Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy - jak zacząć swoją przygodę.

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Testuje DB od kilku dni, nie mam większych uwag co do samego działania a obsługa jest w miarę przyjazna użytkownikowi. Jedynie co mnie przeraża to wybór opcji, który jest tam zaimplementowany. Małe pytanie z małej strony jak ustawić DB, żeby zebrane legendy przerabiał na składniki a wyłącznie starożytne wkładał do skrzynki, Tak wiem wszystko jest zamieszczone na forum demon-buddy ale chyba sobie nie radzę (mile widziana łopatologiczna instrukcja..) :-/. Z góry dziękuję i pozdrawiam...

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cos tam juz sie uzbierało :D

]33648396508327119766.jpg

Ale nie wiem czemu na gr'ach słabo mu idzie ;s

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Przekierowuje mnie na play.google.com ? co sie dzieje

czemu ten bot  praktycznie nie bije potworów ? dziwnie to działa

https://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/plugins/adventurer/225946-plugin-adventurer.html

tutaj ogarnij jak to zrobic ;D

I nie wiem dlaczego ale bot czesto mi pada na full ancient eq ...

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Cd Patcher nie dizałą po ostatnim uptade :/

Trzeba czekać aż będzie nowy key 

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Tak cpacher po update nie działą nawet stare wersie trzeba poczekac na nowego cd key

Co do ustawien do Grabarza666

Jedyna opcja to zakładka item i item list trzeba ustawić, następnie w item list (testowałem kilka razy ) dać teraz nie jestem w stanie powiedzieć co i jak ale odznaczyć acientowe bodajrze 2 pierwsze opcjie bo inaczej pali wszystko i zwykłe i starożytne.... (jak tylko będzie klucz napiszę co dokładnie) i na spokojnie może farmić...

Ustawienia to dziwna sprawa gdyż u mnie monk biega 53 a ma predyspozycjie na sezonie do spokojnego 60 niestety kilka opcji testowałęm (jak tylko uruchomią ) opisze 2 postacie monk T10 farmienie szybkie z 0 statystyką śmiertelności oraz grifty 53-55, mam szamanów i odziwo biegają 58-59 grifty ale jeszcze nie udało mi sie zrobić 60-65 (puki co) je takze bliżej opisze w następnym poscie. Pozdro dla fanów koksowania w d3 :)))

Opublikowano

Tak cpacher po update nie działą nawet stare wersie trzeba poczekac na nowego cd key

Co do ustawien do Grabarza666

Jedyna opcja to zakładka item i item list trzeba ustawić, następnie w item list (testowałem kilka razy ) dać teraz nie jestem w stanie powiedzieć co i jak ale odznaczyć acientowe bodajrze 2 pierwsze opcjie bo inaczej pali wszystko i zwykłe i starożytne.... (jak tylko będzie klucz napiszę co dokładnie) i na spokojnie może farmić...

Ustawienia to dziwna sprawa gdyż u mnie monk biega 53 a ma predyspozycjie na sezonie do spokojnego 60 niestety kilka opcji testowałęm (jak tylko uruchomią ) opisze 2 postacie monk T10 farmienie szybkie z 0 statystyką śmiertelności oraz grifty 53-55, mam szamanów i odziwo biegają 58-59 grifty ale jeszcze nie udało mi sie zrobić 60-65 (puki co) je takze bliżej opisze w następnym poscie. Pozdro dla fanów koksowania w d3 :)))

Właśnie ręcznie 60 robię bez najmniejszego problemu a bot 55 nie daje rady ;s

Bot już działa 

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Witam. Testuje DB od kilku dni, nie mam większych uwag co do samego działania a obsługa jest w miarę przyjazna użytkownikowi. Jedynie co mnie przeraża to wybór opcji, który jest tam zaimplementowany. Małe pytanie z małej strony jak ustawić DB, żeby zebrane legendy przerabiał na składniki a wyłącznie starożytne wkładał do skrzynki, Tak wiem wszystko jest zamieszczone na forum demon-buddy ale chyba sobie nie radzę (mile widziana łopatologiczna instrukcja..) :-/. Z góry dziękuję i pozdrawiam...

Plugins->Trinity -> Config-> Zakładka Items -> zakłądka Picking Pod spodem zmien na Item List , po czym zapisz...

Następnie weidz w item list na zakłądce---> tam na zakładce Override options kliknij oba kwadraty (tz zaznacz ptaszki) i oto bot pali wszystko prucz starożytnych

Ja używam listy trochę ustawienie zajmuje co zbierać a co nie ogólnie 80% to śmieci i pale je ale na niektóre warto zwrucić uwagę...

Mam nadzieje że pomogłem

Opublikowano

"Koks" ma minus, jeden... jest z lekka głupawy często się wiesza (najlepiej biega grifty) questy są średnie jeśli chodzi o opłacalność , zwykłe nefalemki też są ok i uzbiera kilka tyś rzemiosła. Oraz klucznicy także pomocne.

Najlepsi puki co do farmy Monk set na generatory plus Set inny, oraz ulian set i średnia umieralnosć na godzinę od 0-2 (bdobry wynik), WD wygląda mądrzej troszke :) Bulid pod Zumimasy jest ok biega i farmi ale grifty słabawo, Set piekielnego jest owiele mocniejszy i wytrzymalszy (58-59 grifty) zwykłe biega także od 0-2 śmierci na h ale to raczej z zawiesiny :) . Minus i czego jeszcze nie rozgryzłem dlaczego nie rozbija drzwi i po kilku min musi wyisć i weisc znów do gry... jedynie ustawiłem na 120 sec żeby nie tracić czasu. Kolega wyżej pisał że sam biegnie 60 a bot 55 to normalne ja biegam tym setem 63-65 bo wiadomo każdy z nas nie mysli jak automat :))) problem w tym ze jest potencjał i koks go nie wykożystuje w pełni (próbowałem kilku opcji niestety nie ma m puki co odpowiedzi dlaczego tak jest) Mam nadzieje ze jak weidzie upgrate 2.4 zmienie sie na lepsze ;) Pozdro

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czemu demon buddy otwiera głębokie tylko na 1 poziomie ? nieważne jak ustawie otwiera tylko 1 lvl szczeliny

Po uruchomieniu db (wcześniej w grze bądź już w mieście najlepiej akt 1 ) Klikasz zakładkę plugs -> adventure (z tym ze od razu po uruchomieniu db nie w trakcie gry gdyż program odrzuci próbę ingerowania w konfiguracji ) podswietlasz adventure i klikasz config, tam masz wszystko i od góry level ze szczeliną (sądzę że wcześniej już biegałeś grifty i masz jakiś wybór szczelin) powinno pomóc w naprowadzeniu na odpowiedni trop :)

witam mam problem przy uruchamianiu db nie laduja mi sie plugins trinity i reszta jak to naprawic zeby sie ladowaly?

Musisz opisać więcej co gdzie, i jak gdyż, tak pobieżnie nie jestem wstanie odpowiedzieć  ... najlepiej jakbyś przekopiował jakie db wysyła komunikaty lub jakieś screen shoty

Opublikowano

Mam pytanko, gram Wizem, pod lewym myszki mam Dezintagracje a pod prawym Tornado, czy można jakoś w Trinity pluginie ustawić aby bot kożystał tylko z Dezintagracji a żeby tornada nie dotykał , nie nie mogę tornada wyzucic, ten czar musi być ale jak ustawić żeby bot ataku tornada nie włączał bo cały czas z niego wali zamiast z Dezintagracji , jest jakieś takie ustawienie?

Opublikowano

Wczoraj była aktualizacja 2.4.0 w Diablo 3, pewnie dlatego Wam nie działa. Sprawdzajcie forum DB.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...