Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy - jak zacząć swoją przygodę.

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie działa wam demonbuddy ?? mi teraz sie nie łączy cos.

nie działa, nie chce sie zalogować :D

Kris81 daj znać jak poleci znowu, wpadnę do domu i włącze

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Defto a dużo paragonu poszło w las? Kiedy poszły te bany?bo ja w zeszłym tygodniu tylko w sobotę w nocy nie puszczałem bota i trochę się dziwię ze konto dalej mam. Uff chyba fart, tylko kto teraz pierwszy odważny puści hehe

Opublikowano

Defto a dużo paragonu poszło w las? Kiedy poszły te bany?bo ja w zeszłym tygodniu tylko w sobotę w nocy nie puszczałem bota i trochę się dziwię ze konto dalej mam. Uff chyba fart, tylko kto teraz pierwszy odważny puści hehe

555, postać praktycznie wymaksowana, jeden DH i dość dobrze ubrany szaman pod zwierzaki :P

Opublikowano

cały czas... w dup.. to mam d3 nudą zaleciało tyle wam powiem po nowym patchu nawet juz mam max dh w starozytne i barba tez i co dalej? teraz gram sezon 2 :)

Opublikowano

Jedno pytanko, jak ustawić żeby postać biła z dystansu ? chodzi mi dokładnie zeby uciekała przed potworami a nie stała na środku aż wszystkie potwory podejdą i zabiją mnie ? :D

Opublikowano

jak właczacie bota i wyłącza się po kilku sekundach, ściągnijcie nową wersje a tą starą usuńcie.

EDIT:

Mam pytanie jak ktoś wie gdzie mogę w ustawieniach demonbuddy zrobić tak że jak postać sie zacieła i stoi w miejscu np. 4 minuty to zeby go zrestartowala i od nowa robiła misje ? bo czasami tak mam że postać biega 4 godzin i potem sie zacina bo np. nie może wejśc w teleport a czasami biega 15 godzin i nic ???

czekam na odpowiedź Pozdrawiam !!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tam nic nie mówię ale nie ważne czy będziecie bocić dalej czy nie, jak WARDEN was namierzył i wysłał pliki do bliza to ban hammer was nie ominie. A ban wawe dalej trwa i kolejne konta banują. 

Opublikowano

Ja tam nic nie mówię ale nie ważne czy będziecie bocić dalej czy nie, jak WARDEN was namierzył i wysłał pliki do bliza to ban hammer was nie ominie. A ban wawe dalej trwa i kolejne konta banują.

jakieś źródło? Czy to tylko takie tam domysły? Pytam bo naprawdę myślisz ze blizzardowi zależy na wyrzucaniu graczy z gry?
Opublikowano

zależy na wyrzucaniu kolega dostał bana definitywnie.

a czy to nie było czasem przed końcem sezonu 1 jak poszły masowe bany żeby namieszać w rekordach? Zmierzam do tego, że blizz nie banuje cały czas tylko raz na jakiś czas grupowo i to akurat wtedy trzeba mieć bota włączonego.. Ale to tylko moja ideologia :)
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...