Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy - jak zacząć swoją przygodę.

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taki mały protip - Walnijcie sobie zakładkę na auth page download, i zaglądajcie codziennie by ogarnąć czy jest nowy cdpather ( Dla darmozjadów <3 )

@Dumasher W Questtoolsie masz ustawienia dot. riftów 

28bb3w1.png

Opublikowano

Cześć nie bardzo wiem gdzie robię błąd udało mi się jedynie zalogować i odpalić boota dalej już nie bardzo mi idzie. Jak by ktoś mógł mi pomódz prosiłbym o kontakt na skypa prestii1.

Opublikowano

Pomoże mi tu jakiś mądry człowiek bo nadal nie wiem gdzie ustawić w Demonbuddy że jak mi pada kilka razy to bot się wyłącza,gdzie t mogę zmienić żeby padał tysiąc razy ???

Opublikowano

@Dumasher

Poczekaj na odpowiedź lub napisz do kogoś na pw. Tutoriali się nie odświeża, tym bardziej jak nie jesteś założycielem tematu. Dziś tylko słowne. I nie odpisuj na to. :D

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

troche za wczesnie pochwalilem co zrobic gdy po wpisaniu tego kody demonbuddy przestaje mi dzialac ?

Witam.. mam to samo.. wszystko robie zgodnie z intrukcja.. lecz gdy w demonbuddy wklejam (wpisuje) klucz naciskam login.. Przestaje dzialac i sie wylacza.. ;/ Problem rozwiazales ?wpomne rowneiz o tym ze Frameworka zainstalowalem wtyczki itd.wylaczylem zapore oraz antywirusa.. Prosze o pomoc.  Pozdrawiam

Opublikowano

@Dumasher

http://codedeception.com/ipb/index.php/topic/4057-hbdbebwb-normalbeta-public-users-report-new-version-numbers-here/

Jeżeli nie ma na liście danej wersji to nie będzie działać.

@Zuzek

Nie dołączę tego linka, bo plik znajduje się w katalogu demonbuddy<Help i nazywa się Demonbuddy dependence installer.

@1361622928-U485574.pngjanusz1990

Z tego co wiem to nie ma i nie będzie prywatnych serwerów diablo 3.

To jest bot robi za Ciebie wszystko sam. Zbiera loota, expi, biega, sprzedaje.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cos mi nie chce smigac ... Mozna poprosic twoj folder z botem i tylko bym wrzucil sobie profil szybciej i latwiej :) 

sygnaqa.png

Zrobie strone pod serwer minecraft.

Zrobie Avatar.

Zrobie Sygne .

Opublikowano

No DB pod DH śmigającym z działkami nie ogarnia ... działka stawia jakby chciał a nie mógł, zużywa nienawiść na skile i jak debil pcha się w sam środek elit ... ja całkiem dobrze i skutecznie ogarniam mojego DH na U6 w grach publicznych, a DB ledwo ogarnia U6 solo w grach prywatnych ...

Da się to ustawić żeby spamował działkami i trzymał się w odległości chociaż z pół ekranu od elit?

Opublikowano

No DB pod DH śmigającym z działkami nie ogarnia ... działka stawia jakby chciał a nie mógł, zużywa nienawiść na skile i jak debil pcha się w sam środek elit ... ja całkiem dobrze i skutecznie ogarniam mojego DH na U6 w grach publicznych, a DB ledwo ogarnia U6 solo w grach prywatnych ...

Da się to ustawić żeby spamował działkami i trzymał się w odległości chociaż z pół ekranu od elit?

Przecież to tylko program...trudno by spełniał Twoje wszelkie wymagania i robił wszystko lepiej niż Ty...

Ja na moim DH bez problemu smigam na t6, robi wszystko jak należy. Nic praktycznie w ustawieniach nie zmieniałem tylko nie panikuje jak deda co jakiś czas.

Rzeczy o jakich piszesz ustawia sie w trinity - wystarczy poszukać i przede wszystkim troche pomyśleć.

Wszelkie możliwe ustawienia walki ustawasz w zakładce combat z wyszczególnieniem na DH i to wszystko. Jak tam czegos nie ma morał jest prosty, nie można tego ustawić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...