Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy - jak zacząć swoją przygodę.

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest gdzieś napisane jak skonfigurować tego bota? Mi naprzykład bije ze skila demon hunter traci tą nienawiść i stoi w miejscu. jak zrobić żeby też bił z innych czarów etc...

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam wszystkich,

zainstalowałem bota, wszystko działa pięknie i elegancko ale potrzebuje pomocy w dwóch pytaniach:

1. Jak ustawić w Trinity aby bot wszystkie standardowe legendy typu Oblicze Andariel i inny szajs od razu siarkował a nie wkładał do kufra? (przy takim dropie na T10 trzy zakładki kufra mam zawalone crapem po 2 godzinach gry )

2. Jak ustawić poziom Głebokiej Szczeliny np.50? odpalając profil GR bot leci GR1.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak Gr ustawić to wiem: ale  reszty nie:) Wejdz w plugin/ kliknij na trinity/ otworzy Ci sie okno i dajesz tam masz dużo konfiguracji tak samo możesz zzrobić z innymi plugami

Najważniejsze: Gra musi być włączona! Tzn: Twoja postać musi być np w tristram

///Wie ktoś jak ustawić konkretnego builda do gry? Postać naparza pozniej stoi w miejscu zamiast używać innych czarów... wie ktoś jak to ustawić? Np. szaman nie używa armi fetyszów tylko lata i czasem nawala z czegoś ale jakoś dziwnie... i zaraz go zabijajją bo stoi w mijescu

Opublikowano

@GoSu1944

Niektóre opcje możesz włączyć w trinity lub wyłączyć i masz dużo suwaków, które odpowiadają za dane czary z jaką częstotliwością mają być używane.

A tutaj masz rutyny do trinity innych gracczy https://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/combat-routines/

@1361622928-U485574.pngabrakadabra1

Wchodzisz do gry, w zakładce Plugins klikasz Adventurer i tam ustawisz sobie poziom GR. Max-9 oznacza, że jeżeli Twój rekord jest 50 to będzie robił szczelinę 41.

Co do legend to masz ustawienia w Town Runs, ale bardziej polecam zapoznanie się z Loot Rules różnymi. Ja używam tego https://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/demonbuddy-profiles/228451-loot-rules-schizoids-item-rules-noob-ancient-classes.html

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

Jak ustawić żeby zbierał to co wypadnie z strażnika głebokiej strzeliny? Matsy etc? a reszte przerabiał na siarke? Jak ustawiam to w trinity to ptaszek koło trinity musi być zeby to było aktywne? bo mam tylko adventure i grifty mi laduje.

Jeszcze jedno gdzie ustawić zeby postać biła także z czarów które nie zabierają nienawiści (demon hunter) tylko ją ładują... ????

z samym adventure bot mi chodzi... a jak daje ptaszek przy trinity to nie chce się uruchomić... Nie włączając trinity da się zaprogramować żeby  zółte i niebieskie itemków przerabiał u kowala?

Opublikowano

Nie wiem co robie źle ale coś chyba mi się zwaliło... :) głebokie rifty robie 30 bo mi nie bije z normalnego czaru tylko z wielostrzalu cały czas to nienawisc musi sie ładować... troche kiepsko. Nie podnosi mi też zółtych i nie przerabia u kowala wiec chyba musze cos z tym trinity pokąbinowaą...

Opublikowano

ja latam na głębokich. i udało mi się wszystko ustawić. Bije ładnie, gr 40 robie wiec dobry exp i zbiera wszystkie matsy a legy chowa do skrzynki. Tylko jeszcze u Kadali nie wydaje odłamków ale to sobie raz ja na jakis czas machne i od poczatku zbiera. 

// Mam pytanie czy jest profil na zlecenia? Jak tak to który?

Opublikowano

podacie w koncu profil na rifty

ściągasz nowego CDPatchera -właczasz

sciagasz nowego Demonbuddy (juz w domysle ma profil ADVENTURE)

odpalasz gre-wybierasz postac i wchodzisz do tristam)

odpalasz Demonbuddy -logujesz sie

Zakłądaka PLUGINS -zaznaczasz Adventure+Quest Tools+ Trinity

Zakładka MAIN , LOAD i  wybierasz docelowo profil domyslnie Demonbuddy_profiles_adventures_nefalem rift (rifty) lub Grater Rift (GRy)

wybierasz START

Odłamki:

PLUGINS_TRINITY_(Config)_ITEMS_GAMBLING

Poziom GRift:

PLUGINS_ADVENTURES_(config)(musisz stac postacia w miescie w grze) i w konfigu ustawiasz

@Alve 

podziwiam i wytrwałości :)

Opublikowano

Witam mam pytanko, ustawił ktoś DB pod grifty tak 55+, gdyż biega mi wd 56 i wiecej nie uciągnie ... jakieś propozycjie ustawień w trinnity combat albo tym podobne . Z góry dzieki

Opublikowano

po rozpakowaniu, włączeniu cdpatcher odpalam db wpisuje klucz i wyskakuje mi program przestal działać wszystkie potrzebne elementy zainstalowalem dołączone do bota natomiast jak chce zamiast spakowanego pliku zainstalowac podczas procesu instalacji  wyskakuje mi ze nie znaleziono elementu 0x80070490. Proszę o pomoc :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...