Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy - jak zacząć swoją przygodę.

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy może mi ktoś wytłumaczyć na czym polega ostatni afix w secie zunimassy? Czy oznacza że fetyszy bedzie zawsze 8 dopóki wszystkie nie zginą czy jak. Tylko proszę o wypowiedz osoby które wiedzą o co chodzi.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten bot to kicha,co chwila mi wywala błąd jak chce cos zmienić , a jak już pójdzie to pobiega 5 minut czasami 30 minut i nagle bot stopping,co to ma byc do cholery -.-

Opublikowano

Ten bot to kicha,co chwila mi wywala błąd jak chce cos zmienić , a jak już pójdzie to pobiega 5 minut czasami 30 minut i nagle bot stopping,co to ma byc do cholery -.-

Ostatnio program ma jakieś problemy pewnie spowodowane wejściem patch czy coś ale wcześniej można było zostawić na 24h i nic się nie działo ;)

Opublikowano

jaka postac w tej chwili jest najlepsza do farmienia ?? barba dalej ? (gram bez ros'a) :(

Alve 

powiedz mi skad mam pobrac DB skoro  linki do repackow wygasly a jak ze strony pobralem wpisalem  ten klucz (mam uruchomiony ten crack )  to automatycznie zamyka mi DB (program przestal dzialac) -.- ?

Opublikowano

Alve

win 7 widac po ss

i logi z  CDPatcher

2.1.1.0
Added support for newest hearthbuddy

Known issues
Hearthbuddy may return auth failed upon any launch after the first launch. Simply click "Ok" in the error window, and it logs in

2.1.0.0
Added support for newest buddybots

Known issues
Incompatible with Hearthbuddy, will fix soon

2.0.0.9
Added support for newest buddybots(except tankleader and rebornbuddy)

2.0.0.8
Fixes remembering last picked server in cdpatcher. The patcher will not remember the last server you picked after you close it

Known bugs;
none

2.0.0.7
Fixes issue related to using reloggers resulting in authentication failed

Known bug;
CDPatcher won't remember the last server you picked if you close and relaunch patcher. This will get fixed soon, for now just dont close it

2.0.0.6
Added fix for "auth failed" error in HB/DB version 736 and Beta 415 - (Along with crash fix)

Known bug;
CDPatcher won't remember the last server you picked if you close and relaunch patcher. This will get fixed soon, for now just dont close it

2.0.0.5
Fixed crash issue on honorbuddy

Knownbug;

2.0.0.4
Added fix for trinity "flip" issue - 

Known bug;

Alternatively;
Use CDPatcher 2.0.0.3 and manually rename patcher to something else, 

2.0.0.3
Added support for BuddyWing(may or may not work properly)

2.0.0.2
Added fix for TuanHa crashing honorbuddy(This is NOT tuanHA crack, this is for legit TuanHA owners)

1,1,9,9
Added fix for Demonbuddy(No longer crashes)

1.1.9.8;

Added support for hearthbuddy(Hearthstone bot)

i dodam ze to tez nic nie dalo 

http://windows7forum.pl/gta-iv-blad-program-przestal-dzialac-rozwiazany-2619-t

po jakims update teraz nawet okno nie wyskakuje xD

209701409148554509071.jpg

dobra pobieram na  nowo i pobiera teraz  frameworka  4.5.2

Opublikowano

dzisiaj po zaktualizowaniu demonbuddy przestał wgl działać,chyba kupie innego bota ;(

No dziwisz się ? Przecież duży patch wszedł na serwery. Wystarczy trochę poczekać i znowu będzie można bocić :)

Opublikowano

Alve

ta  przez administratora przez  zgodnosc i nic dalej to samo !! -.-

nie mam firewall'a a jak mam to powiedz gdzie mam go wylaczyc nie mam nawet programu antywirusowego

Przecież firewall masz już wbudowany do systemu lol. W panelu sterowania wyłączasz

1359062624-U334301.png

Opublikowano

@ziutek111211das

Nie mam pojęcia co u Ciebie jest nie tak, wyczerpałem swoją wiedzę na ten temat.

Firewalla wyłączyłeś

Frameworki i C++ masz zainstalowane

Uruchomione jako administrator.

Windows 7

CDPatchera masz włączonego ciągle.

Więc powinno działać.

juz  mi dziala tylko teraz czekam na patch bo db sie odpla tylko sie potem wylacza sam ( diablo odpalone)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...