Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy - jak zacząć swoją przygodę.

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,dziś w nocy zassało upgrade demona i przestało mi chodzić sporo profili tzn. np ghom  ,który latał mi całą noc bez zwiechy na T6  HC!Jestem załamany bo teraz stoi moj wiz przed ghomem i całkowicie przestał walczyć a tylko stoi w miejscu cały czas i po chwili ginie :( ! Jeśli ktoś wie w czym rzecz to proszę o pomoc tylko w miarę dokładnie co i jak bo jak ktos napisze zainstaluj svn i inne skróty to nie ogarniam jeszcze tego 8S

Act3_KillGhom.xml

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

.

Witam jestem nowym uzytkownikiem tego o to bota , ktos by mogl mi pomoc jak zaczac od 1 lvla zeby mi robil automatycznie wszystkie akty pokolei nakladal lepsze przedmioty itp itd... Bardzo Prosze o kontakt w prywatnej wiadomosci podam Ci fb bo nie uzywam juz innych komunikatorów dzięki.

Opublikowano

to jest grubsza robota musisz zainstalować svn a pozniej do db do folderu plugin wrzucic ezupdater

To było do mnie ? co to jest te SVN ? i po co ezupdater skoro to podobno wywala często  <_<

Budowniczy
Opublikowano

Witam jestem ciekawy jaka jest szansa na zlapanie uzytkownika tego bota? pytam gdyz niechcialbym zbanowac konta z tyloma grami :P

"Jeżeli czegoś nie ma w Google znaczy że nie istnieje"

Opublikowano

Witam, mam taki problem. Jeszcze jakieś 3-4 miesiące temu bociłem na DB non stop, ale przestałem bo nie miałem czasu się w to bawić. Dzisiaj wracam do gry, niestety mam problem - nie mogę się zalogować na "codedeception.com" a gdy założę specjalnie nowe konto nie mam dostępu do zakładki Auth z key'ami. W tej sytuacji proszę was o pomoc. Z góry dzięki.

Opublikowano

odezwij sie ktos do mnie jak zaczac botowac od samego poczatku tzn od 1 lvla bardzo prosze

Bardzo proszę zależy mi na botowaniu w grze Diablo 3 mam sciagnietego bota wszystko jest ale wczytuje jakies profile z forum glownego bota ze niby all quests a mi postac nie smiga od 1 lvla....

Jezeli trzeba bedzie to nawet zaplacę.. Czekam na wiadomosc prywatna

Opublikowano

A nie wiecie może czemu po 3 max 5 minutach BOT się sam wyłącza?

Bo ten bot jest źle zoptymalizowany i musisz mieć jak dobrze mówie komputer za 5 tysięcy żeby to pociągnęło :D 

Zmień ustawienia w diablo na minimalne i zniknie twój problem :)

Opublikowano

Też mam problem odnośnie  wyłączania bota co 3-5 minut. Wcześniej takich problemów nie było a teraz wywala ciągle. Ezz update i inne mam a w diablo na low + window gram.

28bb3w1.png

Opublikowano

Ogarnąłem :). Ezz aktualizuje prawilnie. Jedyny problem to to, że okno jest odwrócone  ( Lustrzane odbicie) ale działa  no-crash jest i good :). Jakiś build pod season dh ktoś zapoda :3?

28bb3w1.png

Opublikowano

Ogarnąłem :). Ezz aktualizuje prawilnie. Jedyny problem to to, że okno jest odwrócone  ( Lustrzane odbicie) ale działa  no-crash jest i good :). Jakiś build pod season dh ktoś zapoda :3?

Mi przy najnowszym wywala problem z Trinity, dlatego na razie siedze na starym i 1.5.

ps tylko maruder ;D

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...