Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy - jak zacząć swoją przygodę.

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Alve Możesz wrzucić gdzieś twój folder z Demonbuddy ? bo dalej mi nie atakuje a już miałem najnowszą wersje DB, potem Beta, potem trinity nowe potem ezuupdater i juz wszystko i nadal nic, nawet skrypty zmieniałem (chodzi mi o to gdzie biega postać).

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Thetubson

http://speedy.sh/s5CHR/DemonbuddyBETA-1.1.2098.476.rar

Jakby ktos mogl przeskanowac jeszcze.

I wyobraz sobie, ze tez nie mam ciagle czasu, zeby w 100% poswiecac sie na forum. Wchodze zazwyczaj na 2 minuty tutaj, zeby dac Wam tylko szybka odpowiedz.

Skan pliku

https://www.virustotal.com/pl/url/a61f1b359dc30b54c2ed3c1471543263fa9234d05602597f0cd46fb956e5fa56/analysis/1412713773/

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

Nadal ten sam błąd.. "Program przestał działać". Da rade ktoś pomóc?

Z góry mówie, że zainstalowałem wszystko co potrzeba, wyłączyłem firewalla, nie mam antywirusa. Za pomoc daje lubjetka.

Opublikowano

Nadal ten sam błąd.. "Program przestał działać". Da rade ktoś pomóc?

Z góry mówie, że zainstalowałem wszystko co potrzeba, wyłączyłem firewalla, nie mam antywirusa. Za pomoc daje lubjetka.

Też miałem ten sam problem. Nowy CD Patcher dał rade. I zmień nazwę CD bo będziesz mieć odwrócony obraz bota

Opublikowano

Pobrałem od nowa Cd patcher, zrobiłem już z 70 kont na tej stronce z keyem, pobrałem DB od Alve i wciąż "program przestał działać". Jesli jest ktos w stanie pomóc to naprawdę byłbym wdzięczny :)

Opublikowano

Czy jest jakaś opcja żeby bot po zrobieniu RIFTA wydawał krwawe odłamki na np rękawice ? Ps. przycisk LOAD przestał działać... Nic sie nie dzieje po wciśnieciu go ;/ Odinstalowanie netframework , C++ nie dało za dużo. 

Opublikowano

Czy jest jakaś opcja żeby bot po zrobieniu RIFTA wydawał krwawe odłamki na np rękawice ? Ps. przycisk LOAD przestał działać... Nic sie nie dzieje po wciśnieciu go ;/ 

Oczywiście że jest a nawet kilka sposobów. najprostrzy to plugin KadalaSpree - znajdziesz go na oficjalnej stronie demona.

Opublikowano

Nie klikaj strzałki po lewej stronie "guzika" load tylko sam load. Jeśli to nie pomoże to śćiągnij wszystko jeszcze raz - okienko ładowania profili musi działać.

Opublikowano

@DobryPolak

Upewnij się, że masz takie ustawienia

Graphical Settings:

Open Diablo 3 up and go into Options->Video. Set everything as low as possible, and set it to windowed mode, so your options should be;

Display->Windowed.

Vertical Sync: UNTICKED.

Max foreground FPS: (I have this ticked and set to 35-40).

Max background FPS: (I have this ticked and set to 35-40).

Texture Quality: Low.

Shadow Quality: Off.

Physics: Low

Clutter Density: Off

Anti-Aliasing: UNTICKED.

Low FX: TICKED.

Drag the Diablo 3 window size to make it as small as possible (this will be 800*600). Save/OK your settings.

Zaaktualizuj sterowniki graficzne.

Demonbuddy dependence installer zrobiłeś

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40779 - zainstaluj.

Uruchom CDPatcher, Demonbuddy i Battle.net za pomocą administratora.

Najnowszy demonbuddy a nawet beta bym polecał. Pobierz od nowa i usuń stary folder.

Jeżeli nadal nie będzie działać to nie wiem.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

@Alve dziękuje bardzo :)

@diono10 ja boce po jakies 18h, i 2 konta mi jadą bez przerwy tak juz dosyć długo

Jak ktoś ma jakis fajny skrypt na leveling od 1 lvl to prosiłbym bardzo o linka bo znaleźć działającego nie umiem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...