma to napisz do supportu (nie zapomnij pokazać im screenów płatności, ID transakcji etc)

Opublikowano

Wie ktoś dlaczego nie można pobrać tego programu albo skąd go pobrać? I czy można za to dostać bana?

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...