Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy - jak zacząć swoją przygodę.

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa wszystko ładnie pięknie, tylko niech mi ktoś napisze jak zmienić poziom np z normalnego na t1? Szukam i znaleźć nie mogę...

Opublikowano

Alve właśnie, że jak pobieram to i włączam załóżmy przez bota pick.dis lub SalvageSell to mi demon wywala błąd, że program przestał działać.

@Edit
Działa ale niestety prawie wszystkie żółte itemy wsadza mi do depo, pali tylko kilka z całego eq...

Opublikowano

Alve właśnie, że jak pobieram to i włączam załóżmy przez bota pick.dis lub SalvageSell to mi demon wywala błąd, że program przestał działać.

@Edit

Działa ale niestety prawie wszystkie żółte itemy wsadza mi do depo, pali tylko kilka z całego eq...

mi tez wywala blad powiedz co zrobilas/zrobiles  :P

Opublikowano

panowie dwa pytania:

1. jak teraz po patchu 2.1 odpalacie rifta? kiedys podchidzil do obeliska i otwieral teraz musialby wrzucic klucz 

2. czy przy wlaczeniu daliscie upodate czy nie?

Opublikowano

Do czego ten program służy bo nigdzie nie ma opisu ... 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Witam wszystkich starych wyjadaczy diablo ,nie mam wogóle  doswiadczenia za duzo na forach w pisaniu postow itp. i nie wiem za bardzo do kogo się zwrocic o pomoc z moim problemem.Otóż uzywam diablo 3 ros ,zacząlem grac sezony HC wizem i uzywam demonbaddy.Normalnie zbiera golda i expa na normalu lub wysokim poziomie mistrzowskim ale po okolo 30 min od startu cos się zacina i postać stoi w miejscu na mapie act1 niszczejąca krypta poziom 2.Cały czas gdy dochodzi do tego miejsca to się zacina i koniec.Jeśli ktos był by miły i podesłał mi na meila lub na forum tutaj jakiegos linka do mapy ,która działa cały czas tak,bym mogł zostawic bota na noc całą by wbił chociaz kilka paragonów to bym był mu naprawdę wdzięczny.Uzywam profilu zalączonego na dole o nazwie  361234_kill_skeleton_king a potrzebuję jakiegos innego z dowolnego aktu by chodziło bez zadnych zwisów .Mój kolega gra na SF na udrece demon hanterem na bossa ghoma w 3 akcie i mowi ze wszystko mu działa bez zadnego problemu.PJesli napisałem tą wiadomość w złym miejscu to przepraszam ale nie orientuję się wogóle jak poruszać się po tym forum.P i niech admin przeniesie ją tam by była widoczna dla ludzi którzy tez uzywają programu demonnbaddy361234_kill_skeleton_king.xml

Opublikowano

Następny razem jak będziesz pisał posta to proszę Cię o wyłączenie tego okropnego białego tła do czcionki. Niech Ci znajomy podeśle profil jeżeli mu działa i nie się nie wiesza.

Tutaj w postach na pewno znalazłbyś profile, ale pewnie nie chce się szukać jak każdemu.

Profil, który używa Twój znajomy to pewnie ten:

https://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/demonbuddy-profiles/act-3-a/155181-a3-kill-ghom.html
Ja polecam ten profil:

https://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/demonbuddy-profiles/act-3-a/100340-a3-inferno-act-3-inferno-rrrix.html
oraz ten:

https://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/demonbuddy-profiles/act-3-a/88019-a3-inferno-alkaizer-run-gnome-proof-unstuckable.html
Najpopularniejsze, według mnie najbardziej efektywne i niezawodne.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

A mam jeszcze jedno pytanie, wyskoczyło mi "Invalid product Key" jest gdzieś inny kod albo cuś?

Czemu on mi nie podnosi itemów żadnych?

I jak ustawić żeby on mi nic nie spredawał/przerabiał. Bo on mi wszystko sprzedał anwet moje legendary...

BRAK

Opublikowano

Można jakoś ustawić by utrzymywał większy zasięg od mobów ?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...